Τιμές πτήσης Περμ - Αγία Πετρούπολη από 34,14 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Περμ σε Αγία Πετρούπολη από πτήση

Το ταξίδι από Περμ έως Αγία Πετρούπολη με πτήση είναι 1.493,6 χλμ. και διαρκεί 2 ώ. 31 λ.. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 4:50 π.μ. και την τελευταία στο 8:15 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Περμ σε Αγία Πετρούπολη με πτήση για μόλις 34,14 € ή έως και 278,26 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 34,14 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ34,14 €
Διάρκεια Ταξιδίου2 ώ. 31 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ34,14 €
Υψηλότερη Τιμή278,26 €
Πρώτη Αναχώρηση4:50 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:15 μ.μ.
Απόσταση1.493,6 χλμ.
ΑναχώρησηΠερμ
ΆφιξηΑγία Πετρούπολη
TransportistasPobeda, Aeroflot

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Περμ προς Αγία Πετρούπολη

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Περμ προς Αγία Πετρούπολη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια για να ταξιδέψω από Περμ προς Αγία Πετρούπολη;

Κατά μέσο όρο, ένα αεροπορικό εισιτήριο από Περμ προς Αγία Πετρούπολη θα σας κοστίσει 81,92 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 34,14 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια κάνοντας κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων στους φθηνότερους ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Περμ προς Αγία Πετρούπολη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω από Περμ προς Αγία Πετρούπολη αεροπορικώς;

Η απόσταση μεταξύ Περμ και Αγία Πετρούπολη είναι περίπου 1.493,6 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 2 ώ. 31 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Το ταξίδι μεταξύ Περμ και Αγία Πετρούπολη είναι περίπου 1.493,6 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 2 ώ. 31 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 2 ώ. 30 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Περμ προς Αγία Πετρούπολη όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποια αεροδρόμια χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Περμ προς Αγία Πετρούπολη;

Σε Περμ τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν Perm', Пл. Восстания,Perm International Airport, PEE,Perm', Автовокзал. Όταν φτάσετε Αγία Πετρούπολη, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Saint Petersburg Pulkovo Airport, LED,Moskovskiy vokzal (Московский вокзал). Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες διαδρομές από Περμ προς Αγία Πετρούπολη πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Περμ προς Αγία Πετρούπολη, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 2 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 2 απευθείας διαδρομές μεταξύ Περμ και Αγία Πετρούπολη. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Περμ προς Αγία Πετρούπολη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια πτήση από Περμ έως Αγία Πετρούπολη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Περμ έως Αγία Πετρούπολη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Περμ έως Αγία Πετρούπολη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Περμ στο Αγία Πετρούπολη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Περμ έως Αγία Πετρούπολη

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Περμ - Αγία Πετρούπολη με τόσο χαμηλές τιμές όσο 84,90 € αν είστε τυχεροί ή 818,36 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 3.305,12 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αγία Πετρούπολη με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Αγία Πετρούπολη με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Περμ έως Αγία Πετρούπολη Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
104.55kg
Λεωφορείο
112.02kg
Πτήση
298.72kg
Αυτοκίνητο
238.98kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Περμ έως Αγία Πετρούπολη;
Ένα εισιτήριο πτήση από Περμ έως Αγία Πετρούπολη είναι 81,92 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 34,14 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Περμ προς Αγία Πετρούπολη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Περμ έως Αγία Πετρούπολη είναι 34,14 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Περμ και Αγία Πετρούπολη από πτήση;
Περμ έως Αγία Πετρούπολη είναι 1.493,6 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Περμ και Αγία Πετρούπολη;
Το Περμ έως το Αγία Πετρούπολη είναι κατά μέσο όρο 2 ώ. 31 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ώ. 30 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Περμ έως Αγία Πετρούπολη;
Το Περμ έως το Αγία Πετρούπολη καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Pobeda, Aeroflot and Smartavia που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Περμ σε Αγία Πετρούπολη;
Περμ έως Αγία Πετρούπολη έχει 2 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Περμ έως Αγία Πετρούπολη;
Το παλαιότερο πτήση από Περμ έως Αγία Πετρούπολη αναχωρεί στο 4:50 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Περμ έως Αγία Πετρούπολη;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Περμ έως Αγία Πετρούπολη αναχωρεί στο 8:15 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Περμ έως Αγία Πετρούπολη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 34,14 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Περμ σε Αγία Πετρούπολη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 2 από Περμ έως Αγία Πετρούπολη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Περμ έως Αγία Πετρούπολη από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Περμ και Αγία Πετρούπολη είναι 2 ώ. 30 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Περμ έως Αγία Πετρούπολη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Περμ και Αγία Πετρούπολη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Περμ έως Αγία Πετρούπολη από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Περμ στο Αγία Πετρούπολη δημιουργεί εκπομπές CO2 298.72kg.

Τάσεις διαδρομές

Κύριες διαδρομές προς Αγία Πετρούπολη

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές