Βρείτε πτήση από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη

Ξεκίνα από
83 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Μεταβείτε από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο κοστίζει να πάω αεροπορικώς από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη;

Κατά μέσο όρο, ένα αεροπορικό εισιτήριο από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη θα σας κοστίσει 250,05 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 36,99 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια κάνοντας κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων στους φθηνότερους ναύλους τους.Σύνοψη ταξιδιού με Πτήση

Το ταξίδι από Γλασκώβη έως Θεσσαλονίκη με Plane είναι 2600 km και διαρκεί 21 ω 12 λεπτά. Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:55 και την τελευταία στο 22:40. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Γλασκώβη σε Θεσσαλονίκη με Plane για μόλις 36,99 € ή έως και 2.749,99 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Καλύτερη τιμή 36,99 €
Διάρκεια Ταξιδίου 21 ω 12 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 82
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 36,99 €
Υψηλότερη Τιμή 2.749,99 €
Πρώτη Αναχώρηση 06:55
Τελευταία Αναχώρηση 22:40
Απόσταση 2.600 km
Αναχώρηση Γλασκώβη
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas , British Airways,

Πτήση Εισιτήρια από Γλασκώβη έως Θεσσαλονίκη

  Jan 28
  Περισσότερα
  Jan 29
  Περισσότερα
  10°
  Jan 30
  Περισσότερα
  Jan 31
  Περισσότερα
  10°
  Feb 01
  Περισσότερα
  10°
  Feb 02
  Περισσότερα
  11°
  Feb 03
  Περισσότερα
  Feb 04
  Περισσότερα
  10°
  Feb 05
  Περισσότερα
  11°
  Feb 06
  Περισσότερα
  10°
  Feb 07
  Περισσότερα
  Feb 08
  Περισσότερα
  Feb 09
  Περισσότερα
  Feb 10
  Περισσότερα
  Feb 11
  Περισσότερα
Departure date
Saturday,Jan 28 2023

Καλύτερη ώρα για κράτηση Γλασκώβη - Θεσσαλονίκη Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Γλασκώβη έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές Co2 κατά Πτήση

Ecology
Πτήση
741kg
Τρένου
36.4kg
Λεωφορείο
176.8kg
Αυτοκίνητο
127.4kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Θεσσαλονίκη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη με το αεροπλάνο;

Για να πάτε από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Γλασκώβη και Θεσσαλονίκη θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 6 ω 35 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 21 ω 12 λεπτά για να ταξιδέψετε το 2.600 km μεταξύ Γλασκώβη και Θεσσαλονίκη.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Γλασκώβη είναι στις 06:55 και η τελευταία στις 22:40. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω στο δρομολόγιο Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη;

Η οργάνωση του διεθνούς σας ταξιδιού από Ηνωμένο Βασίλειο προς Ελλάδα είναι πιο εύκολη όταν γίνεται με τη Virail. Κατά την αναχώρησή σας από Ηνωμένο Βασίλειο, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αεροδρόμια όπως Glasgow Airport. Κατά την άφιξή σας σε Ελλάδα οι επιλογές σας περιλαμβάνουν Thessaloniki, Airport Makedonia. Δεν έχει κάθε αεροδρόμιο σε Ηνωμένο Βασίλειο ένα απευθείας δρομολόγιο σύνδεσης με κάθε αεροδρόμιο σε Ελλάδα. Για αυτόν τον λόγο ίσως χρειαστεί να κάνετε κράτηση ενός δρομολογίου που δεν είναι απευθείας για να συνδεθείτε με άλλη πόλη ή ακόμα και να κάνετε πολλαπλές συνδέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ένα απευθείας δρομολόγιο. Και στις δύο περιπτώσεις η Virail μπορεί να σας καθοδηγήσει στις διαθέσιμες διαδρομές για να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στον προορισμό που επιθυμείτε.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Γλασκώβη και Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Γλασκώβη από αεροδρόμια όπως Glasgow Airport. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Thessaloniki, Airport Makedonia στο Θεσσαλονίκη. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Γλασκώβη προς Θεσσαλονίκη, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως , British Airways, Lufthansa, Eurowings, KLM, Alitalia, Qatar Airways, Aeroflot, EasyJet, Ryanair and Blue Air. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 122 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 82 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν απευθείας διαδρομές μεταξύ Γλασκώβη και Θεσσαλονίκη. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 82 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές