• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Σέρρες

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Σέρρες

Ταξιδεύοντας από Χαλκίδα προς Σέρρες με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Χαλκίδα προς Σέρρες; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Χαλκίδα προς το Σέρρες μέσω τρένου

απόσταση 292 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
-
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-

Χαλκίδα - Σέρρες

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 12 ω 28 λεπτά
Χαλκίδα - Σέρρες
07:25 - 19:53
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 11 ω 28 λεπτά
Χαλκίδα - Σέρρες
08:25 - 19:53
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 10 ω 28 λεπτά
Χαλκίδα - Σέρρες
09:25 - 19:53
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 ω 28 λεπτά
Χαλκίδα - Σέρρες
10:25 - 19:53
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 11 ω 16 λεπτά
Χαλκίδα - Σέρρες
12:25 - 23:41
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 ω 16 λεπτά
Χαλκίδα - Σέρρες
14:25 - 23:41

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Χαλκίδα προς Σέρρες με το τρένο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι . Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 292 km από Χαλκίδα προς Σέρρες. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Χαλκίδα προς Σέρρες να διαρκέσει περισσότερο από .

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Χαλκίδα προς Σέρρες;

Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Χαλκίδα στις . Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις . Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Χαλκίδα και Σέρρες. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Χαλκίδα για Σέρρες;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Χαλκίδα χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Χαλκίδα. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Σέρρες σε Σέρρες. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Χαλκίδα ή στο Σέρρες ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Χαλκίδα προς Σέρρες;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Χαλκίδα προς Σέρρες. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.