Τιμές πτήσης Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία - Οτταβα από 47,47 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία σε Οτταβα από πτήση

Το ταξίδι από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα με πτήση είναι 956,89 χλμ. και διαρκεί 10 ώ. 36 λ.. Υπάρχουν 68 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 5:00 π.μ. και την τελευταία στο 11:25 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία σε Οτταβα με πτήση για μόλις 47,47 € ή έως και 1.348,95 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 47,47 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ47,47 €
Διάρκεια Ταξιδίου10 ώ. 36 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα68
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ47,47 €
Υψηλότερη Τιμή1.348,95 €
Πρώτη Αναχώρηση5:00 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:25 μ.μ.
Απόσταση956,89 χλμ.
ΑναχώρησηΧάλιφαξ, Νέα Σκωτία
ΆφιξηΟτταβα
TransportistasWestJet, Air CanadaΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζει να πάω αεροπορικώς από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα;

Κατά μέσο όρο, ένα αεροπορικό εισιτήριο από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα θα σας κοστίσει 371,30 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 47,47 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια κάνοντας κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων στους φθηνότερους ναύλους τους.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το αεροπορικό ταξίδι από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα;

Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία και Οτταβα διαρκεί περίπου 956,89 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 10 ώ. 36 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Το ταξίδι μεταξύ Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία και Οτταβα είναι περίπου 956,89 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 10 ώ. 36 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 1 ώ. 49 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποια αεροδρόμια χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία από αεροδρόμια όπως Halifax Barrington St,Halifax Grafton St,Halifax. Στο τέλος του ταξιδιού, θα μπορέσετε να φτάσετε σε Οτταβα στα ακόλουθα αεροδρόμια: Ottawa Arlington Ave,Ottawa Train Station. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να πετάνε μόνο σε κάποια από αυτά τα αεροδρόμια. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία και Οτταβα. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα;

Το δρομολόγιο από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία 68 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 5 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 63 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία στο Οτταβα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 1,00 € έως 339,18 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 100% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία - Οτταβα με τόσο χαμηλές τιμές όσο 64,07 € αν είστε τυχεροί ή 138,45 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 202,41 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Οτταβα με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Οτταβα με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Air Canada είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον Καναδά, η οποία παρέχει τακτικές και τσάρτερ αεροπορικές μεταφορές για επιβάτες και φορτία σε περισσότερους από 200 προορισμούς παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 400 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων αεριωθούμενων αεροσκαφών στενής ατράκτου και ευρείας ατράκτου, και εξυπηρετεί εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια. Η Air Canada είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που παρέχει στους επιβάτες πρόσβαση σε περισσότερους από 1.000 προορισμούς σε 190 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που ονομάζεται Aeroplan. Η Air Canada έχει την έδρα της στο Μόντρεαλ του Κεμπέκ και έχει κόμβους στο Τορόντο, το Βανκούβερ και το Κάλγκαρι.

Η Air Transat είναι μια καναδική αεροπορική εταιρεία που εκτελεί τακτικές και τσάρτερ πτήσεις σε περισσότερους από 60 προορισμούς σε 25 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 και έχει την έδρα της στο Μόντρεαλ και είναι θυγατρική της Transat AT Inc. Η Air Transat διαχειρίζεται ένα στόλο αεροσκαφών Airbus A310, A321 και A330 και προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως καθίσματα οικονομικής και business class, εν πτήσει ψυχαγωγία και υπηρεσία γευμάτων. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για την εστίασή της στα ταξίδια αναψυχής, με ισχυρή παρουσία στις αγορές του Καναδά και της Ευρώπης. Η Air Transat έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει μια σειρά από πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Η Flair Airlines είναι μια καναδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που εκτελεί τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις σε προορισμούς σε όλο τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και την Καραϊβική. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και έχει την έδρα της στο Έντμοντον της Αλμπέρτα και διαχειρίζεται ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737. Η Flair Airlines προσφέρει μια σειρά επιλογών ναύλων, συμπεριλαμβανομένων των βασικών οικονομικών, της οικονομίας και της premium οικονομίας, και επιτρέπει στους επιβάτες να προσθέτουν πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευές, επιλογή θέσεων και γεύματα κατά την πτήση με επιπλέον χρέωση. Η αεροπορική εταιρεία έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, επεκτείνοντας το δίκτυο δρομολογίων της και αυξάνοντας το μέγεθος του στόλου της για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για οικονομικά προσιτά αεροπορικά ταξίδια στον Καναδά.

Η Porter Airlines είναι μια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία με έδρα το Τορόντο του Καναδά. Ιδρύθηκε το 2006 και εκτελεί πτήσεις προς διάφορους προορισμούς στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τη χαρακτηριστική επωνυμία της και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, προσφέροντας ανέσεις όπως δωρεάν σνακ και ποτά, πρόσβαση στο lounge και δωρεάν Wi-Fi εν πλω. Η Porter Airlines διαχειρίζεται ένα στόλο αεροσκαφών Bombardier Q400 turboprop, τα οποία είναι γνωστά για την απόδοση καυσίμου και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της και έχει αναγνωριστεί για τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα και τη συμμετοχή της κοινότητας.

Η United Airlines είναι μια μεγάλη αμερικανική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Σικάγο του Ιλινόις. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, που εκτελεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού. Η United Airlines διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 800 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 350 προορισμούς σε περισσότερες από 50 χώρες. Η αεροπορική εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η United Airlines προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται MileagePlus. Η αεροπορική εταιρεία έχει μια ισχυρή δέσμευση για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Υπηρεσίες εν πλω WestJet, Air Canada and Swoop από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα κατά plane.
Εγκαταστάσεις WestJet Air Canada Swoop Porter Airlines Flair Airlines United Airlines Air Transat Lynx Air
wifi WiFi check check check check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check cross check check check cross check check
luggage Αποσκευές cross check check check check check check cross

Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
66.98kg
Λεωφορείο
71.77kg
Πτήση
191.38kg
Αυτοκίνητο
153.1kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα;
Ένα εισιτήριο πτήση από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα είναι 371,30 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 47,47 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία προς Οτταβα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα είναι 47,47 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία και Οτταβα από πτήση;
Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα είναι 956,89 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία και Οτταβα;
Το Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως το Οτταβα είναι κατά μέσο όρο 10 ώ. 36 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 49 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα;
Το Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως το Οτταβα καλύπτεται από τελεστές 7. Μπορείτε να βρείτε στο Virail WestJet, Air Canada, Swoop, Porter Airlines, Flair Airlines, United Airlines, Air Transat and Lynx Air που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία σε Οτταβα;
Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα έχει 68 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα;
Το παλαιότερο πτήση από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα αναχωρεί στο 5:00 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα αναχωρεί στο 11:25 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 47,47 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία σε Οτταβα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 5 από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία και Οτταβα είναι 1 ώ. 49 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία και Οτταβα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία έως Οτταβα από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία στο Οτταβα δημιουργεί εκπομπές CO2 191.38kg.

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία

Διεθνή δρομολόγια από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές