Τιμές πτήσης Μπρατσκ - Γεκατερίνμπουργκ από 216,74 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Μπρατσκ σε Γεκατερίνμπουργκ από πτήση

Το ταξίδι από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ με πτήση είναι 2.483,1 χλμ. και διαρκεί 17 ώ. 1 λ.. Υπάρχουν 13 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 1:00 π.μ. και την τελευταία στο 4:20 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μπρατσκ σε Γεκατερίνμπουργκ με πτήση για μόλις 216,74 € ή έως και 736,55 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 216,74 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ216,74 €
Διάρκεια Ταξιδίου17 ώ. 1 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα13
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ216,74 €
Υψηλότερη Τιμή736,55 €
Πρώτη Αναχώρηση1:00 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση4:20 μ.μ.
Απόσταση2.483,1 χλμ.
ΑναχώρησηΜπρατσκ
ΆφιξηΓεκατερίνμπουργκ
TransportistasPobeda, Yamal AirlinesΠερισσότερα

Ταξιδεύοντας από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ. Ωστόσο, κατά μέσο όρο θα πληρώσετε περίπου 378,37 € για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλές που φτάνουν τα 216,74 €, αλλά ίσως απαιτείται κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ή για ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Παρ' όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τους πιο φθηνούς ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το αεροπορικό ταξίδι από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 17 ώ. 1 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 2.483,1 χλμ. από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ να διαρκέσει περισσότερο από 17 ώ. 1 λ.. Το ταξίδι μεταξύ Μπρατσκ και Γεκατερίνμπουργκ είναι περίπου 2.483,1 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 17 ώ. 1 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 8 ώ. 40 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω στο δρομολόγιο Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ;

Σε Μπρατσκ τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν Новобратск,Bratsk, Padunskiye Porogi Vokzal (Братск, Вокзал Падунские Пороги). Όταν φτάσετε Γεκατερίνμπουργκ, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Bus station Yuzhny,Шарташ,Екатеринбург-Сорт,Аппаратная,Yekaterinburg, Aeroport Kol'tsovo (iz Kol'tsovo) (Екатеринбург, Аэропорт Кольцово (из Кольцово)),Yekaterinburg, ul Vokzal'naya 22 (Екатеринбург, ул Вокзальная 22). Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ;

Το δρομολόγιο από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Μπρατσκ 13 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 0 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 13 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια πτήση από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μπρατσκ στο Γεκατερίνμπουργκ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Γεκατερίνμπουργκ με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Γεκατερίνμπουργκ με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Nordwind Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008. Εκτελεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού προς προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη Boeing και Airbus και προσφέρει επιλογές τόσο οικονομικής όσο και επιχειρηματικής θέσης. Η Nordwind Airlines είναι γνωστή για τους οικονομικούς ναύλους της και επεκτείνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης αναγνωριστεί για το ιστορικό ασφαλείας της και έχει λάβει πολλά βραβεία για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Η Nordwind Airlines έχει την έδρα της στη Μόσχα και λειτουργεί σε πολλά αεροδρόμια σε ολόκληρη τη Ρωσία.

Η S7 Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Νοβοσιμπίρσκ. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Ρωσία και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε 30 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1957 ως Tolmachevo United Squadron και αργότερα μετονομάστηκε σε Sibir Airlines. Το 2005, η αεροπορική εταιρεία μετονομάστηκε σε S7 Airlines και έκτοτε έχει επεκτείνει το στόλο και το δίκτυο δρομολογίων της. Η S7 Airlines είναι μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες και την ασφάλειά της, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Ρωσία και την ΚΑΚ στα Skytrax World Airline Awards.

Η Ural Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Αικατερινούπολη της Ρωσίας. Ιδρύθηκε το 1943 ως Sverdlovsk State Air Enterprises και αργότερα μετονομάστηκε σε Ural Airlines το 1993. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί προγραμματισμένες εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις προς προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 40 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A321 και A319. Η Ural Airlines είναι γνωστή για τις πτήσεις χαμηλού κόστους της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στη Ρωσία και την ΚΑΚ το 2019. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της Ένωση Ευρωπαϊκών Αερογραμμών (AEA).

Η Yamal Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Salekhard της Αυτόνομης Περιφέρειας Yamalo-Nenets. Ιδρύθηκε το 1997 και εκτελεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού προς προορισμούς στη Ρωσία, την Ευρώπη και την Ασία. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη Boeing 737 και Sukhoi Superjet 100. Η Yamal Airlines είναι γνωστή για την εστίασή της στην εξυπηρέτηση απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων προορισμών στη ρωσική Αρκτική, συμπεριλαμβανομένων των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου και των πόλεων εξόρυξης. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί επίσης πτήσεις τσάρτερ για εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου και παρέχει ιατρικές υπηρεσίες εκκένωσης. Η Yamal Airlines έχει φήμη για την ασφάλεια και την αξιοπιστία της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της.

Υπηρεσίες εν πλω Hahn Air από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ κατά plane.
Εγκαταστάσεις Hahn Air
wifi WiFi check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check

Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
173.82kg
Λεωφορείο
186.23kg
Πτήση
496.62kg
Αυτοκίνητο
397.3kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ;
Ένα εισιτήριο πτήση από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ είναι 378,37 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 216,74 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μπρατσκ προς Γεκατερίνμπουργκ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ είναι 216,74 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μπρατσκ και Γεκατερίνμπουργκ από πτήση;
Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ είναι 2.483,1 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Μπρατσκ και Γεκατερίνμπουργκ;
Το Μπρατσκ έως το Γεκατερίνμπουργκ είναι κατά μέσο όρο 17 ώ. 1 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 8 ώ. 40 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ;
Το Μπρατσκ έως το Γεκατερίνμπουργκ καλύπτεται από τελεστές 10. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Pobeda, Yamal Airlines, S7 Airlines, Ural Airlines, Aeroflot, northwest_seaplane, Red Wings, Nordwind Airlines, nordavia, _ and Hahn Air που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Μπρατσκ σε Γεκατερίνμπουργκ;
Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ έχει 13 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ;
Το παλαιότερο πτήση από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ αναχωρεί στο 1:00 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ αναχωρεί στο 4:20 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 216,74 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Μπρατσκ και Γεκατερίνμπουργκ είναι 8 ώ. 40 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Μπρατσκ και Γεκατερίνμπουργκ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μπρατσκ έως Γεκατερίνμπουργκ από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Μπρατσκ στο Γεκατερίνμπουργκ δημιουργεί εκπομπές CO2 496.62kg.

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μπρατσκ

Άλλοι προορισμοί από Μπρατσκ

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές