Τιμές πτήσης Αννόβερο - Φρανκφούρτη από 88,21 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Αννόβερο σε Φρανκφούρτη από πτήση

Το ταξίδι από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη με πτήση είναι 261,45 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 0 λ.. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:10 π.μ. και την τελευταία στο 6:50 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αννόβερο σε Φρανκφούρτη με πτήση για μόλις 88,21 € ή έως και 109,41 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 88,21 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ88,21 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 0 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ88,21 €
Υψηλότερη Τιμή109,41 €
Πρώτη Αναχώρηση6:10 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση6:50 μ.μ.
Απόσταση261,45 χλμ.
ΑναχώρησηΑννόβερο
ΆφιξηΦρανκφούρτη
TransportistasLufthansa

Πτήση Εισιτήρια από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Ταξιδεύοντας από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια για να ταξιδέψω από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη;

Κατά μέσο όρο, ένα αεροπορικό εισιτήριο από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη θα σας κοστίσει 101,46 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 88,21 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια κάνοντας κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων στους φθηνότερους ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω αεροπορικώς από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη;

Η απόσταση μεταξύ Αννόβερο και Φρανκφούρτη είναι περίπου 261,45 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 0 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Αννόβερο και Φρανκφούρτη συνήθως χρειάζεται 1 ώ. 0 λ. για να καλυφθεί μια απόσταση 261,45 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη θα χρειαστείτε 1 ώ. 0 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Φρανκφούρτη γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Αννόβερο είναι στις 6:10 π.μ. και η τελευταία στις 6:50 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη είναι στις 6:10 π.μ. ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις 6:50 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Αννόβερο και Φρανκφούρτη. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη, ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Αννόβερο από αεροδρόμια όπως Kröpcke, Hannover,Hannover Airport,Hannover Messe, Laatzen. Στο τέλος του ταξιδιού, θα μπορέσετε να φτάσετε σε Φρανκφούρτη στα ακόλουθα αεροδρόμια: Brauerei, Frankfurt a.M.,Frankfurt am Main Hbf,Falkstraße, Frankfurt a.M.. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να πετάνε μόνο σε κάποια από αυτά τα αεροδρόμια. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε Αννόβερο και Φρανκφούρτη. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 4 καθημερινές αναχωρήσεις από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 4 αναχωρήσεις από Αννόβερο που πηγαίνουν απευθείας Φρανκφούρτη. Υπάρχουν 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αννόβερο στο Φρανκφούρτη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Αννόβερο έως Φρανκφούρτη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Φρανκφούρτη με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Lufthansa από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη κατά plane.
Εγκαταστάσεις Lufthansa
wifi WiFi check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check

Αννόβερο έως Φρανκφούρτη Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
18.3kg
Λεωφορείο
19.61kg
Πτήση
52.29kg
Αυτοκίνητο
41.83kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη;
Ένα εισιτήριο πτήση από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη είναι 101,46 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 88,21 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αννόβερο προς Φρανκφούρτη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη είναι 88,21 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αννόβερο και Φρανκφούρτη από πτήση;
Αννόβερο έως Φρανκφούρτη είναι 261,45 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Αννόβερο και Φρανκφούρτη;
Το Αννόβερο έως το Φρανκφούρτη είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 0 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 0 λ..
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Αννόβερο σε Φρανκφούρτη;
Αννόβερο έως Φρανκφούρτη έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη;
Το παλαιότερο πτήση από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη αναχωρεί στο 6:10 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη αναχωρεί στο 6:50 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 88,21 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Αννόβερο σε Φρανκφούρτη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 4 από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αννόβερο έως Φρανκφούρτη από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Αννόβερο και Φρανκφούρτη είναι 1 ώ. 0 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Αννόβερο έως Φρανκφούρτη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Αννόβερο και Φρανκφούρτη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αννόβερο έως Φρανκφούρτη από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Αννόβερο στο Φρανκφούρτη δημιουργεί εκπομπές CO2 52.29kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Αννόβερο

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αννόβερο

Διεθνή δρομολόγια από Αννόβερο και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αννόβερο

Κύριες διαδρομές προς Φρανκφούρτη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές