Τιμές πτήσης Σίτι του Λονδίνου - Ντάραμ, County Durham από 130,10 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Σίτι του Λονδίνου σε Ντάραμ, County Durham από πτήση

Το ταξίδι από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham με πτήση είναι 376,59 χλμ. και διαρκεί 17 ώ. 29 λ.. Υπάρχουν 54 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:40 π.μ. και την τελευταία στο 11:30 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου σε Ντάραμ, County Durham με πτήση για μόλις 130,10 € ή έως και 1.226,20 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 130,10 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ130,10 €
Διάρκεια Ταξιδίου17 ώ. 29 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα54
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ130,10 €
Υψηλότερη Τιμή1.226,20 €
Πρώτη Αναχώρηση6:40 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:30 μ.μ.
Απόσταση376,59 χλμ.
ΑναχώρησηΣίτι του Λονδίνου
ΆφιξηΝτάραμ, County Durham
TransportistaseasyJet UK, VuelingΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σίτι του Λονδίνου στο Ντάραμ, County Durham.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Σίτι του Λονδίνου - Ντάραμ, County Durham με τόσο χαμηλές τιμές όσο 46,69 € αν είστε τυχεροί ή 129,08 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 239,00 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ντάραμ, County Durham με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Ντάραμ, County Durham με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Η Wizz Air είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Ουγγαρία και εκτελεί πτήσεις σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ιδρύθηκε το 2003, η αεροπορική εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία και πλέον διαθέτει στόλο με περισσότερα από 100 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 150 προορισμούς σε 44 χώρες. Η Wizz Air είναι γνωστή για την απρόσκοπτη προσέγγισή της στα αεροπορικά ταξίδια, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους και χρεώνει επιπλέον για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως παραδοτέες αποσκευές και γεύματα κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει έντονα στην αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο του κόστους, επιτρέποντάς της να προσφέρει μερικούς από τους χαμηλότερους ναύλους στον κλάδο.

Υπηρεσίες εν πλω Vueling, Aegean Airlines and Aer Lingus από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham κατά plane.
Εγκαταστάσεις Vueling Aegean Airlines Aer Lingus TAROM Wizz Air Ryanair KLM Turkish Airlines Loganair Eurowings British Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check check check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό cross check check check check check cross check check cross check

Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
26.36kg
Λεωφορείο
28.24kg
Πτήση
75.32kg
Αυτοκίνητο
60.25kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham;
Ένα εισιτήριο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham είναι 318,22 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 130,10 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σίτι του Λονδίνου προς Ντάραμ, County Durham;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham είναι 130,10 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Ντάραμ, County Durham από πτήση;
Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham είναι 376,59 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Ντάραμ, County Durham;
Το Σίτι του Λονδίνου έως το Ντάραμ, County Durham είναι κατά μέσο όρο 17 ώ. 29 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ώ. 45 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham;
Το Σίτι του Λονδίνου έως το Ντάραμ, County Durham καλύπτεται από τελεστές 14. Μπορείτε να βρείτε στο Virail easyJet UK, Vueling, Air Bagan, Aegean Airlines, Aer Lingus, TAROM, Wizz Air, Ryanair, KLM, Royal Khmer Airlines, Turkish Airlines, Loganair, Eurowings, Jet2.com and British Airways που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Σίτι του Λονδίνου σε Ντάραμ, County Durham;
Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham έχει 54 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham;
Το παλαιότερο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham αναχωρεί στο 6:40 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham αναχωρεί στο 11:30 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 130,10 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Ντάραμ, County Durham είναι 3 ώ. 45 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Ντάραμ, County Durham.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σίτι του Λονδίνου έως Ντάραμ, County Durham από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Σίτι του Λονδίνου στο Ντάραμ, County Durham δημιουργεί εκπομπές CO2 75.32kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σίτι του Λονδίνου

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σίτι του Λονδίνου

Διεθνή δρομολόγια από Σίτι του Λονδίνου και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Σίτι του Λονδίνου

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές