Βρείτε τρένο από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Νέοι Πόροι

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 06:39
Τελευταία αναχώρηση: 21:43
Απόσταση 12km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λεπτοκαρυά και Νέοι Πόροι, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Νέοι Πόροι

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Νέοι Πόροι από τον σταθμό Λεπτοκαρυά, το οποίο φτάνει στον σταθμό Νέοι Πόροι.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Νέοι Πόροι από την πόλη Λεπτοκαρυά, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 3. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 3 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Νέοι Πόροι και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Νέοι Πόροι σε 7 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 7 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Νέοι Πόροι είναι στις 06:05, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Λεπτοκαρυά στις 21:05.