Τιμές πτήσης Ροστόφ επί του Ντον - Αθήνα από 127,00 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Ροστόφ επί του Ντον σε Αθήνα από πτήση

Το ταξίδι από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα με πτήση είναι 1.662,07 χλμ. και διαρκεί 31 ώ. 2 λ.. Υπάρχουν 75 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 2:50 π.μ. και την τελευταία στο 11:30 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ροστόφ επί του Ντον σε Αθήνα με πτήση για μόλις 127,00 € ή έως και 1.896,30 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 127,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ127,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου31 ώ. 2 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα75
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ127,00 €
Υψηλότερη Τιμή1.896,30 €
Πρώτη Αναχώρηση2:50 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:30 μ.μ.
Απόσταση1.662,07 χλμ.
ΑναχώρησηΡοστόφ επί του Ντον
ΆφιξηΑθήνα
TransportistasAZIMUTH, airBalticΠερισσότερα

Το ταξίδι σας από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια για να ταξιδέψω από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα. Ωστόσο, κατά μέσο όρο θα πληρώσετε περίπου 448,63 € για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλές που φτάνουν τα 127,00 €, αλλά ίσως απαιτείται κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ή για ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Παρ' όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τους πιο φθηνούς ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα με το αεροπλάνο;

Με απόσταση 1.662,07 χλμ. μεταξύ Ροστόφ επί του Ντον και Αθήνα, συνήθως θα χρειαστείτε 31 ώ. 2 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 31 ώ. 2 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι μεταξύ Ροστόφ επί του Ντον και Αθήνα είναι περίπου 1.662,07 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 31 ώ. 2 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 4 ώ. 55 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω στο δρομολόγιο Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα;

Θα μπορέσετε να αναχωρήσετε από Ροστόφ επί του Ντον από αεροδρόμια όπως Rostov-on-Don Railway station square,Rostov-on-Don, Glavnyy Avtovokzal (Ростов-на-Дону, Главный Автовокзал),Rostov-Glavnyi,Aksay, TTS Mega (Аксай, ТЦ Мега). Αυτά σας συνδέουν με αεροδρόμια συμπεριλαμβανομένων Siamos Tours Athens,Athens - Any hotel,Athens Karolou στο Αθήνα. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποια ή όλα από αυτά τα αεροδρόμια θα εμφανιστούν στο δρομολόγιο, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά για να δείτε ποιο δρομολόγιο ακολουθεί η αεροπορική σας εταιρεία, για να δείτε αν περνάει από κάποιο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια σύντομη μετακίνηση από ένα αεροδρόμιο σε ένα άλλο σε Ροστόφ επί του Ντον ή Αθήνα για να εξυπηρετηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πόσες διαδρομές από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 75 καθημερινές αναχωρήσεις από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 0 αναχωρήσεις από Ροστόφ επί του Ντον που πηγαίνουν απευθείας Αθήνα. Υπάρχουν 75 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια πτήση από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ροστόφ επί του Ντον στο Αθήνα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Ροστόφ επί του Ντον - Αθήνα με τόσο χαμηλές τιμές όσο 131,16 € αν είστε τυχεροί ή 698,50 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 1.720,10 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αθήνα με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Αθήνα με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Air France είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Γαλλίας, με έδρα το Tremblay-en-France. Είναι θυγατρική του Ομίλου Air France-KLM και ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας SkyTeam. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Air France προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy, Business και La Première (Πρώτη Θέση). Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και τις επιλογές ψυχαγωγίας κατά την πτήση. Η Air France έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, όπως η επένδυση σε αεροσκάφη με μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης.

Η Air Serbia είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας, με έδρα το Βελιγράδι. Ιδρύθηκε το 2013 ως διάδοχος του πρώην εθνικού αερομεταφορέα, Jat Airways. Η Air Serbia εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική, με ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται Etihad Guest. Η Air Serbia είναι μέλος του ομίλου Etihad Airways Partners, ο οποίος περιλαμβάνει πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες και τις επιδόσεις της, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη στα World Airline Awards.

Η AirBaltic είναι μια λετονική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 70 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 και έκτοτε έχει εξελιχθεί για να γίνει η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή της Βαλτικής. Η AirBaltic διαθέτει ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus A220-300, τα οποία είναι γνωστά για την απόδοση καυσίμου και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένου του online check-in, της ψυχαγωγίας κατά την πτήση και ενός προγράμματος επιβράβευσης. Η AirBaltic είναι αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα και έχει θέσει ως στόχο να γίνει η πιο φιλική προς το περιβάλλον αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.

Η Austrian Airlines είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Αυστρίας, με έδρα τη Βιέννη. Εκτελεί προγραμματισμένες υπηρεσίες σε περισσότερους από 130 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της Star Alliance και διαθέτει στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 και 777. Η Austrian Airlines προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy και Business Class , με έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και άνεσης στους επιβάτες του. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως το Καλύτερο Προσωπικό Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη και το Καλύτερο Business Class Catering.

Η Azur Air είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία που εκτελεί πτήσεις τσάρτερ προς δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 και έχει την έδρα της στη Μόσχα. Η Azur Air διαθέτει στόλο αεροσκαφών Boeing 737 και 767, με συνολικά 27 αεροπλάνα στο στόλο της. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένων γευμάτων κατά την πτήση, ψυχαγωγίας και επιτρεπόμενων αποσκευών. Η Azur Air εστιάζει έντονα στην ασφάλεια και έχει εφαρμόσει μια σειρά μέτρων για να διασφαλίσει την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος της. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις προσιτές τιμές και τα βολικά δρομολόγια πτήσεων.

Η British Airways είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, με έδρα το Λονδίνο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 180 προορισμούς παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στον κλάδο των αερομεταφορών. Η British Airways είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 250 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A380 και Boeing 787 Dreamliner. Η British Airways είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η Cyprus Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, με έδρα τη Λάρνακα. Ιδρύθηκε το 1947 και λειτούργησε μέχρι το 2015, οπότε και διέκοψε τη λειτουργία του λόγω οικονομικών δυσκολιών. Το 2016, η αεροπορική εταιρεία μετονομάστηκε σε Charlie Airlines και άρχισε να εκτελεί πτήσεις με το όνομα Cyprus Airways ξανά το 2017. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο αεροσκαφών Airbus A319 και A320, που εξυπηρετούν προορισμούς στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η Cyprus Airways στοχεύει να προσφέρει στους επιβάτες της μια ταξιδιωτική εμπειρία υψηλής ποιότητας, με έμφαση στην άνεση, την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Η Emerald Airlines είναι μια προτεινόμενη ιρλανδική περιφερειακή αεροπορική εταιρεία που σχεδιάζει να εκτελεί πτήσεις εντός της Ιρλανδίας και σε προορισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Η αεροπορική εταιρεία βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Αερομεταφορέα (AOC) από την Ιρλανδική Αρχή Αεροπορίας (IAA) και ελπίζει να ξεκινήσει πτήσεις το 2022. Η Emerald Airlines σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί ένα στόλο αεροσκαφών στροβιλοκινητήρα ATR και στοχεύει να προσφέρει ένα υψηλό ποιοτική, αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή εξυπηρέτηση στους πελάτες της. Η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζεται από τον Conor McCarthy, ιδρυτή της Dublin Aerospace, και έχει λάβει επενδύσεις από αρκετούς Ιρλανδούς επιχειρηματίες.

Η Fly Emirates είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) και μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Πραγματοποιεί περισσότερες από 3.600 πτήσεις την εβδομάδα σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε περισσότερες από 80 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις πολυτελείς ανέσεις της, όπως ιδιωτικές σουίτες, γκουρμέ εστιατόρια και ψυχαγωγία κατά την πτήση. Είναι επίσης μεγάλος χορηγός αθλητικών ομάδων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων ποδοσφαιρικών συλλόγων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Άρσεναλ, καθώς και η περιοδεία τένις ATP. Η Fly Emirates έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον κόσμο από τη Skytrax το 2016.

Η Lufthansa είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Lufthansa είναι μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο άνω των 300 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών Airbus και Boeing. Η Lufthansa προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Miles & More. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την ικανοποίηση των πελατών της και τα πρότυπα ασφάλειας.

Η Nordwind Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008. Εκτελεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού προς προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη Boeing και Airbus και προσφέρει επιλογές τόσο οικονομικής όσο και επιχειρηματικής θέσης. Η Nordwind Airlines είναι γνωστή για τους οικονομικούς ναύλους της και επεκτείνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης αναγνωριστεί για το ιστορικό ασφαλείας της και έχει λάβει πολλά βραβεία για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Η Nordwind Airlines έχει την έδρα της στη Μόσχα και λειτουργεί σε πολλά αεροδρόμια σε ολόκληρη τη Ρωσία.

Η Pegasus Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Τουρκία. Ιδρύθηκε το 1990 και άρχισε να λειτουργεί το 2005. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 40 χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η Pegasus Airlines διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, που αποτελούνται από Airbus A320 και Boeing 737. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως online check-in, γεύματα κατά την πτήση και πρόγραμμα επιβράβευσης. Η Pegasus Airlines είναι γνωστή για τους προσιτές ναύλους της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών και την επιχειρησιακή της αποτελεσματικότητα.

Η S7 Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Νοβοσιμπίρσκ. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Ρωσία και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε 30 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1957 ως Tolmachevo United Squadron και αργότερα μετονομάστηκε σε Sibir Airlines. Το 2005, η αεροπορική εταιρεία μετονομάστηκε σε S7 Airlines και έκτοτε έχει επεκτείνει το στόλο και το δίκτυο δρομολογίων της. Η S7 Airlines είναι μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες και την ασφάλειά της, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Ρωσία και την ΚΑΚ στα Skytrax World Airline Awards.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Η Ural Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Αικατερινούπολη της Ρωσίας. Ιδρύθηκε το 1943 ως Sverdlovsk State Air Enterprises και αργότερα μετονομάστηκε σε Ural Airlines το 1993. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί προγραμματισμένες εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις προς προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 40 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A321 και A319. Η Ural Airlines είναι γνωστή για τις πτήσεις χαμηλού κόστους της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στη Ρωσία και την ΚΑΚ το 2019. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της Ένωση Ευρωπαϊκών Αερογραμμών (AEA).

Η Uzbekistan Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Ουζμπεκιστάν, με έδρα την Τασκένδη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού προς προορισμούς στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Κεντρική Ασία. Η Uzbekistan Airways διαχειρίζεται ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 787 Dreamliners, Airbus A320 και Boeing 767. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, γεύματα και ποτά. Η Uzbekistan Airways είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αερογραμμών (AEA).

Η Wizz Air είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Ουγγαρία και εκτελεί πτήσεις σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ιδρύθηκε το 2003, η αεροπορική εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία και πλέον διαθέτει στόλο με περισσότερα από 100 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 150 προορισμούς σε 44 χώρες. Η Wizz Air είναι γνωστή για την απρόσκοπτη προσέγγισή της στα αεροπορικά ταξίδια, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους και χρεώνει επιπλέον για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως παραδοτέες αποσκευές και γεύματα κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει έντονα στην αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο του κόστους, επιτρέποντάς της να προσφέρει μερικούς από τους χαμηλότερους ναύλους στον κλάδο.

Η Egypt Air είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Αιγύπτου, με έδρα το Κάιρο. Ιδρύθηκε το 1932 και εκτελεί τακτικές υπηρεσίες επιβατών και φορτίου σε περισσότερους από 75 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 60 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330 και Boeing 737, 777 και 787. Η Egypt Air είναι μέλος της Star Alliance και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει διάφορες κατηγορίες υπηρεσιών, όπως οικονομική, επιχειρηματική και πρώτης θέσης, και παρέχει ψυχαγωγία, γεύματα και ποτά κατά την πτήση. Η Egypt Air έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Αφρική το 2020.

Υπηρεσίες εν πλω AirBaltic, Lufthansa and Easyjet από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα κατά plane.
Εγκαταστάσεις AirBaltic Lufthansa Easyjet Air Serbia Vueling Pegasus Airlines AnadoluJet EGYPTAIR TAROM Emirates Sky Express SWISS Aegean Airlines KLM LOT Austrian Airlines EL AL Transavia Uzbekistan Airways Olympic Air Smartwings Cyprus Airways British Airways Turkish Airlines Air France Ryanair Wizz Air Volotea Eurowings
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check check check check check check check check check check check check check check cross check check cross check check check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check check cross check check check check check check check check cross check check check cross check cross check check check check cross check check cross cross

Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
116.34kg
Λεωφορείο
124.66kg
Πτήση
332.41kg
Αυτοκίνητο
265.93kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα;
Ένα εισιτήριο πτήση από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα είναι 448,63 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 127,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ροστόφ επί του Ντον προς Αθήνα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα είναι 127,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ροστόφ επί του Ντον και Αθήνα από πτήση;
Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα είναι 1.662,07 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Ροστόφ επί του Ντον και Αθήνα;
Το Ροστόφ επί του Ντον έως το Αθήνα είναι κατά μέσο όρο 31 ώ. 2 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ώ. 55 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα;
Το Ροστόφ επί του Ντον έως το Αθήνα καλύπτεται από τελεστές 44. Μπορείτε να βρείτε στο Virail AZIMUTH, airBaltic, Lufthansa, Easyjet, Air Serbia, Vueling, Pegasus Airlines, AnadoluJet, Alitalia, S7 Airlines, EGYPTAIR, Smartavia, Emerald Airlines, Aeroflot, SAS, TAROM, Emirates, Sky Express, NordStar, SWISS, Aegean Airlines, Ural Airlines, Nordwind Airlines, Ethiopian Airlines, KLM, RusLine, Wizz Air UK, LOT, Pobeda, Austrian Airlines, EL AL, Transavia, Uzbekistan Airways, Olympic Air, Smartwings, Cyprus Airways, UTair, British Airways, Azur Air, Turkish Airlines, Air France, Ryanair, Wizz Air, Volotea and Eurowings που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Ροστόφ επί του Ντον σε Αθήνα;
Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα έχει 75 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα;
Το παλαιότερο πτήση από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα αναχωρεί στο 2:50 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα αναχωρεί στο 11:30 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 127,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Ροστόφ επί του Ντον και Αθήνα είναι 4 ώ. 55 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Ροστόφ επί του Ντον και Αθήνα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ροστόφ επί του Ντον έως Αθήνα από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Ροστόφ επί του Ντον στο Αθήνα δημιουργεί εκπομπές CO2 332.41kg.

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ροστόφ επί του Ντον

Άλλοι προορισμοί από Ροστόφ επί του Ντον

Κύριες διαδρομές προς Αθήνα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές