Βρείτε τρένο από Επισκοπή Νάουσας προς Πετραία

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Επισκοπή Νάουσας σε Πετραία από τρένου

Το ταξίδι από Επισκοπή Νάουσας έως Πετραία με τρένου είναι 3,7 χλμ. και διαρκεί . Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο και την τελευταία στο . Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Επισκοπή Νάουσας σε Πετραία με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Απόσταση3,7 χλμ.
ΑναχώρησηΕπισκοπή Νάουσας
ΆφιξηΠετραία
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Επισκοπή Νάουσας έως Πετραία
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Επισκοπή Νάουσας έως Πετραία.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Επισκοπή Νάουσας έως Πετραία, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Επισκοπή Νάουσας στο Πετραία.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Επισκοπή Νάουσας έως Πετραία Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.26kg
Λεωφορείο
0.28kg
Πτήση
0.74kg
Αυτοκίνητο
0.59kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Επισκοπή Νάουσας έως Πετραία με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Επισκοπή Νάουσας και Πετραία είναι 0.26kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Επισκοπή Νάουσας και Πετραία; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Επισκοπή Νάουσας και Πετραία θα εξοικονομήσετε 0.48kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.02kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 0.33kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Επισκοπή Νάουσας και Πετραία από τρένου;
Επισκοπή Νάουσας έως Πετραία είναι 3,7 χλμ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Επισκοπή Νάουσας έως Πετραία;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Επισκοπή Νάουσας και Πετραία.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Επισκοπή Νάουσας έως Πετραία από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Επισκοπή Νάουσας στο Πετραία δημιουργεί εκπομπές CO2 0.26kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Επισκοπή Νάουσας

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Επισκοπή Νάουσας

Διεθνή δρομολόγια από Επισκοπή Νάουσας και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Επισκοπή Νάουσας

Κύριες διαδρομές προς Πετραία

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές