Βρείτε τρένο από Θήβα προς Palaeofarsalos

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Palaeofarsalos

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 31 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση: 00:57
Τελευταία αναχώρηση: 19:25
Απόσταση 144km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Θήβα προς Palaeofarsalos

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Palaeofarsalos. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Θήβα προς Palaeofarsalos, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Θήβα προς Palaeofarsalos με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Θήβα προς Palaeofarsalos που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Θήβα προς Palaeofarsalos

Τρένα από Θήβα προς Palaeofarsalos


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Θήβα και Palaeofarsalos, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Palaeofarsalos

Τα τρένα προς Palaeofarsalos θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Θήβα και θα αφιχθούν στον σταθμό Παλαιοφάρσαλος.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θήβα προς Palaeofarsalos με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θήβα προς Palaeofarsalos με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 4 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Θήβα προς Palaeofarsalos και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 1 hour and 37 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Palaeofarsalos με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 26 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 00:02, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Θήβα στις 19:02.