Τιμές πτήσης Νόργουιτς - Σαουθάμπτον από 160,60 €

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Νόργουιτς σε Σαουθάμπτον από πτήση

Το ταξίδι από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον με πτήση είναι 267,35 χλμ. και διαρκεί 29 ώ. 21 λ.. Υπάρχουν 11 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:15 π.μ. και την τελευταία στο 8:05 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Νόργουιτς σε Σαουθάμπτον με πτήση για μόλις 160,60 € ή έως και 1.320,90 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 160,60 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ160,60 €
Διάρκεια Ταξιδίου29 ώ. 21 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα11
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ160,60 €
Υψηλότερη Τιμή1.320,90 €
Πρώτη Αναχώρηση6:15 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:05 μ.μ.
Απόσταση267,35 χλμ.
ΑναχώρησηΝόργουιτς
ΆφιξηΣαουθάμπτον
TransportistasLoganair, Aer LingusΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Norwich έως Southampton

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 18 Ιουν 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον;

Κατά μέσο όρο, ένα αεροπορικό εισιτήριο από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον θα σας κοστίσει 609,90 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 160,60 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια κάνοντας κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων στους φθηνότερους ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον αεροπορικώς;

Η απόσταση μεταξύ Νόργουιτς και Σαουθάμπτον είναι περίπου 267,35 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 29 ώ. 21 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Νόργουιτς και Σαουθάμπτον συνήθως χρειάζεται 29 ώ. 21 λ. για να καλυφθεί μια απόσταση 267,35 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον θα χρειαστείτε 5 ώ. 20 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Σαουθάμπτον γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Νόργουιτς είναι στις 6:15 π.μ. και η τελευταία στις 8:05 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Νόργουιτς αναχωρεί στις 6:15 π.μ. και το τελευταίο στις 8:05 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποια αεροδρόμια χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Νόργουιτς και Σαουθάμπτον. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Νόργουιτς από αεροδρόμια όπως Norwich, Bus Station,Norwich, University of East Anglia,Norwich Railway Station. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Southampton-University of Southampton,Southampton, Queensway,Southampton, West Park Rd.,Southampton Airport στο Σαουθάμπτον. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον.

Πόσες διαδρομές από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 11 καθημερινές αναχωρήσεις από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 0 αναχωρήσεις από Νόργουιτς που πηγαίνουν απευθείας Σαουθάμπτον. Υπάρχουν 11 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Norwich έως Southampton

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Νόργουιτς στο Σαουθάμπτον.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Norwich έως Southampton

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Νόργουιτς - Σαουθάμπτον με τόσο χαμηλές τιμές όσο 61,12 € αν είστε τυχεροί ή 82,48 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 157,28 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Σαουθάμπτον με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Σαουθάμπτον με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Air France είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Γαλλίας, με έδρα το Tremblay-en-France. Είναι θυγατρική του Ομίλου Air France-KLM και ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας SkyTeam. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Air France προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy, Business και La Première (Πρώτη Θέση). Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και τις επιλογές ψυχαγωγίας κατά την πτήση. Η Air France έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, όπως η επένδυση σε αεροσκάφη με μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης.

Η British Airways είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, με έδρα το Λονδίνο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 180 προορισμούς παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στον κλάδο των αερομεταφορών. Η British Airways είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 250 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A380 και Boeing 787 Dreamliner. Η British Airways είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η Eastern Airways είναι μια βρετανική περιφερειακή αεροπορική εταιρεία που εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 και έχει την έδρα της στο Humberside της Αγγλίας και διαθέτει στόλο αεροσκαφών Embraer E-Jets και Saab 2000. Η Eastern Airways εκτελεί πτήσεις προς προορισμούς σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των Αμπερντίν, Μπέλφαστ, Κάρντιφ, Λιντς, Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον, καθώς και διεθνείς προορισμούς όπως το Παρίσι και το Όσλο. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει επίσης υπηρεσίες τσάρτερ για εταιρικούς και ιδιώτες πελάτες. Η Eastern Airways είναι γνωστή για την εστίασή της στην εξυπηρέτηση πελατών και την αξιοπιστία και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την απόδοσή της σε αυτούς τους τομείς.

Η National Express είναι μια βρετανική πολυεθνική εταιρεία δημόσιων μεταφορών που εκτελεί δρομολόγια λεωφορείων και τρένων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1972 και έχει την έδρα της στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Η National Express διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 1.600 λεωφορεία, που εξυπηρετούν περισσότερους από 900 προορισμούς σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία λειτουργεί επίσης σιδηροδρομικές υπηρεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου του franchise East Anglia.

Υπηρεσίες εν πλω Loganair, Aer Lingus and KLM από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον κατά plane.
Εγκαταστάσεις Loganair Aer Lingus KLM Easyjet Eastern Airways British Airways National Express Air France Ryanair Blue Islands
wifi WiFi check check check check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check cross check check check check cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check cross check cross check check cross check cross
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross cross cross cross cross cross check cross cross cross
power_sockets Υποδοχές ρεύματος cross cross cross cross cross cross check cross cross cross
accessibility Προσιτότητα cross cross cross cross cross cross check cross cross cross
air_con Κλιματισμός cross cross cross cross cross cross check cross cross cross
bicycle Ποδήλατο cross cross cross cross cross cross check cross cross cross
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου cross cross cross cross cross cross check cross cross cross

Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
18.71kg
Λεωφορείο
20.05kg
Πτήση
53.47kg
Αυτοκίνητο
42.78kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον;
Ένα εισιτήριο πτήση από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον είναι 609,90 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 160,60 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Νόργουιτς προς Σαουθάμπτον;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον είναι 160,60 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Νόργουιτς και Σαουθάμπτον από πτήση;
Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον είναι 267,35 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Νόργουιτς και Σαουθάμπτον;
Το Νόργουιτς έως το Σαουθάμπτον είναι κατά μέσο όρο 29 ώ. 21 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ώ. 20 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον;
Το Νόργουιτς έως το Σαουθάμπτον καλύπτεται από τελεστές 9. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Loganair, Aer Lingus, KLM, Easyjet, Eastern Airways, British Airways, National Express, Air France, Ryanair and Blue Islands που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Νόργουιτς σε Σαουθάμπτον;
Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον έχει 11 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον;
Το παλαιότερο πτήση από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον αναχωρεί στο 6:15 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον αναχωρεί στο 8:05 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 160,60 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Νόργουιτς και Σαουθάμπτον είναι 5 ώ. 20 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Νόργουιτς και Σαουθάμπτον.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Νόργουιτς έως Σαουθάμπτον από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Νόργουιτς στο Σαουθάμπτον δημιουργεί εκπομπές CO2 53.47kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Νόργουιτς

Τάσεις διαδρομές

Διεθνή δρομολόγια από Νόργουιτς και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Νόργουιτς

Κύριες διαδρομές προς Σαουθάμπτον

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές