• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λεπτοκαρυά

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πλαταμώνας προς το Λεπτοκαρυά μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 4 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση 09:17
Τελευταία αναχώρηση 01:46
απόσταση 10 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
11
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 λεπτά
Νέοι Πόροι - Λεπτοκαρυά
09:17 - 09:21
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 λεπτά
Νέοι Πόροι - Λεπτοκαρυά
10:56 - 11:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 λεπτά
Νέοι Πόροι - Λεπτοκαρυά
13:06 - 13:10
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 λεπτά
Νέοι Πόροι - Λεπτοκαρυά
14:34 - 14:38
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 λεπτά
Νέοι Πόροι - Λεπτοκαρυά
16:11 - 16:15
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 λεπτά
Νέοι Πόροι - Λεπτοκαρυά
17:16 - 17:20
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 λεπτά
Νέοι Πόροι - Λεπτοκαρυά
18:11 - 18:15

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά με τρένο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 4 λεπτά. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 10 km από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά να διαρκέσει περισσότερο από 4 λεπτά.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά είναι στις 09:17. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 01:46. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Πλαταμώνας χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Νέοι Πόροι. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Λεπτοκαρυά σε Λεπτοκαρυά. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Πλαταμώνας ή στο Λεπτοκαρυά ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Πλαταμώνας προς Λεπτοκαρυά, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως TrainOSE. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 11 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 11 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 11 απευθείας διαδρομές μεταξύ Πλαταμώνας και Λεπτοκαρυά. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.