Τιμές πτήσης Έσσεν - Μόναχο από 175,03 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Έσσεν σε Μόναχο από πτήση

Το ταξίδι από Έσσεν έως Μόναχο με πτήση είναι 493,81 χλμ. και διαρκεί 2 ώ. 49 λ.. Υπάρχουν 51 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:00 π.μ. και την τελευταία στο 8:55 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Έσσεν σε Μόναχο με πτήση για μόλις 175,03 € ή έως και 1.639,29 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 175,03 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ175,03 €
Διάρκεια Ταξιδίου2 ώ. 49 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα51
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ175,03 €
Υψηλότερη Τιμή1.639,29 €
Πρώτη Αναχώρηση6:00 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:55 μ.μ.
Απόσταση493,81 χλμ.
ΑναχώρησηΈσσεν
ΆφιξηΜόναχο
TransportistasAer Lingus, Croatia AirlinesΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Έσσεν έως Μόναχο

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Το ταξίδι σας από Έσσεν προς Μόναχο με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Έσσεν προς Μόναχο; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για να πάω από Έσσεν προς Μόναχο;

Όταν ταξιδεύετε από Έσσεν προς Μόναχο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 352,91 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 175,03 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε σε ώρα που δεν έχει μεγάλη κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων συχνά είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του εισιτηρίου πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια δεν ισχύει αλλαγή εισιτηρίου ή επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Έσσεν προς Μόναχο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Έσσεν προς Μόναχο αεροπορικώς;

Η απόσταση μεταξύ Έσσεν και Μόναχο είναι περίπου 493,81 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 2 ώ. 49 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Έσσεν και Μόναχο συνήθως χρειάζεται 2 ώ. 49 λ. για να καλυφθεί μια απόσταση 493,81 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Έσσεν προς Μόναχο θα χρειαστείτε 1 ώ. 5 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Μόναχο γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Έσσεν προς Μόναχο;

Το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας αναχωρεί από Έσσεν στις 6:00 π.μ.. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά μέσα στη μέρα, η τελευταία αναχώρηση είναι στις 8:55 μ.μ.. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Έσσεν και Μόναχο. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι. Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Έσσεν προς Μόναχο αναχωρεί στις 6:00 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 8:55 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Έσσεν προς Μόναχο, ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να αναχωρήσετε από Έσσεν από αεροδρόμια όπως Rathaus Altenessen, Essen (Ruhr),Hauptbahnhof, Essen (Ruhr),Essen Kettwig. Αυτά σας συνδέουν με αεροδρόμια συμπεριλαμβανομένων Hauptbahnhof Seidlstraße, München,Blumenstraße, München,Hopfenstraße, München στο Μόναχο. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποια ή όλα από αυτά τα αεροδρόμια θα εμφανιστούν στο δρομολόγιο, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά για να δείτε ποιο δρομολόγιο ακολουθεί η αεροπορική σας εταιρεία, για να δείτε αν περνάει από κάποιο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια σύντομη μετακίνηση από ένα αεροδρόμιο σε ένα άλλο σε Έσσεν ή Μόναχο για να εξυπηρετηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Έσσεν προς Μόναχο;

Το δρομολόγιο από Έσσεν προς Μόναχο εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Έσσεν 51 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Έσσεν προς Μόναχο, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 38 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 13 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Έσσεν προς Μόναχο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Έσσεν έως Μόναχο

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Έσσεν έως Μόναχο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Έσσεν έως Μόναχο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Έσσεν έως Μόναχο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Έσσεν στο Μόναχο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Έσσεν έως Μόναχο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Έσσεν έως Μόναχο

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Έσσεν - Μόναχο με τόσο χαμηλές τιμές όσο 127,49 € αν είστε τυχεροί ή 179,56 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 235,83 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μόναχο με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Μόναχο με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Croatia Airlines είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Κροατίας, με έδρα το Ζάγκρεμπ. Ιδρύθηκε το 1989 και εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 30 προορισμούς στην Ευρώπη. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη Airbus A319, A320 και Dash 8-Q400. Η Croatia Airlines είναι μέλος της Star Alliance, μιας παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, γεύματα και ποτά. Η Croatia Airlines δεσμεύεται να παρέχει ασφαλή, αξιόπιστα και άνετα αεροπορικά ταξίδια στους πελάτες της.

Υπηρεσίες εν πλω Aer Lingus, Croatia Airlines and Finnair από Έσσεν έως Μόναχο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Έσσεν έως Μόναχο κατά plane.
Εγκαταστάσεις Aer Lingus Croatia Airlines Finnair Eurowings Icelandair Lufthansa
wifi WiFi check check check check check check
luggage Αποσκευές check check cross check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check cross cross cross check

Έσσεν έως Μόναχο Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
34.57kg
Λεωφορείο
37.04kg
Πτήση
98.76kg
Αυτοκίνητο
79.01kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Έσσεν έως Μόναχο;
Ένα εισιτήριο πτήση από Έσσεν έως Μόναχο είναι 352,91 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 175,03 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Έσσεν προς Μόναχο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Έσσεν έως Μόναχο είναι 175,03 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Έσσεν και Μόναχο από πτήση;
Έσσεν έως Μόναχο είναι 493,81 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Έσσεν και Μόναχο;
Το Έσσεν έως το Μόναχο είναι κατά μέσο όρο 2 ώ. 49 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 5 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Έσσεν έως Μόναχο;
Το Έσσεν έως το Μόναχο καλύπτεται από τελεστές 5. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Aer Lingus, Croatia Airlines, Finnair, Eurowings, Icelandair and Lufthansa που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Έσσεν σε Μόναχο;
Έσσεν έως Μόναχο έχει 51 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Έσσεν έως Μόναχο;
Το παλαιότερο πτήση από Έσσεν έως Μόναχο αναχωρεί στο 6:00 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Έσσεν έως Μόναχο;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Έσσεν έως Μόναχο αναχωρεί στο 8:55 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Έσσεν έως Μόναχο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 175,03 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Έσσεν σε Μόναχο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 38 από Έσσεν έως Μόναχο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Έσσεν έως Μόναχο από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Έσσεν και Μόναχο είναι 1 ώ. 5 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Έσσεν έως Μόναχο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Έσσεν και Μόναχο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Έσσεν έως Μόναχο από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Έσσεν στο Μόναχο δημιουργεί εκπομπές CO2 98.76kg.

Τάσεις διαδρομές

Διεθνή δρομολόγια από Έσσεν και κοντινές περιοχές

Κύριες διαδρομές προς Μόναχο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές