Τιμές πτήσης Σίτι του Λονδίνου - Κοπεγχάγη από 29,02 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Σίτι του Λονδίνου σε Κοπεγχάγη από πτήση

Το ταξίδι από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη με πτήση είναι 954,06 χλμ. και διαρκεί 6 ώ. 53 λ.. Υπάρχουν 60 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:20 π.μ. και την τελευταία στο 11:30 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου σε Κοπεγχάγη με πτήση για μόλις 29,02 € ή έως και 7.088,15 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 29,02 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ29,02 €
Διάρκεια Ταξιδίου6 ώ. 53 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα60
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ29,02 €
Υψηλότερη Τιμή7.088,15 €
Πρώτη Αναχώρηση12:20 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:30 μ.μ.
Απόσταση954,06 χλμ.
ΑναχώρησηΣίτι του Λονδίνου
ΆφιξηΚοπεγχάγη
TransportistasLuxair, Wizz Air UKΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από London έως Copenhagen

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για να πάω από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη;

Κατά μέσο όρο, ένα αεροπορικό εισιτήριο από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη θα σας κοστίσει 321,94 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 29,02 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια κάνοντας κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων στους φθηνότερους ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το αεροπορικό ταξίδι από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη;

Το ταξίδι αεροπορικώς από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη συνήθως διαρκεί 6 ώ. 53 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 954,06 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 6 ώ. 53 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η απόσταση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Κοπεγχάγη είναι περίπου 954,06 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 6 ώ. 53 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Κοπεγχάγη διαρκούν 1 ώ. 45 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη;

Θα μπορέσετε να αναχωρήσετε από Σίτι του Λονδίνου από αεροδρόμια όπως London St. Pancras International,Waterloo Rue de la Station 220,London, Heathrow Airport Terminal 5,London, Marble Arch,LONDON,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,London waterloo east,London Stansted Airport,London bridge,London City Airport, LCY,Gatwick Airport,Luton Airport (LTN),London Euston,London Southend Airport,London paddington,London Heathrow Airport T3,London, Stratford,London, Victoria Coach Station,Southend airport. Αυτά σας συνδέουν με αεροδρόμια συμπεριλαμβανομένων Koebenhavn Ingerslevsgade,Copenhagen Airport στο Κοπεγχάγη. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποια ή όλα από αυτά τα αεροδρόμια θα εμφανιστούν στο δρομολόγιο, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά για να δείτε ποιο δρομολόγιο ακολουθεί η αεροπορική σας εταιρεία, για να δείτε αν περνάει από κάποιο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια σύντομη μετακίνηση από ένα αεροδρόμιο σε ένα άλλο σε Σίτι του Λονδίνου ή Κοπεγχάγη για να εξυπηρετηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη;

Το δρομολόγιο από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Σίτι του Λονδίνου 60 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 15 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 45 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από London έως Copenhagen

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σίτι του Λονδίνου στο Κοπεγχάγη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών London έως Copenhagen

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Σίτι του Λονδίνου - Κοπεγχάγη με τόσο χαμηλές τιμές όσο 21,99 € αν είστε τυχεροί ή 132,60 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 393,99 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κοπεγχάγη με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Κοπεγχάγη με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Air France είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Γαλλίας, με έδρα το Tremblay-en-France. Είναι θυγατρική του Ομίλου Air France-KLM και ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας SkyTeam. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Air France προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy, Business και La Première (Πρώτη Θέση). Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και τις επιλογές ψυχαγωγίας κατά την πτήση. Η Air France έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, όπως η επένδυση σε αεροσκάφη με μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης.

Η Air India είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Ινδίας, με έδρα το Νέο Δελχί. Ιδρύθηκε το 1932 και είναι η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ινδία, εκτελώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Η Air India διαθέτει στόλο με περισσότερα από 100 αεροσκάφη και εξυπηρετεί περισσότερους από 90 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τη μασκότ της Μαχαραγιά και το χαρακτηριστικό κόκκινο και λευκό χρώμα της. Η Air India αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, με την ινδική κυβέρνηση να ανακοινώνει σχέδια ιδιωτικοποίησης της αεροπορικής εταιρείας το 2018. Παρά αυτές τις προκλήσεις, η Air India παραμένει σημαντικός παίκτης στην ινδική αεροπορική βιομηχανία.

Η Air Serbia είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας, με έδρα το Βελιγράδι. Ιδρύθηκε το 2013 ως διάδοχος του πρώην εθνικού αερομεταφορέα, Jat Airways. Η Air Serbia εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική, με ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται Etihad Guest. Η Air Serbia είναι μέλος του ομίλου Etihad Airways Partners, ο οποίος περιλαμβάνει πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες και τις επιδόσεις της, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη στα World Airline Awards.

Η AirBaltic είναι μια λετονική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 70 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 και έκτοτε έχει εξελιχθεί για να γίνει η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή της Βαλτικής. Η AirBaltic διαθέτει ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus A220-300, τα οποία είναι γνωστά για την απόδοση καυσίμου και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένου του online check-in, της ψυχαγωγίας κατά την πτήση και ενός προγράμματος επιβράβευσης. Η AirBaltic είναι αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα και έχει θέσει ως στόχο να γίνει η πιο φιλική προς το περιβάλλον αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.

Η Austrian Airlines είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Αυστρίας, με έδρα τη Βιέννη. Εκτελεί προγραμματισμένες υπηρεσίες σε περισσότερους από 130 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της Star Alliance και διαθέτει στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 και 777. Η Austrian Airlines προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy και Business Class , με έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και άνεσης στους επιβάτες του. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως το Καλύτερο Προσωπικό Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη και το Καλύτερο Business Class Catering.

Η British Airways είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, με έδρα το Λονδίνο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 180 προορισμούς παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στον κλάδο των αερομεταφορών. Η British Airways είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 250 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A380 και Boeing 787 Dreamliner. Η British Airways είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η Lufthansa είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Lufthansa είναι μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο άνω των 300 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών Airbus και Boeing. Η Lufthansa προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Miles & More. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την ικανοποίηση των πελατών της και τα πρότυπα ασφάλειας.

Η Pegasus Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Τουρκία. Ιδρύθηκε το 1990 και άρχισε να λειτουργεί το 2005. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 40 χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η Pegasus Airlines διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, που αποτελούνται από Airbus A320 και Boeing 737. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως online check-in, γεύματα κατά την πτήση και πρόγραμμα επιβράβευσης. Η Pegasus Airlines είναι γνωστή για τους προσιτές ναύλους της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών και την επιχειρησιακή της αποτελεσματικότητα.

Η Scandinavian Airlines, κοινώς γνωστή ως SAS, είναι ο αερομεταφορέας της Δανίας, της Νορβηγίας και της Σουηδίας. Ιδρύθηκε το 1946 και διαθέτει στόλο με περισσότερα από 150 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 125 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η SAS προσφέρει πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται EuroBonus. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τον σύγχρονο στόλο και τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα. Η SAS έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της και έχει αναγνωριστεί για τις προσπάθειές της να μειώσει τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις μέσω πρωτοβουλιών όπως η χρήση βιοκαυσίμων και η μείωση των απορριμμάτων.

Η United Airlines είναι μια μεγάλη αμερικανική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Σικάγο του Ιλινόις. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, που εκτελεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού. Η United Airlines διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 800 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 350 προορισμούς σε περισσότερες από 50 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η United Airlines προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται MileagePlus. Η αεροπορική εταιρεία έχει μια ισχυρή δέσμευση για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Η Wizz Air είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Ουγγαρία και εκτελεί πτήσεις σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ιδρύθηκε το 2003, η αεροπορική εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία και πλέον διαθέτει στόλο με περισσότερα από 100 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 150 προορισμούς σε 44 χώρες. Η Wizz Air είναι γνωστή για την απρόσκοπτη προσέγγισή της στα αεροπορικά ταξίδια, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους και χρεώνει επιπλέον για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως παραδοτέες αποσκευές και γεύματα κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει έντονα στην αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο του κόστους, επιτρέποντάς της να προσφέρει μερικούς από τους χαμηλότερους ναύλους στον κλάδο.

Η Egypt Air είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Αιγύπτου, με έδρα το Κάιρο. Ιδρύθηκε το 1932 και εκτελεί τακτικές υπηρεσίες επιβατών και φορτίου σε περισσότερους από 75 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 60 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330 και Boeing 737, 777 και 787. Η Egypt Air είναι μέλος της Star Alliance και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει διάφορες κατηγορίες υπηρεσιών, όπως οικονομική, επιχειρηματική και πρώτης θέσης, και παρέχει ψυχαγωγία, γεύματα και ποτά κατά την πτήση. Η Egypt Air έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Αφρική το 2020.

Υπηρεσίες εν πλω Luxair, SWISS and EGYPTAIR από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη κατά plane.
Εγκαταστάσεις Luxair SWISS EGYPTAIR Scandinavian Airlines Aegean Airlines Vueling Pegasus Airlines Air Serbia United Airlines KLM Iberia Air France Norwegian Ryanair Wizz Air Lufthansa Air India Finnair AirBaltic British Airways Eurowings AnadoluJet Easyjet Austrian Airlines Brussels Airlines
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check check check check check check check check check check check check check cross check check check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check check check cross check check cross cross check cross cross check check check check cross check check cross check check check cross

Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
66.78kg
Λεωφορείο
71.55kg
Πτήση
190.81kg
Αυτοκίνητο
152.65kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη;
Ένα εισιτήριο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη είναι 321,94 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 29,02 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σίτι του Λονδίνου προς Κοπεγχάγη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη είναι 29,02 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Κοπεγχάγη από πτήση;
Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη είναι 954,06 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Κοπεγχάγη;
Το Σίτι του Λονδίνου έως το Κοπεγχάγη είναι κατά μέσο όρο 6 ώ. 53 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 45 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη;
Το Σίτι του Λονδίνου έως το Κοπεγχάγη καλύπτεται από τελεστές 30. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Luxair, Wizz Air UK, SWISS, EGYPTAIR, Scandinavian Airlines, Aegean Airlines, Vueling, Pegasus Airlines, Air Serbia, United Airlines, SAS Braathens, KLM, Norwegian Air Sweden, Iberia, Norwegian Air Shuttle, Air France, Norwegian, Ryanair, Wizz Air, Lufthansa, Air India, Royal Khmer Airlines, Finnair, airBaltic, easyJet UK, British Airways, Eurowings, AnadoluJet, Easyjet, Austrian Airlines and Brussels Airlines που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Σίτι του Λονδίνου σε Κοπεγχάγη;
Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη έχει 60 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη;
Το παλαιότερο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη αναχωρεί στο 12:20 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη αναχωρεί στο 11:30 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 29,02 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Σίτι του Λονδίνου σε Κοπεγχάγη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 15 από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Κοπεγχάγη είναι 1 ώ. 45 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Σίτι του Λονδίνου και Κοπεγχάγη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σίτι του Λονδίνου έως Κοπεγχάγη από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Σίτι του Λονδίνου στο Κοπεγχάγη δημιουργεί εκπομπές CO2 190.81kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σίτι του Λονδίνου

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σίτι του Λονδίνου

Διεθνή δρομολόγια από Σίτι του Λονδίνου και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Σίτι του Λονδίνου

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές