Βρείτε τρένο από Νέο Πετρίτσι προς Σιδηρόκαστρο

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Νέο Πετρίτσι σε Σιδηρόκαστρο από τρένου

Το ταξίδι από Νέο Πετρίτσι έως Σιδηρόκαστρο με τρένου είναι 9,1 χλμ. και διαρκεί . Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο και την τελευταία στο . Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Νέο Πετρίτσι σε Σιδηρόκαστρο με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Απόσταση9,1 χλμ.
ΑναχώρησηΝέο Πετρίτσι
ΆφιξηΣιδηρόκαστρο
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Νέο Πετρίτσι έως Σιδηρόκαστρο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Νέο Πετρίτσι έως Σιδηρόκαστρο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Νέο Πετρίτσι έως Σιδηρόκαστρο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Νέο Πετρίτσι στο Σιδηρόκαστρο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Νέο Πετρίτσι έως Σιδηρόκαστρο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.64kg
Λεωφορείο
0.68kg
Πτήση
1.82kg
Αυτοκίνητο
1.46kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Νέο Πετρίτσι έως Σιδηρόκαστρο με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Νέο Πετρίτσι και Σιδηρόκαστρο είναι 0.64kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Νέο Πετρίτσι και Σιδηρόκαστρο; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Νέο Πετρίτσι και Σιδηρόκαστρο θα εξοικονομήσετε 1.18kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.04kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 0.82kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Νέο Πετρίτσι και Σιδηρόκαστρο από τρένου;
Νέο Πετρίτσι έως Σιδηρόκαστρο είναι 9,1 χλμ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Νέο Πετρίτσι έως Σιδηρόκαστρο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Νέο Πετρίτσι και Σιδηρόκαστρο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Νέο Πετρίτσι έως Σιδηρόκαστρο από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Νέο Πετρίτσι στο Σιδηρόκαστρο δημιουργεί εκπομπές CO2 0.64kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Νέο Πετρίτσι

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Νέο Πετρίτσι

Διεθνή δρομολόγια από Νέο Πετρίτσι και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Νέο Πετρίτσι

Κύριες διαδρομές προς Σιδηρόκαστρο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές