Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 12 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση 07:25
Τελευταία αναχώρηση 22:25
απόσταση 83 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Χαλκίδα προς Κόρινθος στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Χαλκίδα προς Κόρινθος με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Χαλκίδα προς Κόρινθος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Χαλκίδα προς Κόρινθος

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κόρινθος σε 3 ω 12 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 3 ω 12 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κόρινθος είναι στις 07:25, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Χαλκίδα στις 22:25.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κόρινθος και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Κόρινθος αναχωρούν από Χαλκίδα από τον σταθμό Χαλκίδα και φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Χαλκίδα και Κόρινθος, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Χαλκίδα προς Κόρινθος με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 11 για να φθάσετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Χαλκίδα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 11 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Χαλκίδα προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 11 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.