Βρείτε τρένο από Σιδηρόκαστρο προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αθήνα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 12 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση: 08:05
Τελευταία αναχώρηση: 21:05
Απόσταση 363km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Σιδηρόκαστρο προς Αθήνα

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Σιδηρόκαστρο προς Αθήνα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Σιδηρόκαστρο και Αθήνα.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σιδηρόκαστρο προς Αθήνα

Τιμή εισιτηρίου Σιδηρόκαστρο - Αθήνα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Σιδηρόκαστρο και Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα αναχωρούν από Σιδηρόκαστρο από τον σταθμό Σιδηρόκαστρο και φτάνουν στον σταθμό Αθήνα or Ρουφ.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Σιδηρόκαστρο προς Αθήνα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σιδηρόκαστρο προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 4 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αθήνα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 8 hours and 20 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 8 hours and 19 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σιδηρόκαστρο στις 08:02, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 11:07.