Βρείτε τρένο από Κιλκίς προς Νέο Πετρίτσι

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Νέο Πετρίτσι

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 06:26
Τελευταία αναχώρηση: 15:41
Απόσταση 47km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Κιλκίς προς Νέο Πετρίτσι

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Κιλκίς προς Νέο Πετρίτσι: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κιλκίς προς Νέο Πετρίτσι που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Κιλκίς προς Νέο Πετρίτσι

Τρένα από Κιλκίς προς Νέο Πετρίτσι


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κιλκίς και Νέο Πετρίτσι

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Νέο Πετρίτσι από τον σταθμό Κιλκίς, το οποίο φτάνει στον σταθμό Νέο Πετρίτσι.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κιλκίς προς Νέο Πετρίτσι με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Νέο Πετρίτσι από την πόλη Κιλκίς, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 2. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 2 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Κιλκίς προς Νέο Πετρίτσι;

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Νέο Πετρίτσι φεύγει στις 06:01, ενώ το τελευταίο στις 15:01. Το ταξίδι διαρκεί 1 hour and 38 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Νέο Πετρίτσι σε 1 hour and 36 minutes.