Βρείτε τρένο από Δράμα προς Νέο Πετρίτσι

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Νέο Πετρίτσι

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 55 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 10:19
Τελευταία αναχώρηση: 18:54
Απόσταση 73km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Δράμα προς Νέο Πετρίτσι στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Δράμα προς Νέο Πετρίτσι με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Δράμα προς Νέο Πετρίτσι

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Δράμα και Νέο Πετρίτσι.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Δράμα προς Νέο Πετρίτσι

Τρένα από Δράμα προς Νέο Πετρίτσι


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Νέο Πετρίτσι και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Δράμα από τον σταθμό Δράμα και φτάνουν στον σταθμό Νέο Πετρίτσι.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Δράμα προς Νέο Πετρίτσι: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Δράμα προς Νέο Πετρίτσι με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Δράμα προς Νέο Πετρίτσι με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Νέο Πετρίτσι σε 1 hour and 15 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 1 hour and 23 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Νέο Πετρίτσι είναι στις 10:08, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Δράμα στις 18:08.