Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη Starting from 55,80 €

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Προσφορές Black Friday
Εξοικονομήστε τουλάχιστον 30% έως 1/12/21.
Δείτε προσφορές

Ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται πριν την 1 Δεκεμβρίου 2021, στις 9:00 (UTC+1). Ισχύουν κι άλλοι όροι.

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη;

Όταν ταξιδεύετε από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 227,70 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 55,80 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε σε ώρα που δεν έχει μεγάλη κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων συχνά είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του εισιτηρίου πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια δεν ισχύει αλλαγή εισιτηρίου ή επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Χανιά προς το Αλεξανδρούπολη μέσω πτήση

Καλύτερη τιμή 55,80 €
Διάρκεια ταξιδιού 17 ω 28 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 44
Πρώτη αναχώρηση 10:10
Τελευταία αναχώρηση 21:55
απόσταση 615 km

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
44
Transportistas
3
Ελάχιστη τιμή
55,80 €
Μέγιστη τιμή
1.040 €

Χανιά - Αλεξανδρούπολη

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Πτήση

121,99 €

Ημερομηνία
Πέμπτη, Νοέμβριος, th, 2021
Sky Express-logo
Αερολιμένας Χανίων - Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης
18:00 - 08:05
Sky Express
14 ω 5 λεπτά
1 αλλαγές
CO2: 123.64kg
Φτηνότερες
Sky Express-logo
Sky Express
1 αλλαγή
Διάρκεια: 14 ω 5 λεπτά
Αερολιμένας Χανίων - Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης
18:00 - 08:05
121,99 €
Olympic Air-logo
Olympic Air
1 αλλαγή
Διάρκεια: 9 ω 10 λεπτά
Αερολιμένας Χανίων - Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης
11:20 - 20:30
126,99 €
Olympic Air-logo
Olympic Air
1 αλλαγή
Διάρκεια: 5 ω 55 λεπτά
Αερολιμένας Χανίων - Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης
14:35 - 20:30
126,99 €
Olympic Air-logo
Olympic Air
1 αλλαγή
Διάρκεια: 4 ω
Αερολιμένας Χανίων - Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης
07:00 - 11:00
141,99 €
Sky Express-logo
Sky Express
1 αλλαγή
Διάρκεια: 12 ω 50 λεπτά
Αερολιμένας Χανίων - Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης
08:30 - 21:20
165,99 €
Sky Express-logo
Sky Express
1 αλλαγή
Διάρκεια: 6 ω 35 λεπτά
Αερολιμένας Χανίων - Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης
08:30 - 15:05
165,99 €
Sky Express-logo
Sky Express
1 αλλαγή
Διάρκεια: 2 ω 50 λεπτά
Αερολιμένας Χανίων - Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης
12:15 - 15:05
165,99 €

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη με το αεροπλάνο;

Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Χανιά και Αλεξανδρούπολη συνήθως χρειάζεται 17 ω 28 λεπτά για να καλυφθεί μια απόσταση 616 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη θα χρειαστείτε 2 ω 35 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Αλεξανδρούπολη γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Χανιά είναι στις 10:10 και η τελευταία στις 21:55. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη, ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σε Χανιά τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν Αερολιμένας Χανίων. Όταν φτάσετε Αλεξανδρούπολη, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 44 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Olympic Air, Sky Express and Aegean Airlines. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 67 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Χανιά προς Αλεξανδρούπολη διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 44 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback