Τιμές πτήσης Stansted - Εδιμβούργο από 27,83 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Περισσότερο
Περισσότερο
Περισσότερο

Stansted σε Εδιμβούργο από πτήση

Το ταξίδι από Stansted έως Εδιμβούργο με πτήση είναι 502,88 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 14 λ.. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 8:05 π.μ. και την τελευταία στο 9:50 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Stansted σε Εδιμβούργο με πτήση για μόλις 27,83 € ή έως και 202,60 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 27,83 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ27,83 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 14 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ27,83 €
Υψηλότερη Τιμή202,60 €
Πρώτη Αναχώρηση8:05 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση9:50 μ.μ.
Απόσταση502,88 χλμ.
ΑναχώρησηStansted
ΆφιξηΕδιμβούργο
TransportistasEasyjet

Πτήση Εισιτήρια από Stansted έως Edinburgh

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Ταξιδεύοντας από Stansted προς Εδιμβούργο με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Stansted προς Εδιμβούργο; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για να πάω από Stansted προς Εδιμβούργο;

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από Stansted προς Εδιμβούργο ποικίλλουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και το είδος της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια από Stansted προς Εδιμβούργο θα κοστίσουν 27,83 €. Κατά μέσο όρο η τιμή ενός αεροπορικού εισιτηρίου είναι περίπου 110,79 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Stansted προς Εδιμβούργο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το αεροπορικό ταξίδι από Stansted προς Εδιμβούργο;

Η απόσταση μεταξύ Stansted και Εδιμβούργο είναι περίπου 502,88 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 14 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Η απόσταση μεταξύ Stansted και Εδιμβούργο είναι περίπου 502,88 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώ. 14 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Stansted και Εδιμβούργο διαρκούν 1 ώ. 10 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Stansted προς Εδιμβούργο;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Stansted προς Εδιμβούργο, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 8:05 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 9:50 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους. Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Stansted προς Εδιμβούργο, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 8:05 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 9:50 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποια είναι τα αεροδρόμια στο δρομολόγιο από Stansted προς Εδιμβούργο;

Θα μπορέσετε να αναχωρήσετε από Stansted από αεροδρόμια όπως Stansted mountfitchet. Αυτά σας συνδέουν με αεροδρόμια συμπεριλαμβανομένων Edinburgh - Any hotel,Edinburgh-Haymarket,Edinburgh - Princes Street στο Εδιμβούργο. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποια ή όλα από αυτά τα αεροδρόμια θα εμφανιστούν στο δρομολόγιο, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά για να δείτε ποιο δρομολόγιο ακολουθεί η αεροπορική σας εταιρεία, για να δείτε αν περνάει από κάποιο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια σύντομη μετακίνηση από ένα αεροδρόμιο σε ένα άλλο σε Stansted ή Εδιμβούργο για να εξυπηρετηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πόσες διαδρομές από Stansted προς Εδιμβούργο πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Stansted προς Εδιμβούργο, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 2 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 2 απευθείας διαδρομές μεταξύ Stansted και Εδιμβούργο. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Stansted προς Εδιμβούργο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Stansted έως Edinburgh

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Stansted έως Εδιμβούργο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Stansted έως Εδιμβούργο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Stansted έως Εδιμβούργο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Stansted στο Εδιμβούργο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Stansted έως Edinburgh

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Stansted έως Εδιμβούργο

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Stansted - Εδιμβούργο με τόσο χαμηλές τιμές όσο 38,92 € αν είστε τυχεροί ή 84,70 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 163,01 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Εδιμβούργο με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Εδιμβούργο με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Easyjet από Stansted έως Εδιμβούργο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Stansted έως Εδιμβούργο κατά plane.
Εγκαταστάσεις Easyjet
wifi WiFi check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check

Stansted έως Εδιμβούργο Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
35.2kg
Λεωφορείο
37.72kg
Πτήση
100.58kg
Αυτοκίνητο
80.46kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Stansted έως Εδιμβούργο;
Ένα εισιτήριο πτήση από Stansted έως Εδιμβούργο είναι 110,79 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 27,83 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Stansted προς Εδιμβούργο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Stansted έως Εδιμβούργο είναι 27,83 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Stansted και Εδιμβούργο από πτήση;
Stansted έως Εδιμβούργο είναι 502,88 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Stansted και Εδιμβούργο;
Το Stansted έως το Εδιμβούργο είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 14 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 10 λ..
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Stansted σε Εδιμβούργο;
Stansted έως Εδιμβούργο έχει 2 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Stansted έως Εδιμβούργο;
Το παλαιότερο πτήση από Stansted έως Εδιμβούργο αναχωρεί στο 8:05 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Stansted έως Εδιμβούργο;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Stansted έως Εδιμβούργο αναχωρεί στο 9:50 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Stansted έως Εδιμβούργο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 27,83 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Stansted σε Εδιμβούργο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 2 από Stansted έως Εδιμβούργο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Stansted έως Εδιμβούργο από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Stansted και Εδιμβούργο είναι 1 ώ. 10 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Stansted έως Εδιμβούργο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Stansted και Εδιμβούργο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Stansted έως Εδιμβούργο από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Stansted στο Εδιμβούργο δημιουργεί εκπομπές CO2 100.58kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Stansted

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Stansted

Διεθνή δρομολόγια από Stansted και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Stansted

Κύριες διαδρομές προς Εδιμβούργο

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές