Τιμές πτήσης Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη από 63,89 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες 83,00 €

Ηράκλειο σε Θεσσαλονίκη από πτήση

Το ταξίδι από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη με πτήση είναι 622,71 χλμ. και διαρκεί 2 ώ. 1 λ.. Υπάρχουν 7 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:05 π.μ. και την τελευταία στο 10:55 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ηράκλειο σε Θεσσαλονίκη με πτήση για μόλις 63,89 € ή έως και 230,50 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 63,89 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ63,89 €
Διάρκεια Ταξιδίου2 ώ. 1 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα7
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ63,89 €
Υψηλότερη Τιμή230,50 €
Πρώτη Αναχώρηση12:05 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:55 μ.μ.
Απόσταση622,71 χλμ.
ΑναχώρησηΗράκλειο
ΆφιξηΘεσσαλονίκη
TransportistasHahn Air, RyanairΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Ταξιδεύοντας από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για αεροπορικά εισιτήρια από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, κατά μέσο όρο θα πληρώσετε περίπου 124,68 € για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλές που φτάνουν τα 63,89 €, αλλά ίσως απαιτείται κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ή για ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Παρ' όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τους πιο φθηνούς ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη με το αεροπλάνο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώ. 1 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 622,71 χλμ. από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη να διαρκέσει περισσότερο από 2 ώ. 1 λ.. Η απόσταση μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη είναι περίπου 622,71 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 2 ώ. 1 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη διαρκούν 1 ώ. 10 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη, ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Ηράκλειο από αεροδρόμια όπως Heraklion International Airport. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Thessaloniki Monastiriou,Thessaloniki International Airport Macedonia,Thessaloniki Limáni,Thessaloniki, Central Bus Station Makedonia στο Θεσσαλονίκη. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 7 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 3 απευθείας διαδρομές μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 4 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 54,00 € έως 174,49 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 69% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη με τόσο χαμηλές τιμές όσο 81,54 € αν είστε τυχεροί ή 111,71 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 160,24 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Hahn Air είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται ως προγραμματισμένη και ναυλωμένη αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ως πάροχος υπηρεσιών έκδοσης εισιτηρίων και διανομής για άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η Hahn Air έχει συμφωνίες με περισσότερες από 350 αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, επιτρέποντάς τους να πωλούν τις πτήσεις τους μέσω του παγκόσμιου συστήματος διανομής της Hahn Air (GDS). Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να κάνουν κράτηση πτήσεων σε αεροπορικές εταιρείες που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες μέσω των παραδοσιακών συστημάτων GDS. Η Hahn Air προσφέρει επίσης τις δικές της επώνυμες πτήσεις σε περιορισμένο αριθμό προορισμών στην Ευρώπη. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 και έχει την έδρα της στο Dreieich της Γερμανίας.

Υπηρεσίες εν πλω Hahn Air, Ryanair and Aegean Airlines από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη κατά plane.
Εγκαταστάσεις Hahn Air Ryanair Aegean Airlines Olympic Air
wifi WiFi check check check check
luggage Αποσκευές check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check cross

Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
43.59kg
Λεωφορείο
46.7kg
Πτήση
124.54kg
Αυτοκίνητο
99.63kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη;
Ένα εισιτήριο πτήση από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη είναι 124,68 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 63,89 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη είναι 63,89 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη από πτήση;
Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη είναι 622,71 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη;
Το Ηράκλειο έως το Θεσσαλονίκη είναι κατά μέσο όρο 2 ώ. 1 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 10 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη;
Το Ηράκλειο έως το Θεσσαλονίκη καλύπτεται από τελεστές 4. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hahn Air, Ryanair, Aegean Airlines, Olympic Air and Big Sky Airlines που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Ηράκλειο σε Θεσσαλονίκη;
Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη έχει 7 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη;
Το παλαιότερο πτήση από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη αναχωρεί στο 12:05 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη αναχωρεί στο 10:55 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 63,89 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Ηράκλειο σε Θεσσαλονίκη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη είναι 1 ώ. 10 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ηράκλειο έως Θεσσαλονίκη από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη δημιουργεί εκπομπές CO2 124.54kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ηράκλειο

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ηράκλειο

Διεθνή δρομολόγια από Ηράκλειο και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ηράκλειο

Κύριες διαδρομές προς Θεσσαλονίκη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές