Τιμές πτήσης Σίτι του Λονδίνου - Μίντλεσμπρο από 78,67 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Σίτι του Λονδίνου σε Μίντλεσμπρο από πτήση

Το ταξίδι από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο με πτήση είναι 349,48 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 15 λ.. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 8:50 π.μ. και την τελευταία στο 8:40 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου σε Μίντλεσμπρο με πτήση για μόλις 78,67 € ή έως και 181,13 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 78,67 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ78,67 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 15 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ78,67 €
Υψηλότερη Τιμή181,13 €
Πρώτη Αναχώρηση8:50 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:40 μ.μ.
Απόσταση349,48 χλμ.
ΑναχώρησηΣίτι του Λονδίνου
ΆφιξηΜίντλεσμπρο
TransportistasLoganair, British Airways

Πτήση Εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Ταξιδεύοντας από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για αεροπορικά εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο;

Όταν ταξιδεύετε από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 133,65 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 78,67 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε σε ώρα που δεν έχει μεγάλη κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων συχνά είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του εισιτηρίου πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια δεν ισχύει αλλαγή εισιτηρίου ή επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το αεροπορικό ταξίδι από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο;

Το ταξίδι αεροπορικώς από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο συνήθως διαρκεί 1 ώ. 15 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 349,48 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 1 ώ. 15 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Για να πάτε από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Μίντλεσμπρο θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 1 ώ. 15 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 15 λ. για να ταξιδέψετε το 349,48 χλμ. μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Μίντλεσμπρο.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο είναι στις 8:50 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 8:40 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες. Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Σίτι του Λονδίνου στις 8:50 π.μ.. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις 8:40 μ.μ.. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Μίντλεσμπρο. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω στο δρομολόγιο Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο;

Ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα μπορέσετε να αναχωρήσετε Σίτι του Λονδίνου από τα ακόλουθα αεροδρόμια: London Stansted Airport,London, Victoria Coach Station,London bridge,London, Heathrow Airport Terminal 5,London St. Pancras International,Luton Airport (LTN),London waterloo east,London Euston,London paddington,London City Airport, LCY,London, Stratford,Waterloo Rue de la Station 220,London Heathrow Airport T3,London Southend Airport,Gatwick Airport,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,London, Marble Arch,Southend airport,LONDON Μέχρι την άφιξη στο Μίντλεσμπρο η διαδρομή σας θα έχει περάσει από όλα ή μερικά από τα ακόλουθα αεροδρόμια: Middlesbrough Newport Road Δεν πετάνε όλες οι αεροπορικές εταιρείες από κάθε αεροδρόμιο, οπότε ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να δείτε πού ακριβώς φτάνει η πτήση σας.

Πόσες διαδρομές από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 2 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 2 απευθείας διαδρομές μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Μίντλεσμπρο. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σίτι του Λονδίνου στο Μίντλεσμπρο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Σίτι του Λονδίνου - Μίντλεσμπρο με τόσο χαμηλές τιμές όσο 88,99 € αν είστε τυχεροί ή 143,62 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 453,12 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μίντλεσμπρο με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Μίντλεσμπρο με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Loganair and British Airways από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο κατά plane.
Εγκαταστάσεις Loganair British Airways
wifi WiFi check check
luggage Αποσκευές check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check

Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
24.46kg
Λεωφορείο
26.21kg
Πτήση
69.9kg
Αυτοκίνητο
55.92kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο;
Ένα εισιτήριο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο είναι 133,65 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 78,67 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σίτι του Λονδίνου προς Μίντλεσμπρο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο είναι 78,67 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Μίντλεσμπρο από πτήση;
Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο είναι 349,48 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Μίντλεσμπρο;
Το Σίτι του Λονδίνου έως το Μίντλεσμπρο είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 15 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 15 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο;
Το Σίτι του Λονδίνου έως το Μίντλεσμπρο καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Loganair and British Airways που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Σίτι του Λονδίνου σε Μίντλεσμπρο;
Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο έχει 2 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο;
Το παλαιότερο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο αναχωρεί στο 8:50 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο αναχωρεί στο 8:40 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 78,67 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Σίτι του Λονδίνου σε Μίντλεσμπρο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 2 από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Μίντλεσμπρο είναι 1 ώ. 15 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Μίντλεσμπρο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σίτι του Λονδίνου έως Μίντλεσμπρο από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Σίτι του Λονδίνου στο Μίντλεσμπρο δημιουργεί εκπομπές CO2 69.9kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σίτι του Λονδίνου

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σίτι του Λονδίνου

Διεθνή δρομολόγια από Σίτι του Λονδίνου και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Σίτι του Λονδίνου

Κύριες διαδρομές προς Μίντλεσμπρο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές