Βρείτε πτήση από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη

Ξεκίνα από
95,88 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Μεταβείτε από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για αεροπορικά εισιτήρια από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη;

Τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη κοστίζουν 19,99 €. Κατά προσέγγιση αναμένεται να ξοδέψετε περίπου 131,05 € για τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Ηράκλειο για Θεσσαλονίκη.Σύνοψη ταξιδιού με Πτήση

Το ταξίδι από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη με Plane είναι 622 km και διαρκεί 8 ω 18 λεπτά. Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 10:10 και την τελευταία στο 20:45. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ηράκλειο σε Θεσσαλονίκη με Plane για μόλις 19,99 € ή έως και 1.528,99 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Καλύτερη τιμή 19,99 €
Διάρκεια Ταξιδίου 8 ω 18 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 53
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 19,99 €
Υψηλότερη Τιμή 1.528,99 €
Πρώτη Αναχώρηση 10:10
Τελευταία Αναχώρηση 20:45
Απόσταση 622 km
Αναχώρηση Ηράκλειο
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas Aegean Airlines, ,

Πτήση Εισιτήρια από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη

  Jan 28
  Περισσότερα
  16°
  Jan 29
  Περισσότερα
  16°
  Jan 30
  Περισσότερα
  15°
  Jan 31
  Περισσότερα
  14°
  Feb 01
  Περισσότερα
  15°
  Feb 02
  Περισσότερα
  14°
  Feb 03
  Περισσότερα
  13°
  Feb 04
  Περισσότερα
  12°
  Feb 05
  Περισσότερα
  11°
  Feb 06
  Περισσότερα
  11°
  Feb 07
  Περισσότερα
  12°
  Feb 08
  Περισσότερα
  12°
  Feb 09
  Περισσότερα
  12°
  Feb 10
  Περισσότερα
  13°
  Feb 11
  Περισσότερα
  13°
Departure date
Saturday,Jan 28 2023
16°

Καλύτερη ώρα για κράτηση Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές Co2 κατά Πτήση

Ecology
Πτήση
177.27kg
Τρένου
8.708kg
Λεωφορείο
42.296kg
Αυτοκίνητο
30.478kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Θεσσαλονίκη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη με το αεροπλάνο;

Η απόσταση μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη είναι περίπου 622 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 8 ω 18 λεπτά. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη διαρκούν 1 ω 10 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη είναι στις 10:10. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 20:45. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη, ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα μπορέσετε να αναχωρήσετε Ηράκλειο από τα ακόλουθα αεροδρόμια: Αερολιμένας Ηρακλείου and Heraklion International Airport Μέχρι την άφιξη στο Θεσσαλονίκη η διαδρομή σας θα έχει περάσει από όλα ή μερικά από τα ακόλουθα αεροδρόμια: Αερολιμένας Θεσσαλονίκης and Thessaloniki, Airport Makedonia Δεν πετάνε όλες οι αεροπορικές εταιρείες από κάθε αεροδρόμιο, οπότε ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να δείτε πού ακριβώς φτάνει η πτήση σας.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη;

Το δρομολόγιο από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη εξυπηρετείται από εταιρείες όπως , Olympic Air, Ellinair, Lufthansa, Brussels Airlines, KLM, British Airways, SWISS, Smartwings, TAP AIR PORTUGAL, Eurowings, Cobalt Air, Condor, Jet2, EasyJet, Ryanair, Alitalia, Germania, TUI Fly Belgium, ไทยสมายล์, Thomas Cook Airlines, Aeroflot, Cyprus Airways, Volotea, Lauda, BlueBird Airways, Hahn Air Systems, Air France, Ita airways, AirBaltic, Lucky2go, Gate1 com sg, Kiwi com, Bravofly, Edreams, Gotogate, Flightnetwork, Iwofly, Cheaptickets, Gq, A3, Petas gr and Tix com gr. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 133 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Ηράκλειο 53 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 3 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 50 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές