Βρείτε τρένο από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 3€
Διάρκεια ταξιδιού 7 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 06:39
Τελευταία αναχώρηση: 21:43
Απόσταση 12km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι από 3,00 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 3,00 €.

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λεπτοκαρυά και Νέοι Πόροι, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι

Τα τρένα προς Νέοι Πόροι αναχωρούν από Λεπτοκαρυά από τον σταθμό Λεπτοκαρυά και φτάνουν στον σταθμό Νέοι Πόροι.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Λεπτοκαρυά προς Νέοι Πόροι: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Νέοι Πόροι από την πόλη Λεπτοκαρυά, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 10. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 10 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Νέοι Πόροι με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 7 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Νέοι Πόροι σε 7 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Λεπτοκαρυά στις 11:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:05.