Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Νέο Πετρίτσι

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Νέο Πετρίτσι

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 35 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 08:21
Τελευταία αναχώρηση: 16:52
Απόσταση 134km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Ξάνθη προς Νέο Πετρίτσι στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Ξάνθη προς Νέο Πετρίτσι με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Ξάνθη προς Νέο Πετρίτσι με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Νέο Πετρίτσι με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Νέο Πετρίτσι

Τρένα από Ξάνθη προς Νέο Πετρίτσι


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Ξάνθη και Νέο Πετρίτσι είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Ξάνθη προς Νέο Πετρίτσι

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Νέο Πετρίτσι από τον σταθμό Ξάνθη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Νέο Πετρίτσι.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ξάνθη προς Νέο Πετρίτσι με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Ξάνθη προς Νέο Πετρίτσι με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 2 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Νέο Πετρίτσι με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 23 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Νέο Πετρίτσι σε 3 hours and 13 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Ξάνθη στις 08:08, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 16:08.