Τιμές πτήσης Ισταμπούλ - Ereğli από 43,75 €

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com
Ξεκίνα από
43,75 €

Ισταμπούλ σε Ereğli από πτήση

Το ταξίδι από Ισταμπούλ έως Ereğli με πτήση είναι 587,03 χλμ. και διαρκεί 3 ώ. 27 λ.. Υπάρχουν 26 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:05 π.μ. και την τελευταία στο 11:55 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ισταμπούλ σε Ereğli με πτήση για μόλις 43,75 € ή έως και 930,53 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 43,75 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ43,75 €
Διάρκεια Ταξιδίου3 ώ. 27 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα26
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ43,75 €
Υψηλότερη Τιμή930,53 €
Πρώτη Αναχώρηση12:05 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:55 μ.μ.
Απόσταση587,03 χλμ.
ΑναχώρησηΙσταμπούλ
ΆφιξηEreğli
TransportistasTurkish Airlines, KLMΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Istanbul έως Ereğli

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Απρ 2024

Μεταβείτε από Ισταμπούλ προς Ereğli με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Ισταμπούλ προς Ereğli; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Ισταμπούλ προς Ereğli;

Κατά μέσο όρο, ένα αεροπορικό εισιτήριο από Ισταμπούλ προς Ereğli θα σας κοστίσει 230,80 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 43,75 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια κάνοντας κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων στους φθηνότερους ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ισταμπούλ προς Ereğli. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω αεροπορικώς από Ισταμπούλ προς Ereğli;

Το ταξίδι αεροπορικώς από Ισταμπούλ προς Ereğli συνήθως διαρκεί 3 ώ. 27 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 587,03 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 3 ώ. 27 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η διαδρομή από Ισταμπούλ προς Ereğli καλύπτει μια απόσταση 587,03 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 3 ώ. 27 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 1 ώ. 10 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Ισταμπούλ προς Ereğli πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Ισταμπούλ προς Ereğli;

Ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα μπορέσετε να αναχωρήσετε Ισταμπούλ από τα ακόλουθα αεροδρόμια: Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari Μέχρι την άφιξη στο Ereğli η διαδρομή σας θα έχει περάσει από όλα ή μερικά από τα ακόλουθα αεροδρόμια: Δεν πετάνε όλες οι αεροπορικές εταιρείες από κάθε αεροδρόμιο, οπότε ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να δείτε πού ακριβώς φτάνει η πτήση σας.

Πόσες διαδρομές από Ισταμπούλ προς Ereğli υπάρχουν κάθε μέρα;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Ισταμπούλ προς Ereğli χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως . Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 26 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Ισταμπούλ προς Ereğli χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 17 απευθείας συνδέσεις από Ισταμπούλ προς Ereğli κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 9 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ισταμπούλ προς Ereğli. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Istanbul έως Ereğli

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Ισταμπούλ έως Ereğli
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ισταμπούλ έως Ereğli.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ισταμπούλ έως Ereğli, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ισταμπούλ στο Ereğli.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Istanbul έως Ereğli

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Ισταμπούλ έως Ereğli

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Ισταμπούλ - Ereğli με τόσο χαμηλές τιμές όσο 22,11 € αν είστε τυχεροί ή 35,66 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 53,94 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ereğli με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Ereğli με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Copa Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία του Παναμά που εκτελεί πτήσεις προς προορισμούς στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, καθώς και στην Καραϊβική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1947 και έχει την έδρα της στην Πόλη του Παναμά, στον Παναμά. Η Copa Airlines είναι μέλος της Star Alliance και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737 και έχει τη φήμη για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και άνετων πτήσεων. Η Copa Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της και έχει αναγνωριστεί ως μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στη Λατινική Αμερική.

Η Gulf Air είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Βασιλείου του Μπαχρέιν, με έδρα το Muharraq. Ιδρύθηκε το 1950 και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. Ο στόλος της Gulf Air αποτελείται από σύγχρονα αεροσκάφη Airbus και Boeing και προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και προγράμματος επιβράβευσης. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των World Travel Awards για την Κορυφαία Αεροπορική Θέση στη Μέση Ανατολή και τον Ιστότοπο της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας της Μέσης Ανατολής. Η Gulf Air δεσμεύεται να παρέχει στους επιβάτες της μια ασφαλή, αξιόπιστη και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Kenya Airways είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Κένυας, με έδρα το Ναϊρόμπι. Εκτελεί προγραμματισμένες υπηρεσίες επιβατών και φορτίου σε περισσότερους από 50 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 μετά τη διάλυση της East African Airways και έκτοτε εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στην Αφρική. Η Kenya Airways είναι μέλος της συμμαχίας SkyTeam και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 787 Dreamliners, και δεσμεύεται να παρέχει ασφαλή, αξιόπιστη και άνετη αεροπορική μεταφορά στους επιβάτες της.

Η LATAM Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία της Νότιας Αμερικής που ιδρύθηκε το 2012 μέσω της συγχώνευσης της χιλιανής αεροπορικής εταιρείας LAN και της βραζιλιάνικης αεροπορικής εταιρείας TAM. Είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Λατινική Αμερική, η οποία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 140 προορισμούς σε 25 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 300 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 787 Dreamliners και Airbus A350. Η LATAM Airlines είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, όπως καμπίνες οικονομικής, premium οικονομικής, επιχειρηματικής και πρώτης θέσης, καθώς και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται πάσο LATAM.

Η Lufthansa είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Lufthansa είναι μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο άνω των 300 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών Airbus και Boeing. Η Lufthansa προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Miles & More. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την ικανοποίηση των πελατών της και τα πρότυπα ασφάλειας.

Η Pegasus Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Τουρκία. Ιδρύθηκε το 1990 και άρχισε να λειτουργεί το 2005. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 40 χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η Pegasus Airlines διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, που αποτελούνται από Airbus A320 και Boeing 737. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως online check-in, γεύματα κατά την πτήση και πρόγραμμα επιβράβευσης. Η Pegasus Airlines είναι γνωστή για τους προσιτές ναύλους της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών και την επιχειρησιακή της αποτελεσματικότητα.

Η Qatar Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Κατάρ, με έδρα τη Ντόχα. Ιδρύθηκε το 1993 και έκτοτε έχει εξελιχθεί για να γίνει μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, με ένα στόλο άνω των 200 αεροσκαφών που πετούν σε περισσότερους από 160 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways είναι γνωστή για τις πολυτελείς και βραβευμένες υπηρεσίες της, προσφέροντας στους επιβάτες μια σειρά από ανέσεις, όπως ξαπλώστρες θέσεις, γκουρμέ κουζίνα και ψυχαγωγία κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της συμμαχίας oneworld και έχει συνεργασίες με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες, επιτρέποντας στους επιβάτες να συνδέονται εύκολα με προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της ανακήρυξης της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο από τη Skytrax το 2019.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Υπηρεσίες εν πλω Turkish Airlines, KLM and Copa Airlines από Ισταμπούλ έως Ereğli
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ισταμπούλ έως Ereğli κατά plane.
Εγκαταστάσεις Turkish Airlines KLM Copa Airlines Kenya Airways Pegasus Airlines Avianca Lufthansa SWISS LATAM Airlines Gulf Air Qatar Airways Delta AnadoluJet LOT Aeromexico
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check cross cross check check check check check check check cross check check cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό check cross cross cross check cross check check check check check cross check check cross

Ισταμπούλ έως Ereğli Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
41.09kg
Λεωφορείο
44.03kg
Πτήση
117.41kg
Αυτοκίνητο
93.92kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Ισταμπούλ έως Ereğli;
Ένα εισιτήριο πτήση από Ισταμπούλ έως Ereğli είναι 230,80 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 43,75 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ισταμπούλ προς Ereğli;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ισταμπούλ έως Ereğli είναι 43,75 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ισταμπούλ και Ereğli από πτήση;
Ισταμπούλ έως Ereğli είναι 587,03 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Ισταμπούλ και Ereğli;
Το Ισταμπούλ έως το Ereğli είναι κατά μέσο όρο 3 ώ. 27 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 10 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Ισταμπούλ έως Ereğli;
Το Ισταμπούλ έως το Ereğli καλύπτεται από τελεστές 14. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Turkish Airlines, KLM, Copa Airlines, Kenya Airways, Pegasus Airlines, Avianca, Lufthansa, SWISS, LATAM Airlines, Gulf Air, Qatar Airways, Delta, AnadoluJet, LOT and Aeromexico που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Ισταμπούλ σε Ereğli;
Ισταμπούλ έως Ereğli έχει 26 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Ισταμπούλ έως Ereğli;
Το παλαιότερο πτήση από Ισταμπούλ έως Ereğli αναχωρεί στο 12:05 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Ισταμπούλ έως Ereğli;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Ισταμπούλ έως Ereğli αναχωρεί στο 11:55 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ισταμπούλ έως Ereğli;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 43,75 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Ισταμπούλ σε Ereğli;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 17 από Ισταμπούλ έως Ereğli.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ισταμπούλ έως Ereğli από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Ισταμπούλ και Ereğli είναι 1 ώ. 10 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Ισταμπούλ έως Ereğli;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Ισταμπούλ και Ereğli.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ισταμπούλ έως Ereğli από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Ισταμπούλ στο Ereğli δημιουργεί εκπομπές CO2 117.41kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ισταμπούλ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ισταμπούλ

Διεθνή δρομολόγια από Ισταμπούλ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ισταμπούλ

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές