Τιμές πτήσης Αγία Πετρούπολη - Μόσχα από 293,29 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Αγία Πετρούπολη σε Μόσχα από πτήση

Το ταξίδι από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα με πτήση είναι 635,14 χλμ. και διαρκεί 30 ώ. 26 λ.. Υπάρχουν 69 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 2:10 π.μ. και την τελευταία στο 11:20 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αγία Πετρούπολη σε Μόσχα με πτήση για μόλις 293,29 € ή έως και 8.536,50 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 293,29 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ293,29 €
Διάρκεια Ταξιδίου30 ώ. 26 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα69
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ293,29 €
Υψηλότερη Τιμή8.536,50 €
Πρώτη Αναχώρηση2:10 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:20 μ.μ.
Απόσταση635,14 χλμ.
ΑναχώρησηΑγία Πετρούπολη
ΆφιξηΜόσχα
TransportistasEgyptair, Uzbekistan AirwaysΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Saint-Petersburg έως Moscow

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Ταξιδεύοντας από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο θα πληρώσω για αεροπορικά εισιτήρια από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα. Ωστόσο, κατά μέσο όρο θα πληρώσετε περίπου 1.151,45 € για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλές που φτάνουν τα 293,29 €, αλλά ίσως απαιτείται κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ή για ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Παρ' όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τους πιο φθηνούς ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα με το αεροπλάνο;

Το ταξίδι αεροπορικώς από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα συνήθως διαρκεί 30 ώ. 26 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 635,14 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 30 ώ. 26 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Για να πάτε από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Αγία Πετρούπολη και Μόσχα θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 9 ώ. 45 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 30 ώ. 26 λ. για να ταξιδέψετε το 635,14 χλμ. μεταξύ Αγία Πετρούπολη και Μόσχα.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω στο δρομολόγιο Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα;

Σε Αγία Πετρούπολη τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν Moskovskiy vokzal (Московский вокзал),Saint Petersburg Pulkovo Airport, LED. Όταν φτάσετε Μόσχα, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station),Kiyevsky vokzal (Киевский вокзал),Zhukovsky International Airport,Moscow, Severnye Vorota Coach Station,Domodedovo airport, Domodedovo airport; House 1,Vnukovo International Airport, VKO,Metro Okruzhnaya,Sheremetyevo International Airport, SVO,Metro Verknye Kotly. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 69 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 0 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 69 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Saint-Petersburg έως Moscow

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αγία Πετρούπολη στο Μόσχα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Saint-Petersburg έως Moscow

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Αγία Πετρούπολη - Μόσχα με τόσο χαμηλές τιμές όσο 20,82 € αν είστε τυχεροί ή 50,83 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 293,29 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μόσχα με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Μόσχα με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Air Serbia είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας, με έδρα το Βελιγράδι. Ιδρύθηκε το 2013 ως διάδοχος του πρώην εθνικού αερομεταφορέα, Jat Airways. Η Air Serbia εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική, με ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται Etihad Guest. Η Air Serbia είναι μέλος του ομίλου Etihad Airways Partners, ο οποίος περιλαμβάνει πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες και τις επιδόσεις της, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη στα World Airline Awards.

Το Azerbaijan Airlines, επίσης γνωστό ως AZAL, είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Αζερμπαϊτζάν. Ιδρύθηκε το 1992 και έχει την έδρα της στο Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί τακτικές επιβατικές πτήσεις σε περισσότερους από 40 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, καθώς και πτήσεις τσάρτερ προς άλλους προορισμούς. Η Azerbaijan Airlines διαθέτει ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 787 Dreamliners, Airbus A319, A320 και A340. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, γεύματα και ποτά. Το Azerbaijan Airlines είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αερογραμμών (AEA).

Η Etihad Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με έδρα το Άμπου Ντάμπι. Ιδρύθηκε το 2003 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, με στόλο άνω των 100 αεροσκαφών και δίκτυο με περισσότερους από 80 προορισμούς παγκοσμίως. Η Etihad Airways είναι γνωστή για τα πολυτελή και καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων καμπινών Πρώτης και Business Class, της ψυχαγωγίας εν πτήσει και των επιλογών φαγητού. Η αεροπορική εταιρεία είναι επίσης δεσμευμένη στη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, όπως η επένδυση σε αεροσκάφη με οικονομία καυσίμου και η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης στο αεροσκάφος.

Η Qatar Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Κατάρ, με έδρα τη Ντόχα. Ιδρύθηκε το 1993 και έκτοτε έχει εξελιχθεί για να γίνει μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, με ένα στόλο άνω των 200 αεροσκαφών που πετούν σε περισσότερους από 160 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways είναι γνωστή για τις πολυτελείς και βραβευμένες υπηρεσίες της, προσφέροντας στους επιβάτες μια σειρά από ανέσεις, όπως ξαπλώστρες θέσεις, γκουρμέ κουζίνα και ψυχαγωγία κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της συμμαχίας oneworld και έχει συνεργασίες με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες, επιτρέποντας στους επιβάτες να συνδέονται εύκολα με προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της ανακήρυξης της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο από τη Skytrax το 2019.

Η Royal Air Maroc είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Μαρόκου, με έδρα την Καζαμπλάνκα. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί προγραμματισμένες εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις σε περισσότερους από 90 προορισμούς σε όλη την Αφρική, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 50 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 737s, 787s και Embraer E190s. Η Royal Air Maroc είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, γεύματα και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Safar Flyer.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Η Uzbekistan Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Ουζμπεκιστάν, με έδρα την Τασκένδη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού προς προορισμούς στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Κεντρική Ασία. Η Uzbekistan Airways διαχειρίζεται ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 787 Dreamliners, Airbus A320 και Boeing 767. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, γεύματα και ποτά. Η Uzbekistan Airways είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αερογραμμών (AEA).

Υπηρεσίες εν πλω Uzbekistan Airways, Oman Air and Turkish Airlines από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα κατά plane.
Εγκαταστάσεις Uzbekistan Airways Oman Air Turkish Airlines Royal Air Maroc Azerbaijan Airlines Qatar Airways Etihad Airways Air Serbia SunExpress Virgin Atlantic
wifi WiFi check check check check check check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check check check check check check cross cross
luggage Αποσκευές cross check check check cross check check check check check

Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
44.46kg
Λεωφορείο
47.64kg
Πτήση
127.03kg
Αυτοκίνητο
101.62kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα;
Ένα εισιτήριο πτήση από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα είναι 1.151,45 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 293,29 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αγία Πετρούπολη προς Μόσχα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα είναι 293,29 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αγία Πετρούπολη και Μόσχα από πτήση;
Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα είναι 635,14 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Αγία Πετρούπολη και Μόσχα;
Το Αγία Πετρούπολη έως το Μόσχα είναι κατά μέσο όρο 30 ώ. 26 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 9 ώ. 45 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα;
Το Αγία Πετρούπολη έως το Μόσχα καλύπτεται από τελεστές 14. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Egyptair, Uzbekistan Airways, Oman Air, 3F, Air Fiji, El Al Israel Airlines, Turkish Airlines, Royal Air Maroc, Azerbaijan Airlines, Qatar Airways, Etihad Airways, Air Serbia, SunExpress, Virgin Atlantic and Emirates Airlines που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Αγία Πετρούπολη σε Μόσχα;
Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα έχει 69 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα;
Το παλαιότερο πτήση από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα αναχωρεί στο 2:10 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα αναχωρεί στο 11:20 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 293,29 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Αγία Πετρούπολη και Μόσχα είναι 9 ώ. 45 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Αγία Πετρούπολη και Μόσχα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αγία Πετρούπολη έως Μόσχα από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Αγία Πετρούπολη στο Μόσχα δημιουργεί εκπομπές CO2 127.03kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Αγία Πετρούπολη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αγία Πετρούπολη

Διεθνή δρομολόγια από Αγία Πετρούπολη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αγία Πετρούπολη

Κύριες διαδρομές προς Μόσχα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές