Τιμές πτήσης Stansted - Σίτι του Λονδίνου από 37,70 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Stansted σε Σίτι του Λονδίνου από πτήση

Το ταξίδι από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου με πτήση είναι 47,57 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 29 λ.. Υπάρχουν 15 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 4:10 π.μ. και την τελευταία στο 8:15 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Stansted σε Σίτι του Λονδίνου με πτήση για μόλις 37,70 € ή έως και 57,34 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 37,70 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ37,70 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 29 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα15
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ37,70 €
Υψηλότερη Τιμή57,34 €
Πρώτη Αναχώρηση4:10 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:15 μ.μ.
Απόσταση47,57 χλμ.
ΑναχώρησηStansted
ΆφιξηΣίτι του Λονδίνου
TransportistasNational Express

Πτήση Εισιτήρια από Stansted έως London

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Μεταβείτε από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου. Ωστόσο, κατά μέσο όρο θα πληρώσετε περίπου 48,50 € για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλές που φτάνουν τα 37,70 €, αλλά ίσως απαιτείται κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ή για ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Παρ' όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τους πιο φθηνούς ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου με το αεροπλάνο;

Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Stansted και Σίτι του Λονδίνου διαρκεί περίπου 47,57 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 29 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Η απόσταση μεταξύ Stansted και Σίτι του Λονδίνου είναι περίπου 47,57 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώ. 29 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Stansted και Σίτι του Λονδίνου διαρκούν 1 ώ. 20 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποια αεροδρόμια χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Stansted από αεροδρόμια όπως Stansted mountfitchet. Στο τέλος του ταξιδιού, θα μπορέσετε να φτάσετε σε Σίτι του Λονδίνου στα ακόλουθα αεροδρόμια: Luton Airport (LTN),Gatwick Airport,London Southend Airport,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,London, Marble Arch,Waterloo Rue de la Station 220,London St. Pancras International,London bridge,LONDON,London paddington,London Stansted Airport,London, Victoria Coach Station,Southend airport,London City Airport, LCY,London Euston,London waterloo east,London Heathrow Airport T3,London, Heathrow Airport Terminal 5,London, Stratford. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να πετάνε μόνο σε κάποια από αυτά τα αεροδρόμια. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε Stansted και Σίτι του Λονδίνου. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου υπάρχουν κάθε μέρα;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως . Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 15 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 15 απευθείας συνδέσεις από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Stansted έως London

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Stansted στο Σίτι του Λονδίνου.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Stansted έως London

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Stansted - Σίτι του Λονδίνου με τόσο χαμηλές τιμές όσο 61,12 € αν είστε τυχεροί ή 83,63 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 157,28 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Σίτι του Λονδίνου με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Σίτι του Λονδίνου με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω National Express από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου κατά plane.
Εγκαταστάσεις National Express
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check

Stansted έως Σίτι του Λονδίνου Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
3.33kg
Λεωφορείο
3.57kg
Πτήση
9.51kg
Αυτοκίνητο
7.61kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου;
Ένα εισιτήριο πτήση από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου είναι 48,50 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 37,70 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Stansted προς Σίτι του Λονδίνου;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου είναι 37,70 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Stansted και Σίτι του Λονδίνου από πτήση;
Stansted έως Σίτι του Λονδίνου είναι 47,57 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Stansted και Σίτι του Λονδίνου;
Το Stansted έως το Σίτι του Λονδίνου είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 29 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 20 λ..
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Stansted σε Σίτι του Λονδίνου;
Stansted έως Σίτι του Λονδίνου έχει 15 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου;
Το παλαιότερο πτήση από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου αναχωρεί στο 4:10 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου αναχωρεί στο 8:15 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 37,70 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Stansted σε Σίτι του Λονδίνου;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 15 από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Stansted έως Σίτι του Λονδίνου από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Stansted και Σίτι του Λονδίνου είναι 1 ώ. 20 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Stansted έως Σίτι του Λονδίνου;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Stansted και Σίτι του Λονδίνου.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Stansted έως Σίτι του Λονδίνου από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Stansted στο Σίτι του Λονδίνου δημιουργεί εκπομπές CO2 9.51kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Stansted

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Stansted

Διεθνή δρομολόγια από Stansted και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Stansted

Κύριες διαδρομές προς Σίτι του Λονδίνου

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές