Βρείτε τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Πάτρα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 44
Πρώτη αναχώρηση: 05:25
Τελευταία αναχώρηση: 20:28
Απόσταση 128km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Άγιοι Θεόδωροι προς Πάτρα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Πάτρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Πάτρα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Άγιοι Θεόδωροι προς Πάτρα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Πάτρα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Άγιοι Θεόδωροι προς Πάτρα

Τρένα από Άγιοι Θεόδωροι προς Πάτρα


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Πάτρα

Τα τρένα προς Πάτρα αναχωρούν από Άγιοι Θεόδωροι από τον σταθμό Αγ. Θεόδωροι και φτάνουν στον σταθμό Αγ. Ανδρέας or Πάτρα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Άγιοι Θεόδωροι προς Πάτρα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 43 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Άγιοι Θεόδωροι προς Πάτρα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 43 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Άγιοι Θεόδωροι προς Πάτρα;

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Πάτρα φεύγει στις 05:02, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:02. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 51 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Πάτρα σε 2 hours and 2 minutes.