• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Ταξιδεύοντας από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Επισκοπή Νάουσας προς το Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 26 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 14:56
Τελευταία αναχώρηση 20:44
απόσταση 27 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
2
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 26 λεπτά
Επισκοπή Νάουσας - Αλεξάνδρεια
11:33 - 11:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 27 λεπτά
Επισκοπή Νάουσας - Αλεξάνδρεια
20:44 - 21:11

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένο;

Η διαδρομή από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία καλύπτει μια απόσταση 27 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 26 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 26 λεπτά. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 14:56. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 20:44. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Επισκοπή Νάουσας για Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Επισκοπή Νάουσας από σταθμούς όπως Επισκοπή Νάουσας. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στους ακόλουθους σταθμούς: Αλεξάνδρεια. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Επισκοπή Νάουσας και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 2 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως TrainOSE. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 2 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Επισκοπή Νάουσας προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 2 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.