Βρείτε τρένο από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση 08:39
Τελευταία αναχώρηση 20:22
απόσταση 12 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Νέοι Πόροι. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Για να φτάσετε στην πόλη Νέοι Πόροι με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Νέοι Πόροι σε 5 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 5 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Νέοι Πόροι είναι στις 08:39, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Λεπτοκαρυά στις 20:22.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Νέοι Πόροι

Τα τρένα προς Νέοι Πόροι μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Λεπτοκαρυά and Leptokarya και να φτάνουν στον σταθμό Νέοι Πόροι and Neoi Poroi.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λεπτοκαρυά και Νέοι Πόροι, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 5. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 5 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Νέοι Πόροι την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 5 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 5, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.