Τιμές πτήσης Σίτι του Λονδίνου - Άγκυρα (Ankyra) από 76,83 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Σίτι του Λονδίνου σε Άγκυρα (Ankyra) από πτήση

Το ταξίδι από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) με πτήση είναι 2.834,84 χλμ. και διαρκεί 13 ώ. 45 λ.. Υπάρχουν 83 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 1:05 π.μ. και την τελευταία στο 11:35 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου σε Άγκυρα (Ankyra) με πτήση για μόλις 76,83 € ή έως και 1.706,19 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 76,83 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ76,83 €
Διάρκεια Ταξιδίου13 ώ. 45 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα83
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ76,83 €
Υψηλότερη Τιμή1.706,19 €
Πρώτη Αναχώρηση1:05 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:35 μ.μ.
Απόσταση2.834,84 χλμ.
ΑναχώρησηΣίτι του Λονδίνου
ΆφιξηΆγκυρα (Ankyra)
TransportistasRyanair, EurowingsΠερισσότερα

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra) με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra); Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra);

Τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra) κοστίζουν 76,83 €. Κατά προσέγγιση αναμένεται να ξοδέψετε περίπου 326,89 € για τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Σίτι του Λονδίνου για Άγκυρα (Ankyra).
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra). Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω αεροπορικώς από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra);

Με απόσταση 2.834,84 χλμ. μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Άγκυρα (Ankyra), συνήθως θα χρειαστείτε 13 ώ. 45 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 13 ώ. 45 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Άγκυρα (Ankyra) είναι περίπου 2.834,84 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 13 ώ. 45 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 3 ώ. 45 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra) όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra), ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα μπορέσετε να αναχωρήσετε Σίτι του Λονδίνου από τα ακόλουθα αεροδρόμια: Luton Airport (LTN),London waterloo east,London paddington,London Euston,London Stansted Airport,Gatwick Airport,London City Airport, LCY,London, Heathrow Airport Terminal 5,London St. Pancras International,LONDON,London bridge,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,London, Marble Arch,London, Stratford,London, Victoria Coach Station,London Southend Airport,Waterloo Rue de la Station 220,London Heathrow Airport T3,Southend airport Μέχρι την άφιξη στο Άγκυρα (Ankyra) η διαδρομή σας θα έχει περάσει από όλα ή μερικά από τα ακόλουθα αεροδρόμια: Esenboğa International Airport, ESB Δεν πετάνε όλες οι αεροπορικές εταιρείες από κάθε αεροδρόμιο, οπότε ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να δείτε πού ακριβώς φτάνει η πτήση σας.

Πόσες διαδρομές από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra) πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 83 καθημερινές αναχωρήσεις από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra). Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 0 αναχωρήσεις από Σίτι του Λονδίνου που πηγαίνουν απευθείας Άγκυρα (Ankyra). Υπάρχουν 83 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra). Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra)
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra).

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra), η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σίτι του Λονδίνου στο Άγκυρα (Ankyra).

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra)

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Σίτι του Λονδίνου - Άγκυρα (Ankyra) με τόσο χαμηλές τιμές όσο 78,55 € αν είστε τυχεροί ή 133,24 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 287,72 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Άγκυρα (Ankyra) με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Άγκυρα (Ankyra) με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Air Serbia είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας, με έδρα το Βελιγράδι. Ιδρύθηκε το 2013 ως διάδοχος του πρώην εθνικού αερομεταφορέα, Jat Airways. Η Air Serbia εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική, με ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται Etihad Guest. Η Air Serbia είναι μέλος του ομίλου Etihad Airways Partners, ο οποίος περιλαμβάνει πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες και τις επιδόσεις της, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη στα World Airline Awards.

Η Austrian Airlines είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Αυστρίας, με έδρα τη Βιέννη. Εκτελεί προγραμματισμένες υπηρεσίες σε περισσότερους από 130 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της Star Alliance και διαθέτει στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 και 777. Η Austrian Airlines προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy και Business Class , με έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και άνεσης στους επιβάτες του. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως το Καλύτερο Προσωπικό Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη και το Καλύτερο Business Class Catering.

Η British Airways είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, με έδρα το Λονδίνο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 180 προορισμούς παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στον κλάδο των αερομεταφορών. Η British Airways είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 250 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A380 και Boeing 787 Dreamliner. Η British Airways είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η Freebird Airlines είναι μια τουρκική αεροπορική εταιρεία τσάρτερ που ιδρύθηκε το 2000. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Η Freebird Airlines διαθέτει στόλο αεροσκαφών Airbus A320 και A321, τα οποία έχουν διαμορφωθεί τόσο με θέσεις οικονομικής όσο και επιχειρηματικής θέσης. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες κατά την πτήση, συμπεριλαμβανομένων γευμάτων, ποτών και ψυχαγωγίας. Η Freebird Airlines είναι γνωστή για τους οικονομικούς ναύλους και τις αξιόπιστες υπηρεσίες της, καθιστώντας την δημοφιλή επιλογή για ταξιδιώτες που αναζητούν μια οικονομική επιλογή. Η αεροπορική εταιρεία έχει την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη και εκτελεί πτήσεις από πολλά αεροδρόμια της Τουρκίας.

Η Lufthansa είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Lufthansa είναι μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο άνω των 300 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών Airbus και Boeing. Η Lufthansa προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Miles & More. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την ικανοποίηση των πελατών της και τα πρότυπα ασφάλειας.

Η Pegasus Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Τουρκία. Ιδρύθηκε το 1990 και άρχισε να λειτουργεί το 2005. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 40 χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η Pegasus Airlines διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, που αποτελούνται από Airbus A320 και Boeing 737. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως online check-in, γεύματα κατά την πτήση και πρόγραμμα επιβράβευσης. Η Pegasus Airlines είναι γνωστή για τους προσιτές ναύλους της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών και την επιχειρησιακή της αποτελεσματικότητα.

Η Qatar Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Κατάρ, με έδρα τη Ντόχα. Ιδρύθηκε το 1993 και έκτοτε έχει εξελιχθεί για να γίνει μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, με ένα στόλο άνω των 200 αεροσκαφών που πετούν σε περισσότερους από 160 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways είναι γνωστή για τις πολυτελείς και βραβευμένες υπηρεσίες της, προσφέροντας στους επιβάτες μια σειρά από ανέσεις, όπως ξαπλώστρες θέσεις, γκουρμέ κουζίνα και ψυχαγωγία κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της συμμαχίας oneworld και έχει συνεργασίες με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες, επιτρέποντας στους επιβάτες να συνδέονται εύκολα με προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της ανακήρυξης της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο από τη Skytrax το 2019.

Η Scandinavian Airlines, κοινώς γνωστή ως SAS, είναι ο αερομεταφορέας της Δανίας, της Νορβηγίας και της Σουηδίας. Ιδρύθηκε το 1946 και διαθέτει στόλο με περισσότερα από 150 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 125 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η SAS προσφέρει πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται EuroBonus. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τον σύγχρονο στόλο και τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα. Η SAS έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της και έχει αναγνωριστεί για τις προσπάθειές της να μειώσει τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις μέσω πρωτοβουλιών όπως η χρήση βιοκαυσίμων και η μείωση των απορριμμάτων.

Η TUI Airways είναι μια βρετανική αεροπορική εταιρεία τσάρτερ και μέλος του Ομίλου TUI, μιας από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 80 προορισμούς παγκοσμίως, με έμφαση σε προορισμούς διακοπών στην Ευρώπη, την Αφρική και την Αμερική. Η TUI Airways διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 60 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 737, 757 και 787, καθώς και το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Boeing 737 MAX. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως οικονομικές και premium οικονομικές θέσεις, γεύματα και ποτά κατά την πτήση και επιλογές ψυχαγωγίας. Η TUI Airways δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει μια σειρά από πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Η Ukraine International Airlines (UIA) είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Ουκρανίας, με έδρα το Κίεβο. Ιδρύθηκε το 1992 και εκτελεί τακτικές και τσάρτερ πτήσεις σε περισσότερους από 80 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη Boeing και Embraer και προσφέρει επιλογές τόσο οικονομικής όσο και επιχειρηματικής θέσης. Η UIA είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αερογραμμών (AEA). Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των Skytrax World Airline Awards για την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Ουκρανία και την Καλύτερη Επιχειρηματική Θέση στην Ουκρανία.

Η Wizz Air είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Ουγγαρία και εκτελεί πτήσεις σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ιδρύθηκε το 2003, η αεροπορική εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία και πλέον διαθέτει στόλο με περισσότερα από 100 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 150 προορισμούς σε 44 χώρες. Η Wizz Air είναι γνωστή για την απρόσκοπτη προσέγγισή της στα αεροπορικά ταξίδια, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους και χρεώνει επιπλέον για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως παραδοτέες αποσκευές και γεύματα κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει έντονα στην αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο του κόστους, επιτρέποντάς της να προσφέρει μερικούς από τους χαμηλότερους ναύλους στον κλάδο.

Υπηρεσίες εν πλω Ryanair, Eurowings and British Airways από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra)
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) κατά plane.
Εγκαταστάσεις Ryanair Eurowings British Airways SWISS Freebird Airlines Aegean Airlines SunExpress Lufthansa Aer Lingus LOT TUI Airways Wizz Air Qatar Airways Austrian Airlines TAROM Turkish Airlines AnadoluJet Pegasus Airlines Air Serbia Jet2 Easyjet Scandinavian Airlines FLYONE
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check cross check check cross check cross check check check check check check check check check check check check check check check cross

Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
198.44kg
Λεωφορείο
212.61kg
Πτήση
566.97kg
Αυτοκίνητο
453.57kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra);
Ένα εισιτήριο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) είναι 326,89 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 76,83 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σίτι του Λονδίνου προς Άγκυρα (Ankyra);
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) είναι 76,83 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Άγκυρα (Ankyra) από πτήση;
Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) είναι 2.834,84 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Άγκυρα (Ankyra);
Το Σίτι του Λονδίνου έως το Άγκυρα (Ankyra) είναι κατά μέσο όρο 13 ώ. 45 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ώ. 45 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra);
Το Σίτι του Λονδίνου έως το Άγκυρα (Ankyra) καλύπτεται από τελεστές 26. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Ryanair, Eurowings, British Airways, SWISS, Freebird Airlines, Aegean Airlines, SunExpress, Lufthansa, Aer Lingus, LOT, TUI Airways, Wizz Air, Qatar Airways, Austrian Airlines, TAROM, Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus Airlines, Air Serbia, Ukraine International Airlines, Jet2, Easyjet, Scandinavian Airlines, FLYONE, Ryanair UK, Wizz Air UK and Blue Air που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Σίτι του Λονδίνου σε Άγκυρα (Ankyra);
Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) έχει 83 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra);
Το παλαιότερο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) αναχωρεί στο 1:05 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra);
Το πιο πρόσφατο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) αναχωρεί στο 11:35 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra);
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 76,83 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Άγκυρα (Ankyra) είναι 3 ώ. 45 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra);
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Άγκυρα (Ankyra).
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σίτι του Λονδίνου έως Άγκυρα (Ankyra) από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Σίτι του Λονδίνου στο Άγκυρα (Ankyra) δημιουργεί εκπομπές CO2 566.97kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σίτι του Λονδίνου

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σίτι του Λονδίνου

Διεθνή δρομολόγια από Σίτι του Λονδίνου και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Σίτι του Λονδίνου

Κύριες διαδρομές προς Άγκυρα (Ankyra)

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές