Τιμές πτήσης Καλίνινγκραντ - Μόσχα από 19,05 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Καλίνινγκραντ σε Μόσχα από πτήση

Το ταξίδι από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα με πτήση είναι 1.089,28 χλμ. και διαρκεί 2 ώ. 9 λ.. Υπάρχουν 12 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 1:30 π.μ. και την τελευταία στο 9:00 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Καλίνινγκραντ σε Μόσχα με πτήση για μόλις 19,05 € ή έως και 483,11 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 19,05 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ19,05 €
Διάρκεια Ταξιδίου2 ώ. 9 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα12
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ19,05 €
Υψηλότερη Τιμή483,11 €
Πρώτη Αναχώρηση1:30 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση9:00 μ.μ.
Απόσταση1.089,28 χλμ.
ΑναχώρησηΚαλίνινγκραντ
ΆφιξηΜόσχα
TransportistasAeroflot, Yamal AirlinesΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Το ταξίδι σας από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για να πάω από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα;

Κατά μέσο όρο, ένα αεροπορικό εισιτήριο από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα θα σας κοστίσει 103,00 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 19,05 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια κάνοντας κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων στους φθηνότερους ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα αεροπορικώς;

Το ταξίδι αεροπορικώς από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα συνήθως διαρκεί 2 ώ. 9 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 1.089,28 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 2 ώ. 9 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Καλίνινγκραντ και Μόσχα συνήθως χρειάζεται 2 ώ. 9 λ. για να καλυφθεί μια απόσταση 1.089,28 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα θα χρειαστείτε 1 ώ. 50 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Μόσχα γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα, ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σε Καλίνινγκραντ τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν Autowokzal Kaliningrad,Bus station Kaliningrad. Όταν φτάσετε Μόσχα, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Kiyevsky vokzal (Киевский вокзал),Domodedovo airport, Domodedovo airport; House 1,Zhukovsky International Airport,Metro Okruzhnaya,Vnukovo International Airport, VKO,Sheremetyevo International Airport, SVO,Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station),Moscow, Severnye Vorota Coach Station,Metro Verknye Kotly. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 12 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 12 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Καλίνινγκραντ στο Μόσχα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Καλίνινγκραντ έως Μόσχα

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Καλίνινγκραντ - Μόσχα με τόσο χαμηλές τιμές όσο 25,82 € αν είστε τυχεροί ή 43,56 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 71,13 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μόσχα με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Μόσχα με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η S7 Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Νοβοσιμπίρσκ. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Ρωσία και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε 30 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1957 ως Tolmachevo United Squadron και αργότερα μετονομάστηκε σε Sibir Airlines. Το 2005, η αεροπορική εταιρεία μετονομάστηκε σε S7 Airlines και έκτοτε έχει επεκτείνει το στόλο και το δίκτυο δρομολογίων της. Η S7 Airlines είναι μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες και την ασφάλειά της, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Ρωσία και την ΚΑΚ στα Skytrax World Airline Awards.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Η Ural Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Αικατερινούπολη της Ρωσίας. Ιδρύθηκε το 1943 ως Sverdlovsk State Air Enterprises και αργότερα μετονομάστηκε σε Ural Airlines το 1993. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί προγραμματισμένες εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις προς προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 40 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A321 και A319. Η Ural Airlines είναι γνωστή για τις πτήσεις χαμηλού κόστους της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στη Ρωσία και την ΚΑΚ το 2019. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της Ένωση Ευρωπαϊκών Αερογραμμών (AEA).

Η Yakutia Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Γιακούτσκ, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας των Σάχα. Ιδρύθηκε το 2002 και εκτελεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού προς προορισμούς στη Ρωσία, την Ασία και την Ευρώπη. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 737 και Sukhoi Superjet 100, και προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως γεύματα κατά την πτήση, ψυχαγωγία και Wi-Fi. Η Yakutia Airlines είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στην ασφάλεια και έχει λάβει πολλά βραβεία για τα υψηλά της πρότυπα σε αυτόν τον τομέα. Η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει επίσης τις τοπικές κοινότητες στη Δημοκρατία της Σάχα μέσω διαφόρων κοινωνικών και περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών.

Η Yamal Airlines είναι μια ρωσική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Salekhard της Αυτόνομης Περιφέρειας Yamalo-Nenets. Ιδρύθηκε το 1997 και εκτελεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού προς προορισμούς στη Ρωσία, την Ευρώπη και την Ασία. Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη Boeing 737 και Sukhoi Superjet 100. Η Yamal Airlines είναι γνωστή για την εστίασή της στην εξυπηρέτηση απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων προορισμών στη ρωσική Αρκτική, συμπεριλαμβανομένων των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου και των πόλεων εξόρυξης. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί επίσης πτήσεις τσάρτερ για εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου και παρέχει ιατρικές υπηρεσίες εκκένωσης. Η Yamal Airlines έχει φήμη για την ασφάλεια και την αξιοπιστία της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της.

Υπηρεσίες εν πλω Turkish Airlines από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα κατά plane.
Εγκαταστάσεις Turkish Airlines
wifi WiFi check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check

Καλίνινγκραντ έως Μόσχα Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
76.25kg
Λεωφορείο
81.7kg
Πτήση
217.86kg
Αυτοκίνητο
174.29kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα;
Ένα εισιτήριο πτήση από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα είναι 103,00 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 19,05 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Καλίνινγκραντ προς Μόσχα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα είναι 19,05 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Καλίνινγκραντ και Μόσχα από πτήση;
Καλίνινγκραντ έως Μόσχα είναι 1.089,28 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Καλίνινγκραντ και Μόσχα;
Το Καλίνινγκραντ έως το Μόσχα είναι κατά μέσο όρο 2 ώ. 9 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 50 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα;
Το Καλίνινγκραντ έως το Μόσχα καλύπτεται από τελεστές 10. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Aeroflot, Yamal Airlines, RusLine, Turkish Airlines, S7 Airlines, Yakutia Airlines, Smartavia, UTair, Pobeda, Ural Airlines and Nordwind Airlines που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Καλίνινγκραντ σε Μόσχα;
Καλίνινγκραντ έως Μόσχα έχει 12 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα;
Το παλαιότερο πτήση από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα αναχωρεί στο 1:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα αναχωρεί στο 9:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 19,05 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Καλίνινγκραντ σε Μόσχα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 12 από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Καλίνινγκραντ έως Μόσχα από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Καλίνινγκραντ και Μόσχα είναι 1 ώ. 50 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Καλίνινγκραντ έως Μόσχα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Καλίνινγκραντ και Μόσχα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Καλίνινγκραντ έως Μόσχα από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Καλίνινγκραντ στο Μόσχα δημιουργεί εκπομπές CO2 217.86kg.

Τάσεις διαδρομές

Διεθνή δρομολόγια από Καλίνινγκραντ και κοντινές περιοχές

Κύριες διαδρομές προς Μόσχα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές