Τιμές πτήσης Σίτι του Λονδίνου - Χιούστον από 221,00 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Σίτι του Λονδίνου σε Χιούστον από πτήση

Το ταξίδι από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον με πτήση είναι 7.813,29 χλμ. και διαρκεί 7 ώ. 23 λ.. Υπάρχουν 42 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:00 π.μ. και την τελευταία στο 10:30 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου σε Χιούστον με πτήση για μόλις 221,00 € ή έως και 3.182,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 221,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ221,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου7 ώ. 23 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα42
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ221,00 €
Υψηλότερη Τιμή3.182,00 €
Πρώτη Αναχώρηση6:00 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:30 μ.μ.
Απόσταση7.813,29 χλμ.
ΑναχώρησηΣίτι του Λονδίνου
ΆφιξηΧιούστον
TransportistasN3, Wizz AirΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από London έως Houston, TX

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Μεταβείτε από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για αεροπορικά εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον. Ωστόσο, κατά μέσο όρο θα πληρώσετε περίπου 956,25 € για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλές που φτάνουν τα 221,00 €, αλλά ίσως απαιτείται κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ή για ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Παρ' όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τους πιο φθηνούς ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον αεροπορικώς;

Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Χιούστον διαρκεί περίπου 7.813,29 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 7 ώ. 23 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Το ταξίδι μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Χιούστον είναι περίπου 7.813,29 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 7 ώ. 23 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 0 ώ. 6 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Σίτι του Λονδίνου είναι στις 6:00 π.μ. και η τελευταία στις 10:30 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 6:00 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 10:30 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω στο δρομολόγιο Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον;

Σε Σίτι του Λονδίνου τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν London bridge,LONDON,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,London City Airport, LCY,London St. Pancras International,London Heathrow Airport T3,Southend airport,London Euston,Gatwick Airport,London, Marble Arch,London, Victoria Coach Station,London Stansted Airport,London paddington,Waterloo Rue de la Station 220,Luton Airport (LTN),London waterloo east,London, Heathrow Airport Terminal 5,London Southend Airport,London, Stratford. Όταν φτάσετε Χιούστον, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Houston, TX - Greyhound Station,South Houston/Hobby Airport,Houston William P. Hobby Airport (HOU),Houston, Gray St Parking (Bus Station). Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον;

Το δρομολόγιο από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Σίτι του Λονδίνου 42 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 3 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 39 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από London έως Houston, TX

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σίτι του Λονδίνου στο Χιούστον.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών London έως Houston, TX

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Σίτι του Λονδίνου - Χιούστον με τόσο χαμηλές τιμές όσο 437,19 € αν είστε τυχεροί ή 690,49 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 1.682,21 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Χιούστον με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Χιούστον με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Air Europa είναι μια ισπανική αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1986. Είναι μέλος της συμμαχίας SkyTeam και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική και την Ασία. Ο κύριος κόμβος της αεροπορικής εταιρείας βρίσκεται στο Αεροδρόμιο Adolfo Suárez Madrid–Barajas και έχει επίσης δευτερεύοντες κόμβους στο αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα και στο Αεροδρόμιο Βόρειας Τενερίφης. Η Air Europa διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 50 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330 και Embraer E195. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται SUMA.

Η Austrian Airlines είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Αυστρίας, με έδρα τη Βιέννη. Εκτελεί προγραμματισμένες υπηρεσίες σε περισσότερους από 130 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της Star Alliance και διαθέτει στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 και 777. Η Austrian Airlines προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy και Business Class , με έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και άνεσης στους επιβάτες του. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως το Καλύτερο Προσωπικό Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη και το Καλύτερο Business Class Catering.

Η British Airways είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, με έδρα το Λονδίνο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 180 προορισμούς παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στον κλάδο των αερομεταφορών. Η British Airways είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 250 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A380 και Boeing 787 Dreamliner. Η British Airways είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η Flair Airlines είναι μια καναδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που εκτελεί τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις σε προορισμούς σε όλο τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και την Καραϊβική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και έχει την έδρα της στο Έντμοντον της Αλμπέρτα και διαχειρίζεται ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737. Η Flair Airlines προσφέρει μια σειρά επιλογών ναύλων, συμπεριλαμβανομένων των βασικών οικονομικών, της οικονομίας και της premium οικονομίας, και επιτρέπει στους επιβάτες να προσθέτουν πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευές, επιλογή θέσεων και γεύματα κατά την πτήση με επιπλέον χρέωση. Η αεροπορική εταιρεία έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, επεκτείνοντας το δίκτυο δρομολογίων της και αυξάνοντας το μέγεθος του στόλου της για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για οικονομικά προσιτά αεροπορικά ταξίδια στον Καναδά.

Η Lufthansa είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Lufthansa είναι μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο άνω των 300 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών Airbus και Boeing. Η Lufthansa προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Miles & More. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την ικανοποίηση των πελατών της και τα πρότυπα ασφάλειας.

Η Norse Atlantic Airways είναι μια νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που σχεδιάζει να εκτελεί πτήσεις μεγάλων αποστάσεων μεταξύ Ευρώπης και Ηνωμένων Πολιτειών. Η αεροπορική εταιρεία εδρεύει στη Νορβηγία και ιδρύθηκε από τον Bjørn Kjos, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Norwegian Air Shuttle. Η Norse Atlantic Airways σχεδιάζει να λειτουργήσει ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 787 Dreamliner και να προσφέρει χαμηλούς ναύλους στους επιβάτες. Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τις δραστηριότητές της, αλλά έχει ήδη λάβει έγκριση από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ για την εκτέλεση πτήσεων μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ. Η αεροπορική εταιρεία στοχεύει να καλύψει το κενό που αφήνει η Norwegian Air Shuttle, η οποία διέκοψε τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων τον Ιανουάριο του 2021.

Η Spirit Airlines είναι μια αμερικανική αεροπορική εταιρεία εξαιρετικά χαμηλού κόστους που εκτελεί πτήσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Καραϊβική, το Μεξικό και την Κεντρική και Νότια Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 και έχει την έδρα της στο Miramar της Φλόριντα. Η Spirit Airlines είναι γνωστή για τους χαμηλούς ναύλους και την απρόσκοπτη προσέγγισή της στα αεροπορικά ταξίδια, με τους επιβάτες να πληρώνουν επιπλέον για ανέσεις όπως παραδοτέες αποσκευές, επιλογή θέσεων και αναψυκτικά κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο αεροσκαφών Airbus και έχει ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Free Spirit. Παρά το χαμηλού κόστους μοντέλο της, η Spirit Airlines έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις για την εξυπηρέτηση πελατών και τις αμοιβές της.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Η United Airlines είναι μια μεγάλη αμερικανική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Σικάγο του Ιλινόις. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, που εκτελεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού. Η United Airlines διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 800 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 350 προορισμούς σε περισσότερες από 50 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η United Airlines προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται MileagePlus. Η αεροπορική εταιρεία έχει μια ισχυρή δέσμευση για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Η Welcome Air είναι μια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας. Ιδρύθηκε το 2000 και εκτελεί τακτικές και τσάρτερ πτήσεις προς προορισμούς στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Κροατία. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη turboprop, συμπεριλαμβανομένων των Dornier 328 και Embraer EMB 110 Bandeirante. Η Welcome Air προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν σνακ και ποτών επί του αεροπλάνου, καθώς και δυνατότητα κράτησης ιδιωτικών πτήσεων τσάρτερ. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει έντονα στην ασφάλεια και την αξιοπιστία και έχει λάβει πολλά βραβεία για τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης πελατών της.

Η Wizz Air είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Ουγγαρία και εκτελεί πτήσεις σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ιδρύθηκε το 2003, η αεροπορική εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία και πλέον διαθέτει στόλο με περισσότερα από 100 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 150 προορισμούς σε 44 χώρες. Η Wizz Air είναι γνωστή για την απρόσκοπτη προσέγγισή της στα αεροπορικά ταξίδια, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους και χρεώνει επιπλέον για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως παραδοτέες αποσκευές και γεύματα κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει έντονα στην αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο του κόστους, επιτρέποντάς της να προσφέρει μερικούς από τους χαμηλότερους ναύλους στον κλάδο.

Υπηρεσίες εν πλω Wizz Air, KLM and Austrian Airlines από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον κατά plane.
Εγκαταστάσεις Wizz Air KLM Austrian Airlines Norse Atlantic Airways Vueling WestJet British Airways Aeromexico Finnair Flair Airlines Spirit Airlines PLAY Avianca Aer Lingus Turkish Airlines Air Europa Tunisair Icelandair United Airlines TAP Portugal Aegean Airlines Frontier Lufthansa Air France
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check cross check cross cross check check check check check check check cross check check check check cross check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check cross check cross cross check check cross cross check check cross cross check check cross check cross cross cross check check check cross

Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
546.93kg
Λεωφορείο
586kg
Πτήση
1562.66kg
Αυτοκίνητο
1250.13kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον;
Ένα εισιτήριο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον είναι 956,25 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 221,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σίτι του Λονδίνου προς Χιούστον;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον είναι 221,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Χιούστον από πτήση;
Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον είναι 7.813,29 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Χιούστον;
Το Σίτι του Λονδίνου έως το Χιούστον είναι κατά μέσο όρο 7 ώ. 23 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 6 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον;
Το Σίτι του Λονδίνου έως το Χιούστον καλύπτεται από τελεστές 39. Μπορείτε να βρείτε στο Virail N3, Wizz Air, KLM, Austrian Airlines, AeroRepública, Norse Atlantic Airways, TN, Vueling, WestJet, Iberia Airlines, Welcome Air, British Airways, Aeromexico, Air Bagan, Finnair, Flair Airlines, Alaska Airlines, Inc., Spirit Airlines, PLAY, Aero Services Executive, Avianca, easyJet UK, Aero-Service, Aer Lingus, Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air Sweden, Turkish Airlines, Air Europa, Tunisair, OR, Icelandair, United Airlines, TAP Portugal, Swiss International Air Lines, Aegean Airlines, Frontier, Z0, SAS Braathens, Lufthansa and Air France που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Σίτι του Λονδίνου σε Χιούστον;
Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον έχει 42 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον;
Το παλαιότερο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον αναχωρεί στο 6:00 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον αναχωρεί στο 10:30 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 221,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Σίτι του Λονδίνου σε Χιούστον;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Χιούστον είναι 0 ώ. 6 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Χιούστον.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σίτι του Λονδίνου έως Χιούστον από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Σίτι του Λονδίνου στο Χιούστον δημιουργεί εκπομπές CO2 1562.66kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σίτι του Λονδίνου

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σίτι του Λονδίνου

Διεθνή δρομολόγια από Σίτι του Λονδίνου και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Σίτι του Λονδίνου

Κύριες διαδρομές προς Χιούστον

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές