Τιμές πτήσης Stansted - Αθήνα από 65,30 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Stansted σε Αθήνα από πτήση

Το ταξίδι από Stansted έως Αθήνα με πτήση είναι 2.396,53 χλμ. και διαρκεί 10 ώ. 7 λ.. Υπάρχουν 21 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:05 π.μ. και την τελευταία στο 11:35 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Stansted σε Αθήνα με πτήση για μόλις 65,30 € ή έως και 1.449,19 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 65,30 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ65,30 €
Διάρκεια Ταξιδίου10 ώ. 7 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα21
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ65,30 €
Υψηλότερη Τιμή1.449,19 €
Πρώτη Αναχώρηση12:05 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:35 μ.μ.
Απόσταση2.396,53 χλμ.
ΑναχώρησηStansted
ΆφιξηΑθήνα
TransportistasLufthansa, VoloteaΠερισσότερα

Μεταβείτε από Stansted προς Αθήνα με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Stansted προς Αθήνα. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Stansted προς Αθήνα;

Τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από Stansted προς Αθήνα κοστίζουν 65,30 €. Κατά προσέγγιση αναμένεται να ξοδέψετε περίπου 286,86 € για τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Stansted για Αθήνα.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Stansted προς Αθήνα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Stansted προς Αθήνα αεροπορικώς;

Με απόσταση 2.396,53 χλμ. μεταξύ Stansted και Αθήνα, συνήθως θα χρειαστείτε 10 ώ. 7 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 10 ώ. 7 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι μεταξύ Stansted και Αθήνα είναι περίπου 2.396,53 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 10 ώ. 7 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 3 ώ. 30 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Stansted προς Αθήνα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Stansted προς Αθήνα;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Stansted και Αθήνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Stansted από αεροδρόμια όπως Stansted mountfitchet. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Siamos Tours Athens,Athens Karolou,Athens - Any hotel στο Αθήνα. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Stansted προς Αθήνα.

Πόσες διαδρομές από Stansted προς Αθήνα υπάρχουν κάθε μέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Stansted προς Αθήνα, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 21 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 1 απευθείας διαδρομές μεταξύ Stansted και Αθήνα. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 20 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Stansted προς Αθήνα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια πτήση από Stansted έως Αθήνα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Stansted έως Αθήνα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Stansted έως Αθήνα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Stansted στο Αθήνα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Stansted έως Αθήνα

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Stansted - Αθήνα με τόσο χαμηλές τιμές όσο 106,22 € αν είστε τυχεροί ή 193,10 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 354,01 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αθήνα με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Αθήνα με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Air France είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Γαλλίας, με έδρα το Tremblay-en-France. Είναι θυγατρική του Ομίλου Air France-KLM και ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας SkyTeam. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Air France προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy, Business και La Première (Πρώτη Θέση). Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και τις επιλογές ψυχαγωγίας κατά την πτήση. Η Air France έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, όπως η επένδυση σε αεροσκάφη με μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης.

Η Blue Air είναι μια ρουμανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που ιδρύθηκε το 2004. Εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Ο κύριος κόμβος της αεροπορικής εταιρείας βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο Henri Coandă στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Ο στόλος της Blue Air αποτελείται από αεροσκάφη Boeing 737 και Airbus A320 και προσφέρει επιλογές τόσο οικονομικής όσο και επιχειρηματικής θέσης. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τους οικονομικούς ναύλους της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της. Η Blue Air έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, όπως η χρήση βιοκαυσίμων και η μείωση των πλαστικών μίας χρήσης στο πλοίο.

Η Bulgaria Air είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Βουλγαρίας, με έδρα τη Σόφια. Πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 20 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 και διαθέτει στόλο 10 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A319 και Embraer E190. Η Bulgaria Air προσφέρει θέσεις οικονομικής και επαγγελματικής θέσης, καθώς και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Fly More. Η αεροπορική εταιρεία έχει συμφωνίες κοινού κωδικού με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Air France, KLM και Alitalia. Η Bulgaria Air είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αερογραμμών (AEA).

Η Corendon Airlines είναι μια τουρκική αεροπορική εταιρεία αναψυχής που ιδρύθηκε το 2004. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, με έμφαση σε προορισμούς διακοπών. Η Corendon Airlines διαθέτει στόλο σύγχρονων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών Boeing 737-800 και Airbus A320. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένων γευμάτων κατά την πτήση, ψυχαγωγίας και άνετων καθισμάτων. Η Corendon Airlines δεσμεύεται να παρέχει ασφαλή και αξιόπιστα αεροπορικά ταξίδια και έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία για τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέρος του Ομίλου Corendon, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης έναν ταξιδιωτικό πράκτορα και πολλά ξενοδοχεία.

Η Fly Emirates είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) και μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Πραγματοποιεί περισσότερες από 3.600 πτήσεις την εβδομάδα σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε περισσότερες από 80 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις πολυτελείς ανέσεις της, όπως ιδιωτικές σουίτες, γκουρμέ εστιατόρια και ψυχαγωγία κατά την πτήση. Είναι επίσης μεγάλος χορηγός αθλητικών ομάδων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων ποδοσφαιρικών συλλόγων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Άρσεναλ, καθώς και η περιοδεία τένις ATP. Η Fly Emirates έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον κόσμο από τη Skytrax το 2016.

Η Hahn Air είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται ως προγραμματισμένη και ναυλωμένη αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ως πάροχος υπηρεσιών έκδοσης εισιτηρίων και διανομής για άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η Hahn Air έχει συμφωνίες με περισσότερες από 350 αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, επιτρέποντάς τους να πωλούν τις πτήσεις τους μέσω του παγκόσμιου συστήματος διανομής της Hahn Air (GDS). Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να κάνουν κράτηση πτήσεων σε αεροπορικές εταιρείες που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες μέσω των παραδοσιακών συστημάτων GDS. Η Hahn Air προσφέρει επίσης τις δικές της επώνυμες πτήσεις σε περιορισμένο αριθμό προορισμών στην Ευρώπη. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 και έχει την έδρα της στο Dreieich της Γερμανίας.

Η Lufthansa είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Lufthansa είναι μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο άνω των 300 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών Airbus και Boeing. Η Lufthansa προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Miles & More. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την ικανοποίηση των πελατών της και τα πρότυπα ασφάλειας.

Η Neos Air είναι μια ιταλική αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2001. Εκτελεί τόσο τακτικές όσο και τσάρτερ πτήσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Καραϊβική και την Ασία. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη Boeing 737-800 και Boeing 787-9 Dreamliner, τα οποία είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, όπως συστήματα ψυχαγωγίας εν πτήσει και Wi-Fi. Η Neos Air είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και τους οικονομικούς ναύλους. Η αεροπορική εταιρεία έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, όπως η χρήση βιοκαυσίμων και η μείωση των απορριμμάτων.

Η Pegasus Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Τουρκία. Ιδρύθηκε το 1990 και άρχισε να λειτουργεί το 2005. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 40 χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η Pegasus Airlines διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, που αποτελούνται από Airbus A320 και Boeing 737. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως online check-in, γεύματα κατά την πτήση και πρόγραμμα επιβράβευσης. Η Pegasus Airlines είναι γνωστή για τους προσιτές ναύλους της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών και την επιχειρησιακή της αποτελεσματικότητα.

Η TUI Airways είναι μια βρετανική αεροπορική εταιρεία τσάρτερ και μέλος του Ομίλου TUI, μιας από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 80 προορισμούς παγκοσμίως, με έμφαση σε προορισμούς διακοπών στην Ευρώπη, την Αφρική και την Αμερική. Η TUI Airways διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 60 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 737, 757 και 787, καθώς και το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Boeing 737 MAX. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως οικονομικές και premium οικονομικές θέσεις, γεύματα και ποτά κατά την πτήση και επιλογές ψυχαγωγίας. Η TUI Airways δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει μια σειρά από πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Η Wizz Air είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Ουγγαρία και εκτελεί πτήσεις σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ιδρύθηκε το 2003, η αεροπορική εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία και πλέον διαθέτει στόλο με περισσότερα από 100 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 150 προορισμούς σε 44 χώρες. Η Wizz Air είναι γνωστή για την απρόσκοπτη προσέγγισή της στα αεροπορικά ταξίδια, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους και χρεώνει επιπλέον για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως παραδοτέες αποσκευές και γεύματα κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει έντονα στην αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο του κόστους, επιτρέποντάς της να προσφέρει μερικούς από τους χαμηλότερους ναύλους στον κλάδο.

Υπηρεσίες εν πλω Lufthansa, Volotea and Jet2 από Stansted έως Αθήνα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Stansted έως Αθήνα κατά plane.
Εγκαταστάσεις Lufthansa Volotea Jet2 Air France Hahn Air Vueling Olympic Air Corendon Airlines Eurowings Emirates Transavia France Turkish Airlines Easyjet TUI Airways SWISS Ryanair Sky Express Neos Air TAROM Wizz Air Pegasus Airlines AnadoluJet Aegean Airlines Bulgaria Air ITA Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check cross check cross check cross cross cross cross check cross check check check check check check cross check check check check check check check

Stansted έως Αθήνα Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
167.76kg
Λεωφορείο
179.74kg
Πτήση
479.31kg
Αυτοκίνητο
383.44kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Stansted έως Αθήνα;
Ένα εισιτήριο πτήση από Stansted έως Αθήνα είναι 286,86 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 65,30 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Stansted προς Αθήνα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Stansted έως Αθήνα είναι 65,30 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Stansted και Αθήνα από πτήση;
Stansted έως Αθήνα είναι 2.396,53 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Stansted και Αθήνα;
Το Stansted έως το Αθήνα είναι κατά μέσο όρο 10 ώ. 7 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ώ. 30 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Stansted έως Αθήνα;
Το Stansted έως το Αθήνα καλύπτεται από τελεστές 26. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Lufthansa, Volotea, Ryanair UK, Jet2, Air France, Hahn Air, Vueling, Olympic Air, Blue Air, Corendon Airlines, Eurowings, Emirates, Transavia France, Turkish Airlines, Easyjet, TUI Airways, SWISS, Ryanair, Sky Express, Neos Air, TAROM, Wizz Air, Pegasus Airlines, AnadoluJet, Aegean Airlines, Bulgaria Air and ITA Airways που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Stansted σε Αθήνα;
Stansted έως Αθήνα έχει 21 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Stansted έως Αθήνα;
Το παλαιότερο πτήση από Stansted έως Αθήνα αναχωρεί στο 12:05 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Stansted έως Αθήνα;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Stansted έως Αθήνα αναχωρεί στο 11:35 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Stansted έως Αθήνα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 65,30 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Stansted σε Αθήνα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Stansted έως Αθήνα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Stansted έως Αθήνα από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Stansted και Αθήνα είναι 3 ώ. 30 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Stansted έως Αθήνα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Stansted και Αθήνα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Stansted έως Αθήνα από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Stansted στο Αθήνα δημιουργεί εκπομπές CO2 479.31kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Stansted

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Stansted

Άλλοι προορισμοί από Stansted

Κύριες διαδρομές προς Αθήνα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές