Βρείτε τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 30 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 06:25
Τελευταία αναχώρηση: 23:25
Απόσταση 42km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Άγιοι Θεόδωροι και Ασπρόπυργος.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος

Τρένα από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Άγιοι Θεόδωροι και Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος αναχωρούν από Άγιοι Θεόδωροι από τον σταθμό Αγ. Θεόδωροι και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 18 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 18 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Άγιοι Θεόδωροι προς Ασπρόπυργος;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 30 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 30 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Άγιοι Θεόδωροι στις 09:03, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:03.