Βρείτε τρένο από Φλώρινα προς Λεπτοκαρυά

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λεπτοκαρυά

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 51 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 06:15
Τελευταία αναχώρηση: 16:12
Απόσταση 126km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Φλώρινα προς Λεπτοκαρυά στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Φλώρινα προς Λεπτοκαρυά: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Φλώρινα - Λεπτοκαρυά.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Φλώρινα προς Λεπτοκαρυά

Τρένα από Φλώρινα προς Λεπτοκαρυά


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Φλώρινα προς Λεπτοκαρυά

Τα τρένα προς Λεπτοκαρυά αναχωρούν από Φλώρινα από τον σταθμό Φλώρινα και φτάνουν στον σταθμό Λεπτοκαρυά.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Φλώρινα προς Λεπτοκαρυά με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λεπτοκαρυά από την πόλη Φλώρινα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 2. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 2 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Φλώρινα προς Λεπτοκαρυά με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Λεπτοκαρυά φεύγει στις 06:07, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 16:07. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 28 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Λεπτοκαρυά σε 2 hours and 50 minutes.