Βρείτε τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 28 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση 08:25
Τελευταία αναχώρηση 01:25
απόσταση 42 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Ασπρόπυργος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Ασπρόπυργος φεύγει στις 08:25, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 01:25. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 28 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 28 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Άγιοι Θεόδωροι - Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος αναχωρούν από Άγιοι Θεόδωροι από τον σταθμό Αγ. Θεόδωροι και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος

Αν επιθυμείτε να πάτε από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 18. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 18 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 18 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 18, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.