Τιμές πτήσης Ισταμπούλ - Μαϊάμι από 251,40 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Περισσότερο
Περισσότερο
Περισσότερο

Ισταμπούλ σε Μαϊάμι από πτήση

Το ταξίδι από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι με πτήση είναι 9.619,69 χλμ. και διαρκεί 8 ώ. 45 λ.. Υπάρχουν 98 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:10 π.μ. και την τελευταία στο 11:55 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ισταμπούλ σε Μαϊάμι με πτήση για μόλις 251,40 € ή έως και 3.696,07 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 251,40 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ251,40 €
Διάρκεια Ταξιδίου8 ώ. 45 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα98
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ251,40 €
Υψηλότερη Τιμή3.696,07 €
Πρώτη Αναχώρηση12:10 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:55 μ.μ.
Απόσταση9.619,69 χλμ.
ΑναχώρησηΙσταμπούλ
ΆφιξηΜαϊάμι
TransportistasAir Canada, NPΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Istanbul έως Miami, FL

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι. Ωστόσο, κατά μέσο όρο θα πληρώσετε περίπου 959,41 € για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλές που φτάνουν τα 251,40 €, αλλά ίσως απαιτείται κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ή για ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Παρ' όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τους πιο φθηνούς ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το αεροπορικό ταξίδι από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώ. 45 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 9.619,69 χλμ. από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι να διαρκέσει περισσότερο από 8 ώ. 45 λ.. Η διαδρομή από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι καλύπτει μια απόσταση 9.619,69 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 8 ώ. 45 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 0 ώ. 1 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ισταμπούλ και Μαϊάμι. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Ισταμπούλ από αεροδρόμια όπως Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Miami Beach, Collins Av & 43 St,Miami, FL - Bayside Marketplace,Miami (Airport - MIA) στο Μαϊάμι. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 98 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 2 απευθείας διαδρομές μεταξύ Ισταμπούλ και Μαϊάμι. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 96 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Istanbul έως Miami, FL

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ισταμπούλ στο Μαϊάμι.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Istanbul έως Miami, FL

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Ισταμπούλ - Μαϊάμι με τόσο χαμηλές τιμές όσο 319,62 € αν είστε τυχεροί ή 542,08 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 771,15 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μαϊάμι με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Μαϊάμι με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Air Algerie είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Αλγερίας, με έδρα το Αλγέρι. Ιδρύθηκε το 1947 και εκτελεί προγραμματισμένες εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις σε περισσότερους από 40 προορισμούς σε όλη την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 50 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών Airbus A330, Boeing 737 και ATR 72. Η Air Algerie είναι μέλος του Arab Air Carriers Organization και του International Air Transport Association. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει διάφορες κατηγορίες υπηρεσιών, όπως οικονομική, επιχειρηματική και πρώτης θέσης, και παρέχει ψυχαγωγία, γεύματα και ποτά κατά την πτήση. Η Air Algerie δεσμεύεται να παρέχει ασφαλή, αξιόπιστα και άνετα αεροπορικά ταξίδια στους επιβάτες της.

Η Air Arabia Maroc είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα το Μαρόκο. Ιδρύθηκε το 2009 ως κοινοπραξία μεταξύ της Air Arabia και των Μαροκινών επενδυτών. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Ο κύριος κόμβος του βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Mohammed V στην Καζαμπλάνκα. Η Air Arabia Maroc διαχειρίζεται ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus A320 και προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως online check-in, γεύματα κατά την πτήση και επιτρεπόμενο όριο αποσκευών. Στόχος της αεροπορικής εταιρείας είναι να παρέχει οικονομικά προσιτά αεροπορικά ταξίδια στους πελάτες της, διατηρώντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και άνεσης.

Η Air Canada είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον Καναδά, η οποία παρέχει τακτικές και τσάρτερ αεροπορικές μεταφορές για επιβάτες και φορτία σε περισσότερους από 200 προορισμούς παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 400 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων αεριωθούμενων αεροσκαφών στενής ατράκτου και ευρείας ατράκτου, και εξυπηρετεί εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια. Η Air Canada είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που παρέχει στους επιβάτες πρόσβαση σε περισσότερους από 1.000 προορισμούς σε 190 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που ονομάζεται Aeroplan. Η Air Canada έχει την έδρα της στο Μόντρεαλ του Κεμπέκ και έχει κόμβους στο Τορόντο, το Βανκούβερ και το Κάλγκαρι.

Η Air Europa είναι μια ισπανική αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1986. Είναι μέλος της συμμαχίας SkyTeam και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική και την Ασία. Ο κύριος κόμβος της αεροπορικής εταιρείας βρίσκεται στο Αεροδρόμιο Adolfo Suárez Madrid–Barajas και έχει επίσης δευτερεύοντες κόμβους στο αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα και στο Αεροδρόμιο Βόρειας Τενερίφης. Η Air Europa διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 50 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330 και Embraer E195. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται SUMA.

Η Air France είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Γαλλίας, με έδρα το Tremblay-en-France. Είναι θυγατρική του Ομίλου Air France-KLM και ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας SkyTeam. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Air France προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy, Business και La Première (Πρώτη Θέση). Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και τις επιλογές ψυχαγωγίας κατά την πτήση. Η Air France έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, όπως η επένδυση σε αεροσκάφη με μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης.

Η Air Serbia είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας, με έδρα το Βελιγράδι. Ιδρύθηκε το 2013 ως διάδοχος του πρώην εθνικού αερομεταφορέα, Jat Airways. Η Air Serbia εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική, με ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται Etihad Guest. Η Air Serbia είναι μέλος του ομίλου Etihad Airways Partners, ο οποίος περιλαμβάνει πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες και τις επιδόσεις της, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη στα World Airline Awards.

Η Air Transat είναι μια καναδική αεροπορική εταιρεία που εκτελεί τακτικές και τσάρτερ πτήσεις σε περισσότερους από 60 προορισμούς σε 25 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 και έχει την έδρα της στο Μόντρεαλ και είναι θυγατρική της Transat AT Inc. Η Air Transat διαχειρίζεται ένα στόλο αεροσκαφών Airbus A310, A321 και A330 και προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως καθίσματα οικονομικής και business class, εν πτήσει ψυχαγωγία και υπηρεσία γευμάτων. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για την εστίασή της στα ταξίδια αναψυχής, με ισχυρή παρουσία στις αγορές του Καναδά και της Ευρώπης. Η Air Transat έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει μια σειρά από πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Η Allegiant Air είναι μια αμερικανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που εκτελεί τακτικές και πτήσεις τσάρτερ. Ιδρύθηκε το 1997 και έχει την έδρα της στο Λας Βέγκας της Νεβάδα. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 120 προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών προορισμών διακοπών όπως το Λας Βέγκας, το Ορλάντο και το Μιρτλ Μπιτς. Η Allegiant Air διαχειρίζεται έναν στόλο αεροσκαφών Airbus A319, A320 και A321 και προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, όπως επιλογή θέσεων, προτεραιότητα επιβίβασης και ψυχαγωγία κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία έχει αναγνωριστεί για τους χαμηλούς ναύλους και την εξυπηρέτηση πελατών και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την απόδοση και την αξιοπιστία της.

Η Austrian Airlines είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Αυστρίας, με έδρα τη Βιέννη. Εκτελεί προγραμματισμένες υπηρεσίες σε περισσότερους από 130 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της Star Alliance και διαθέτει στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 και 777. Η Austrian Airlines προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy και Business Class , με έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και άνεσης στους επιβάτες του. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως το Καλύτερο Προσωπικό Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη και το Καλύτερο Business Class Catering.

Το Azerbaijan Airlines, επίσης γνωστό ως AZAL, είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Αζερμπαϊτζάν. Ιδρύθηκε το 1992 και έχει την έδρα της στο Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί τακτικές επιβατικές πτήσεις σε περισσότερους από 40 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, καθώς και πτήσεις τσάρτερ προς άλλους προορισμούς. Η Azerbaijan Airlines διαθέτει ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 787 Dreamliners, Airbus A319, A320 και A340. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, γεύματα και ποτά. Το Azerbaijan Airlines είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αερογραμμών (AEA).

Η British Airways είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, με έδρα το Λονδίνο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 180 προορισμούς παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στον κλάδο των αερομεταφορών. Η British Airways είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 250 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A380 και Boeing 787 Dreamliner. Η British Airways είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η Copa Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία του Παναμά που εκτελεί πτήσεις προς προορισμούς στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, καθώς και στην Καραϊβική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1947 και έχει την έδρα της στην Πόλη του Παναμά, στον Παναμά. Η Copa Airlines είναι μέλος της Star Alliance και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737 και έχει τη φήμη για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και άνετων πτήσεων. Η Copa Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της και έχει αναγνωριστεί ως μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στη Λατινική Αμερική.

Η Corendon Airlines είναι μια τουρκική αεροπορική εταιρεία αναψυχής που ιδρύθηκε το 2004. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, με έμφαση σε προορισμούς διακοπών. Η Corendon Airlines διαθέτει στόλο σύγχρονων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών Boeing 737-800 και Airbus A320. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένων γευμάτων κατά την πτήση, ψυχαγωγίας και άνετων καθισμάτων. Η Corendon Airlines δεσμεύεται να παρέχει ασφαλή και αξιόπιστα αεροπορικά ταξίδια και έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία για τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέρος του Ομίλου Corendon, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης έναν ταξιδιωτικό πράκτορα και πολλά ξενοδοχεία.

Η Czech Airlines είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Τσεχικής Δημοκρατίας, με έδρα την Πράγα. Ιδρύθηκε το 1923 και είναι μια από τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Η Czech Airlines εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, με επίκεντρο τη σύνδεση της Πράγας με μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της συμμαχίας SkyTeam και προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, του Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης. Η Czech Airlines διαθέτει ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A319, A320 και A321, καθώς και στροβιλοκινητήρων ATR 72.

Η ITA Airways είναι μια νέα ιταλική αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2021 για να αντικαταστήσει την χρεοκοπημένη Alitalia. Η αεροπορική εταιρεία ανήκει στην ιταλική κυβέρνηση και στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους επιβάτες, ενώ παράλληλα προωθεί τον βιώσιμο και υπεύθυνο τουρισμό. Η ITA Airways σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί έναν στόλο σύγχρονων αεροσκαφών και να προσφέρει μια σειρά εσωτερικών και διεθνών δρομολογίων. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί να μειώσει τον περιβαλλοντικό της αντίκτυπο επενδύοντας σε αεροσκάφη με οικονομία καυσίμου και υιοθετώντας βιώσιμες πρακτικές. Η ITA Airways αναμένεται να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάκαμψη της ιταλικής αεροπορικής βιομηχανίας και να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Η Jazeera Airways είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα το Κουβέιτ που εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις προς διάφορους προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Ασία. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 και έκτοτε εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς στην περιοχή, με στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus A320 και A321. Η Jazeera Airways προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένου του online check-in, της ψυχαγωγίας κατά την πτήση και ενός προγράμματος επιβράβευσης. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τους οικονομικούς ναύλους, την ακρίβεια και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, γεγονός που την καθιστά δημοφιλή επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Η Kuwait Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Κουβέιτ, με έδρα την πόλη του Κουβέιτ. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί προγραμματισμένες διεθνείς πτήσεις σε περισσότερους από 40 προορισμούς σε όλη την Ασία, την Ευρώπη, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από ένα μείγμα αεροσκαφών Airbus και Boeing, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330 και A350, καθώς και του Boeing 777. Η Kuwait Airways προσφέρει μια σειρά από κατηγορίες, όπως οικονομική, επαγγελματική και πρώτης θέσης, και παρέχει στους επιβάτες με ψυχαγωγία, γεύματα και ποτά κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος του Arab Air Carriers Organization και του International Air Transport Association.

Η Lufthansa είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Lufthansa είναι μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο άνω των 300 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών Airbus και Boeing. Η Lufthansa προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Miles & More. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την ικανοποίηση των πελατών της και τα πρότυπα ασφάλειας.

Η Norse Atlantic Airways είναι μια νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που σχεδιάζει να εκτελεί πτήσεις μεγάλων αποστάσεων μεταξύ Ευρώπης και Ηνωμένων Πολιτειών. Η αεροπορική εταιρεία εδρεύει στη Νορβηγία και ιδρύθηκε από τον Bjørn Kjos, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Norwegian Air Shuttle. Η Norse Atlantic Airways σχεδιάζει να λειτουργήσει ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 787 Dreamliner και να προσφέρει χαμηλούς ναύλους στους επιβάτες. Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τις δραστηριότητές της, αλλά έχει ήδη λάβει έγκριση από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ για την εκτέλεση πτήσεων μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ. Η αεροπορική εταιρεία στοχεύει να καλύψει το κενό που αφήνει η Norwegian Air Shuttle, η οποία διέκοψε τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων τον Ιανουάριο του 2021.

Η Pegasus Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Τουρκία. Ιδρύθηκε το 1990 και άρχισε να λειτουργεί το 2005. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 40 χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η Pegasus Airlines διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, που αποτελούνται από Airbus A320 και Boeing 737. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως online check-in, γεύματα κατά την πτήση και πρόγραμμα επιβράβευσης. Η Pegasus Airlines είναι γνωστή για τους προσιτές ναύλους της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών και την επιχειρησιακή της αποτελεσματικότητα.

Η Qatar Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Κατάρ, με έδρα τη Ντόχα. Ιδρύθηκε το 1993 και έκτοτε έχει εξελιχθεί για να γίνει μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, με ένα στόλο άνω των 200 αεροσκαφών που πετούν σε περισσότερους από 160 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways είναι γνωστή για τις πολυτελείς και βραβευμένες υπηρεσίες της, προσφέροντας στους επιβάτες μια σειρά από ανέσεις, όπως ξαπλώστρες θέσεις, γκουρμέ κουζίνα και ψυχαγωγία κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της συμμαχίας oneworld και έχει συνεργασίες με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες, επιτρέποντας στους επιβάτες να συνδέονται εύκολα με προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της ανακήρυξης της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο από τη Skytrax το 2019.

Η Royal Air Maroc είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Μαρόκου, με έδρα την Καζαμπλάνκα. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί προγραμματισμένες εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις σε περισσότερους από 90 προορισμούς σε όλη την Αφρική, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 50 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 737s, 787s και Embraer E190s. Η Royal Air Maroc είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, γεύματα και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Safar Flyer.

Η Spirit Airlines είναι μια αμερικανική αεροπορική εταιρεία εξαιρετικά χαμηλού κόστους που εκτελεί πτήσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Καραϊβική, το Μεξικό και την Κεντρική και Νότια Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 και έχει την έδρα της στο Miramar της Φλόριντα. Η Spirit Airlines είναι γνωστή για τους χαμηλούς ναύλους και την απρόσκοπτη προσέγγισή της στα αεροπορικά ταξίδια, με τους επιβάτες να πληρώνουν επιπλέον για ανέσεις όπως παραδοτέες αποσκευές, επιλογή θέσεων και αναψυκτικά κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο αεροσκαφών Airbus και έχει ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Free Spirit. Παρά το χαμηλού κόστους μοντέλο της, η Spirit Airlines έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις για την εξυπηρέτηση πελατών και τις αμοιβές της.

Η Surinam Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Σουρινάμ, μιας μικρής χώρας που βρίσκεται στη Νότια Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί πτήσεις προς διάφορους προορισμούς στην Καραϊβική, τη Νότια Αμερική και την Ολλανδία. Η Surinam Airways διαθέτει στόλο τεσσάρων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων δύο Boeing 737-700 και δύο Airbus A340-300. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει επιλογές θέσεων οικονομικής και business class, καθώς και ψυχαγωγία και γεύματα κατά την πτήση. Η Surinam Airways δεσμεύεται να παρέχει ασφαλή και αξιόπιστα αεροπορικά ταξίδια στους επιβάτες της και έχει λάβει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών και την επιχειρησιακή της αριστεία.

Η TUI Airways είναι μια βρετανική αεροπορική εταιρεία τσάρτερ και μέλος του Ομίλου TUI, μιας από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 80 προορισμούς παγκοσμίως, με έμφαση σε προορισμούς διακοπών στην Ευρώπη, την Αφρική και την Αμερική. Η TUI Airways διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 60 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 737, 757 και 787, καθώς και το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Boeing 737 MAX. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως οικονομικές και premium οικονομικές θέσεις, γεύματα και ποτά κατά την πτήση και επιλογές ψυχαγωγίας. Η TUI Airways δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει μια σειρά από πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Η United Airlines είναι μια μεγάλη αμερικανική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Σικάγο του Ιλινόις. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, που εκτελεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού. Η United Airlines διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 800 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 350 προορισμούς σε περισσότερες από 50 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η United Airlines προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται MileagePlus. Η αεροπορική εταιρεία έχει μια ισχυρή δέσμευση για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Η Welcome Air είναι μια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας. Ιδρύθηκε το 2000 και εκτελεί τακτικές και τσάρτερ πτήσεις προς προορισμούς στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Κροατία. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη turboprop, συμπεριλαμβανομένων των Dornier 328 και Embraer EMB 110 Bandeirante. Η Welcome Air προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν σνακ και ποτών επί του αεροπλάνου, καθώς και δυνατότητα κράτησης ιδιωτικών πτήσεων τσάρτερ. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει έντονα στην ασφάλεια και την αξιοπιστία και έχει λάβει πολλά βραβεία για τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης πελατών της.

Η Wizz Air είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Ουγγαρία και εκτελεί πτήσεις σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ιδρύθηκε το 2003, η αεροπορική εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία και πλέον διαθέτει στόλο με περισσότερα από 100 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 150 προορισμούς σε 44 χώρες. Η Wizz Air είναι γνωστή για την απρόσκοπτη προσέγγισή της στα αεροπορικά ταξίδια, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους και χρεώνει επιπλέον για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως παραδοτέες αποσκευές και γεύματα κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει έντονα στην αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο του κόστους, επιτρέποντάς της να προσφέρει μερικούς από τους χαμηλότερους ναύλους στον κλάδο.

Η Sun Country Airlines είναι μια αμερικανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα τη Μινεάπολη της Μινεσότα. Ιδρύθηκε το 1982 και εκτελεί τακτικές και τσάρτερ πτήσεις σε προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό, την Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική. Ο στόλος της Sun Country Airline αποτελείται από αεροσκάφη Boeing 737-800 και 737-700 και προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και επιλογές φαγητού και ποτών για αγορά. Η αεροπορική εταιρεία έχει τη φήμη ότι παρέχει προσιτές τιμές και φιλική εξυπηρέτηση, καθιστώντας την μια δημοφιλή επιλογή για ταξιδιώτες αναψυχής. Η Sun Country Airlines δεσμεύεται για την ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Υπηρεσίες εν πλω Air Canada, Czech Airlines and Flydubai από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι κατά plane.
Εγκαταστάσεις Air Canada Czech Airlines Flydubai Qatar Airways Surinam Airways Allegiant Air ITA Airways SunExpress Azerbaijan Airlines Royal Air Maroc Pegasus Airlines Air Serbia Royal Jordanian WestJet Spirit Airlines PLAY Aer Lingus Air Arabia Maroc LOT British Airways Aeromexico Avianca Turkish Airlines Icelandair KLM TAROM Vueling Aegean Airlines Air France Jazeera Airways Kuwait Airways Eurowings Air Transat Corendon Airlines Finnair Copa Airlines Lufthansa Austrian Airlines Air Algérie Air Europa Frontier FLYONE Norse Atlantic Airways Iberia Express TAP Portugal Wizz Air United Airlines Sun Country Airlines TUI Airways Tunisair Volaris
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check cross check cross cross check check cross check check check cross cross check check check cross check check cross check check check check check check check check cross cross check check check cross cross check check check check cross check check check check check check cross check cross cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό cross cross check check cross check check cross check check check check check check check cross check cross check check cross cross check cross cross check cross check cross check check cross check cross cross cross check check cross cross check cross cross cross cross check cross cross check check cross

Ισταμπούλ έως Μαϊάμι Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
673.38kg
Λεωφορείο
721.48kg
Πτήση
1923.94kg
Αυτοκίνητο
1539.15kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι;
Ένα εισιτήριο πτήση από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι είναι 959,41 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 251,40 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ισταμπούλ προς Μαϊάμι;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι είναι 251,40 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ισταμπούλ και Μαϊάμι από πτήση;
Ισταμπούλ έως Μαϊάμι είναι 9.619,69 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Ισταμπούλ και Μαϊάμι;
Το Ισταμπούλ έως το Μαϊάμι είναι κατά μέσο όρο 8 ώ. 45 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 1 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι;
Το Ισταμπούλ έως το Μαϊάμι καλύπτεται από τελεστές 90. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Air Canada, NP, Air Slovakia, Jet2.com, Czech Airlines, BW, flydubai, Qatar Airways, Condor Flugdienst, easyJet UK, Surinam Airways, Allegiant Air, ITA Airways, SunExpress, Azerbaijan Airlines, Royal Air Maroc, Pegasus Airlines, Air Serbia, Royal Jordanian, WestJet, Corendon Dutch Airlines, Spirit Airlines, Valuair, PLAY, Air Bagan, Monarch Airlines, Aer Lingus, Héli Sécurité Helicopter Airlines, OR, Air Fiji, Air Arabia Maroc, Aero-Service, 3F, LOT, British Airways, President Airlines, Aeromexico, Avianca, Iberia Airlines, Turkish Airlines, Icelandair, Norwegian Air Sweden, Transportes Aéreos Nacionales, N3, KLM, Norwegian Air Shuttle, 6O, TAROM, Vueling, Aegean Airlines, Welcome Air, Air France, Jazeera Airways, Egyptair, Faso Airways, Kuwait Airways, Middle East Airlines, Swiss International Air Lines, Futura International Airways, Eurowings, Air Transat, Swedline Express, LATAM Chile, Corendon Airlines, Finnair, Copa Airlines, Lufthansa, Emirates Airlines, Z0, Austrian Airlines, Air Algérie, Aero Condor Peru, TUI fly Belgium, XZ, Boston-Maine Airways, Air Europa, Frontier, Aero Services Executive, FLYONE, Norse Atlantic Airways, Iberia Express, Nouvel Air Tunisie, TAP Portugal, Wizz Air, United Airlines, Air Senegal International, Sun Country Airlines, TUI Airways, SAS Braathens, Tunisair and Volaris που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Ισταμπούλ σε Μαϊάμι;
Ισταμπούλ έως Μαϊάμι έχει 98 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι;
Το παλαιότερο πτήση από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι αναχωρεί στο 12:10 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι αναχωρεί στο 11:55 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 251,40 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Ισταμπούλ σε Μαϊάμι;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 2 από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ισταμπούλ έως Μαϊάμι από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Ισταμπούλ και Μαϊάμι είναι 0 ώ. 1 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Ισταμπούλ έως Μαϊάμι;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Ισταμπούλ και Μαϊάμι.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ισταμπούλ έως Μαϊάμι από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Ισταμπούλ στο Μαϊάμι δημιουργεί εκπομπές CO2 1923.94kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ισταμπούλ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ισταμπούλ

Διεθνή δρομολόγια από Ισταμπούλ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ισταμπούλ

Κύριες διαδρομές προς Μαϊάμι

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές