Βρείτε πτήση από Λούτον προς Θεσσαλονίκη

Ξεκίνα από
63 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Ταξιδεύοντας από Λούτον προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Λούτον προς Θεσσαλονίκη; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Λούτον προς Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζει να πάω αεροπορικώς από Λούτον προς Θεσσαλονίκη;

Όταν ταξιδεύετε από Λούτον προς Θεσσαλονίκη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 65,57 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 24 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε σε ώρα που δεν έχει μεγάλη κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων συχνά είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του εισιτηρίου πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια δεν ισχύει αλλαγή εισιτηρίου ή επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Σύνοψη ταξιδιού με Πτήση

Το ταξίδι από Λούτον έως Θεσσαλονίκη με Plane είναι 2171 km και διαρκεί 9 ω 7 λεπτά. Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:25 και την τελευταία στο 15:35. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λούτον σε Θεσσαλονίκη με Plane για μόλις 24 € ή έως και 609,67 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Καλύτερη τιμή 24 €
Διάρκεια Ταξιδίου 9 ω 7 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 14
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 24 €
Υψηλότερη Τιμή 609,67 €
Πρώτη Αναχώρηση 06:25
Τελευταία Αναχώρηση 15:35
Απόσταση 2.171 km
Αναχώρηση Λούτον
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas , EasyJet,

Πτήση Εισιτήρια από Λούτον έως Θεσσαλονίκη

  Jan 28
  Περισσότερα
  Jan 29
  Περισσότερα
  Jan 30
  Περισσότερα
  Jan 31
  Περισσότερα
  Feb 01
  Περισσότερα
  10°
  Feb 02
  Περισσότερα
  11°
  Feb 03
  Περισσότερα
  10°
  Feb 04
  Περισσότερα
  Feb 05
  Περισσότερα
  10°
  Feb 06
  Περισσότερα
  Feb 07
  Περισσότερα
  10°
  Feb 08
  Περισσότερα
  10°
  Feb 09
  Περισσότερα
  12°
  Feb 10
  Περισσότερα
  12°
  Feb 11
  Περισσότερα
Departure date
Saturday,Jan 28 2023

Καλύτερη ώρα για κράτηση Λούτον - Θεσσαλονίκη Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Λούτον έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές Co2 κατά Πτήση

Ecology
Πτήση
619.02kg
Τρένου
30.408kg
Λεωφορείο
147.696kg
Αυτοκίνητο
106.428kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Θεσσαλονίκη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω από Λούτον προς Θεσσαλονίκη αεροπορικώς;

Για να πάτε από Λούτον προς Θεσσαλονίκη πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Λούτον και Θεσσαλονίκη θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 3 ω 20 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 9 ω 7 λεπτά για να ταξιδέψετε το 2.172 km μεταξύ Λούτον και Θεσσαλονίκη.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Λούτον προς Θεσσαλονίκη;

Το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας αναχωρεί από Λούτον στις 06:25. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά μέσα στη μέρα, η τελευταία αναχώρηση είναι στις 15:35. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Λούτον και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποια είναι τα αεροδρόμια στο δρομολόγιο από Λούτον προς Θεσσαλονίκη;

Αν πραγματοποιείτε διεθνές ταξίδι από Ηνωμένο Βασίλειο προς Ελλάδα, έχετε τον νου σας για τα δρομολόγια που είναι διαθέσιμα για εσάς. Μπορείτε να αναχωρήσετε από Luton και να φτάσετε στο Αερολιμένας Θεσσαλονίκης. Δεν συνδέονται όλα τα αεροδρόμια σε Ηνωμένο Βασίλειο με όλα τα αεροδρόμια σε Ελλάδα, γι' αυτό μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την καλύτερη διαδρομή. Για διεθνή ταξίδια, ελέγχετε πάντα προσεκτικά ώστε να βεβαιωθείτε ότι φτάνετε σε κάποιον σταθμό που σας εξυπηρετεί και να είστε ανοιχτοί όταν κάνετε την κράτησή σας. Συχνά μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και με το οποίο πρέπει να κάνετε μία ή περισσότερες αλλαγές είναι καλύτερο από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Σε Λούτον τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν Luton. Όταν φτάσετε Θεσσαλονίκη, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Θεσσαλονίκης. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Λούτον προς Θεσσαλονίκη;

Το δρομολόγιο από Λούτον προς Θεσσαλονίκη εξυπηρετείται από εταιρείες όπως , EasyJet, Blue Air, Alitalia, TAROM and Ryanair. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 38 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Λούτον 14 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Λούτον προς Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 2 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 12 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές