Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Palaeofarsalos

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Palaeofarsalos

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση: 05:25
Τελευταία αναχώρηση: 18:25
Απόσταση 151km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Χαλκίδα προς Palaeofarsalos στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Palaeofarsalos. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Χαλκίδα προς Palaeofarsalos, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Χαλκίδα προς Palaeofarsalos με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Χαλκίδα και Palaeofarsalos.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Χαλκίδα προς Palaeofarsalos


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Χαλκίδα και Palaeofarsalos

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Χαλκίδα από τον σταθμό Χαλκίδα και φτάνουν στον σταθμό Παλαιοφάρσαλος.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Χαλκίδα προς Palaeofarsalos με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 8 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Χαλκίδα προς Palaeofarsalos με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 8 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Palaeofarsalos και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Palaeofarsalos σε 2 hours and 26 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 3 hours and 43 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Palaeofarsalos είναι στις 05:02, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Χαλκίδα στις 18:07.