Τιμές πτήσης Βουκουρέστι - Αλεξανδρούπολη από 160,04 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Περισσότερο
Περισσότερο
Περισσότερο

Βουκουρέστι σε Αλεξανδρούπολη από πτήση

Το ταξίδι από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη με πτήση είναι 399,22 χλμ. και διαρκεί 21 ώ. 53 λ.. Υπάρχουν 16 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:00 π.μ. και την τελευταία στο 10:20 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βουκουρέστι σε Αλεξανδρούπολη με πτήση για μόλις 160,04 € ή έως και 538,93 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 160,04 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ160,04 €
Διάρκεια Ταξιδίου21 ώ. 53 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα16
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ160,04 €
Υψηλότερη Τιμή538,93 €
Πρώτη Αναχώρηση6:00 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:20 μ.μ.
Απόσταση399,22 χλμ.
ΑναχώρησηΒουκουρέστι
ΆφιξηΑλεξανδρούπολη
TransportistasRyanair, Aegean AirlinesΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Bucharest έως Alexandroupoli

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Bucharest έως Alexandroupoli

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βουκουρέστι στο Αλεξανδρούπολη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Bucharest έως Alexandroupoli

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Βουκουρέστι - Αλεξανδρούπολη με τόσο χαμηλές τιμές όσο 97,07 € αν είστε τυχεροί ή 118,22 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 136,58 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αλεξανδρούπολη με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Αλεξανδρούπολη με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Astra Airlines είναι μια ελληνική αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008. Εκτελεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, με έμφαση σε προορισμούς στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη Airbus A320 και A321 και προσφέρει επιλογές τόσο οικονομικής όσο και επιχειρηματικής θέσης. Η Astra Airlines έχει τη φήμη ότι παρέχει αξιόπιστα και οικονομικά αεροπορικά ταξίδια και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της. Η αεροπορική εταιρεία έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε πολλά αεροδρόμια σε όλη τη χώρα. Η Astra Airlines δεσμεύεται για την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορα μέτρα για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Η Austrian Airlines είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Αυστρίας, με έδρα τη Βιέννη. Εκτελεί προγραμματισμένες υπηρεσίες σε περισσότερους από 130 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της Star Alliance και διαθέτει στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 και 777. Η Austrian Airlines προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy και Business Class , με έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και άνεσης στους επιβάτες του. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως το Καλύτερο Προσωπικό Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη και το Καλύτερο Business Class Catering.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Υπηρεσίες εν πλω Ryanair, Aegean Airlines and Turkish Airlines από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη κατά plane.
Εγκαταστάσεις Ryanair Aegean Airlines Turkish Airlines TAROM Austrian Airlines
wifi WiFi check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check check check

Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
27.95kg
Λεωφορείο
29.94kg
Πτήση
79.84kg
Αυτοκίνητο
63.88kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη;
Ένα εισιτήριο πτήση από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη είναι 362,03 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 160,04 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βουκουρέστι προς Αλεξανδρούπολη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη είναι 160,04 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βουκουρέστι και Αλεξανδρούπολη από πτήση;
Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη είναι 399,22 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Βουκουρέστι και Αλεξανδρούπολη;
Το Βουκουρέστι έως το Αλεξανδρούπολη είναι κατά μέσο όρο 21 ώ. 53 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ώ. 30 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη;
Το Βουκουρέστι έως το Αλεξανδρούπολη καλύπτεται από τελεστές 10. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Ryanair, Aegean Airlines, Turkish Airlines, El Al Israel Airlines, Astra Airlines, easyJet UK, Aero Services Executive, TAROM, Big Sky Airlines, Austrian Airlines and Blue Dart Aviation που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Βουκουρέστι σε Αλεξανδρούπολη;
Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη έχει 16 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη;
Το παλαιότερο πτήση από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη αναχωρεί στο 6:00 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη αναχωρεί στο 10:20 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 160,04 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Βουκουρέστι και Αλεξανδρούπολη είναι 4 ώ. 30 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Βουκουρέστι και Αλεξανδρούπολη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βουκουρέστι έως Αλεξανδρούπολη από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Βουκουρέστι στο Αλεξανδρούπολη δημιουργεί εκπομπές CO2 79.84kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Βουκουρέστι

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βουκουρέστι

Διεθνή δρομολόγια από Βουκουρέστι και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βουκουρέστι

Κύριες διαδρομές προς Αλεξανδρούπολη

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές