Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Κόρινθος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 14 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 05:26
Τελευταία αναχώρηση: 20:26
Απόσταση 83km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Χαλκίδα προς Κόρινθος στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Χαλκίδα προς Κόρινθος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Χαλκίδα προς Κόρινθος με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Χαλκίδα προς Κόρινθος

Τιμή εισιτηρίου Χαλκίδα - Κόρινθος κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Χαλκίδα και Κόρινθος, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Χαλκίδα και Κόρινθος

Τα τρένα προς Κόρινθος θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Χαλκίδα και θα αφιχθούν στον σταθμό Κόρινθος.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Χαλκίδα προς Κόρινθος

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 10 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Χαλκίδα προς Κόρινθος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 10 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Χαλκίδα προς Κόρινθος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 3 hours and 12 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 3 hours and 13 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 05:07, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Χαλκίδα στις 20:08.