Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Μπιντγκός προς Αθήνα

Starting from
87,83 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αθήνα

Ανακαλύπτω

Το ταξίδι σας από Μπιντγκός προς Αθήνα με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Μπιντγκός προς Αθήνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζει να πάω αεροπορικώς από Μπιντγκός προς Αθήνα;

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από Μπιντγκός προς Αθήνα ποικίλλουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και το είδος της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια από Μπιντγκός προς Αθήνα θα κοστίσουν 87,83 €. Κατά μέσο όρο η τιμή ενός αεροπορικού εισιτηρίου είναι περίπου 424,05 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.



Μπιντγκός προς το Αθήνα μέσω πτήση

Καλύτερη τιμή 87,83 €
Διάρκεια ταξιδιού 22 ω 3 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 46
Πρώτη αναχώρηση 05:35
Τελευταία αναχώρηση 05:35
απόσταση 1.740 km

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
46
Transportistas
4
Ελάχιστη τιμή
87,83 €
Μέγιστη τιμή
1.354,75 €

Μπιντγκός - Αθήνα

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

LOT-logo
LOT
1 αλλαγή
Διάρκεια: 12 ω 40 λεπτά
Bydgoszcz - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
05:35 - 19:15
87,83 €
LOT-logo
LOT
2 αλλαγές
Διάρκεια: 25 ω 50 λεπτά
Bydgoszcz - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
05:35 - 08:25
173,25 €
LOT-logo
LOT
3 αλλαγές
Διάρκεια: 37 ω 25 λεπτά
Bydgoszcz - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
05:35 - 20:00
175,69 €
LOT-logo
LOT
3 αλλαγές
Διάρκεια: 55 ω 30 λεπτά
Bydgoszcz - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
05:35 - 14:05
176,54 €
LOT-logo
LOT
2 αλλαγές
Διάρκεια: 29 ω 50 λεπτά
Bydgoszcz - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
05:35 - 12:25
179 €
LOT-logo
LOT
3 αλλαγές
Διάρκεια: 29 ω 50 λεπτά
Bydgoszcz - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
05:35 - 12:25
182,26 €
LOT-logo
LOT
2 αλλαγές
Διάρκεια: 16 ω 5 λεπτά
Bydgoszcz - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
05:35 - 22:40
189,66 €

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Μπιντγκός προς Αθήνα με το αεροπλάνο;

Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Μπιντγκός και Αθήνα συνήθως χρειάζεται 22 ω 3 λεπτά για να καλυφθεί μια απόσταση 1.741 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Μπιντγκός προς Αθήνα θα χρειαστείτε 6 ω 55 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Αθήνα γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Μπιντγκός προς Αθήνα;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Μπιντγκός προς Αθήνα είναι στις 05:35. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 05:35. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Μπιντγκός προς Αθήνα;

Ένα διεθνές ταξίδι από Πολωνία προς Ελλάδα μπορεί να ξεκινήσει από διάφορα σημεία αναχώρησης. Στο Πολωνία, θα μπορέσετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στα ακόλουθα αεροδρόμια: Bydgoszcz. Ανάλογα με το αεροδρόμιο αναχώρησής σας, μπορείτε να φτάσετε Ελλάδα σε αεροδρόμια όπως Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο προς ή από ορισμένα από αυτά τα αεροδρόμια, οπότε ίσως είναι απαραίτητο να κάνετε μια σύνδεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Δείτε στη Virail τα απευθείας και με αλλαγή δρομολόγια για την ολοκλήρωση του διεθνούς αυτού ταξιδιού.

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Μπιντγκός από αεροδρόμια όπως Bydgoszcz. Στο τέλος του ταξιδιού, θα μπορέσετε να φτάσετε σε Αθήνα στα ακόλουθα αεροδρόμια: Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να πετάνε μόνο σε κάποια από αυτά τα αεροδρόμια. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε Μπιντγκός και Αθήνα. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Μπιντγκός προς Αθήνα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 46 καθημερινές αναχωρήσεις από Μπιντγκός προς Αθήνα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 46 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν , LOT, Ryanair and Lufthansa και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο αναχωρήσεις από Μπιντγκός που πηγαίνουν απευθείας Αθήνα. Υπάρχουν 46 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33