Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Γαλλικός

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Λάρισα σε Γαλλικός από τρένου

Το ταξίδι από Λάρισα έως Γαλλικός με τρένου είναι 141,42 χλμ. και διαρκεί . Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο και την τελευταία στο . Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λάρισα σε Γαλλικός με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Απόσταση141,42 χλμ.
ΑναχώρησηΛάρισα
ΆφιξηΓαλλικός
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα έως Γαλλικός
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα έως Γαλλικός.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λάρισα έως Γαλλικός, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λάρισα στο Γαλλικός.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Λάρισα έως Γαλλικός Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
9.9kg
Λεωφορείο
10.61kg
Πτήση
28.28kg
Αυτοκίνητο
22.63kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λάρισα έως Γαλλικός με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Λάρισα και Γαλλικός είναι 9.9kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λάρισα και Γαλλικός; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λάρισα και Γαλλικός θα εξοικονομήσετε 18.38kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.71kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 12.73kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λάρισα και Γαλλικός από τρένου;
Λάρισα έως Γαλλικός είναι 141,42 χλμ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Λάρισα έως Γαλλικός;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Λάρισα και Γαλλικός.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λάρισα έως Γαλλικός από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Λάρισα στο Γαλλικός δημιουργεί εκπομπές CO2 9.9kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λάρισα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λάρισα

Διεθνή δρομολόγια από Λάρισα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λάρισα

Κύριες διαδρομές προς Γαλλικός

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές