Βρείτε τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 9 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση 09:28
Τελευταία αναχώρηση 20:55
απόσταση 99 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Αίγιο στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Αίγιο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Αίγιο, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Αίγιο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Άγιοι Θεόδωροι προς Αίγιο που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Άγιοι Θεόδωροι προς Αίγιο

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Άγιοι Θεόδωροι προς Αίγιο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αίγιο σε 1 ω 19 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 2 ω 9 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Αίγιο είναι στις 09:28, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Άγιοι Θεόδωροι στις 20:55.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Άγιοι Θεόδωροι - Αίγιο

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Άγιοι Θεόδωροι από τον σταθμό Αγ. Θεόδωροι και φτάνουν στον σταθμό Αίγιο.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άγιοι Θεόδωροι προς Αίγιο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 16 για να φθάσετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Άγιοι Θεόδωροι. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 16 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αίγιο την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Άγιοι Θεόδωροι, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 16. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 16, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.