Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Ζαπορίζια προς Αθήνα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Προσφορές Black Friday
Εξοικονομήστε τουλάχιστον 30% έως 1/12/21.
Δείτε προσφορές

Ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται πριν την 1 Δεκεμβρίου 2021, στις 9:00 (UTC+1). Ισχύουν κι άλλοι όροι.

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Ζαπορίζια προς Αθήνα με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ζαπορίζια προς Αθήνα. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Ζαπορίζια προς το Αθήνα μέσω πτήση

απόσταση 1.436 km

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
-
Transportistas
5
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-

Ζαπορίζια - Αθήνα

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Wizz Air-logo
Wizz Air
3 αλλαγές
Διάρκεια: 38 ω 10 λεπτά
Zaporizhia Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
21:30 - 11:40
106,81 €
Wizz Air-logo
Wizz Air
1 αλλαγή
Διάρκεια: 17 ω 10 λεπτά
Zaporizhia Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
21:30 - 14:40
109,16 €
Wizz Air-logo
Wizz Air
3 αλλαγές
Διάρκεια: 34 ω 25 λεπτά
Zaporizhia Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
11:15 - 21:40
115,09 €
Wizz Air-logo
Wizz Air
2 αλλαγές
Διάρκεια: 38 ω 5 λεπτά
Zaporizhia Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
11:15 - 01:20
134,43 €
Ukraine Intl Air-logo
Ukraine Intl Air
1 αλλαγή
Διάρκεια: 6 ω 20 λεπτά
Zaporizhia Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
07:35 - 13:55
135,71 €
Wizz Air-logo
Wizz Air
3 αλλαγές
Διάρκεια: 24 ω 10 λεπτά
Zaporizhia Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
21:30 - 21:40
136,27 €
Ukraine Intl Air-logo
Ukraine Intl Air
2 αλλαγές
Διάρκεια: 15 ω 45 λεπτά
Zaporizhia Intl - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
07:35 - 23:20
138,11 €

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω από Ζαπορίζια προς Αθήνα αεροπορικώς;

Το ταξίδι αεροπορικώς από Ζαπορίζια προς Αθήνα συνήθως διαρκεί . Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 1.437 km. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Ζαπορίζια προς Αθήνα;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Ζαπορίζια προς Αθήνα, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις . Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις . Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Ζαπορίζια προς Αθήνα, ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να ταξιδέψετε από Ουκρανία προς Ελλάδα χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της Virail, για να βρείτε το ιδανικό σας ταξίδι μεταξύ όλων των διαθέσιμων επιλογών. Στο Ουκρανία μπορείτε να πετάξετε από αεροδρόμια όπως Zaporizhia Intl. Αυτά θα σας πάνε σε αεροδρόμια όπως Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο Ελλάδα. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες όταν σχεδιάζετε ένα διεθνές ταξίδι. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου σας σε Ουκρανία και Ελλάδα. Αν αυτό ισχύει, τότε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε πραγματοποιώντας μια διαδρομή με ανταπόκριση, αλλάζοντας αεροπλάνο σε ένα ή περισσότερα αεροδρόμια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ζαπορίζια και Αθήνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Ζαπορίζια από αεροδρόμια όπως Zaporizhia Intl. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο Αθήνα. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Ζαπορίζια προς Αθήνα.

Πόσες διαδρομές από Ζαπορίζια προς Αθήνα πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ζαπορίζια προς Αθήνα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback