Βρείτε τρένο από Λεπτοκαρυά προς Πλατύ

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 35 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 06:23
Τελευταία αναχώρηση: 22:32
Απόσταση 65km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Λεπτοκαρυά προς Πλατύ στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λεπτοκαρυά προς Πλατύ. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λεπτοκαρυά προς Πλατύ με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λεπτοκαρυά και Πλατύ.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λεπτοκαρυά προς Πλατύ

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Πλατύ


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Λεπτοκαρυά και Πλατύ είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πλατύ και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πλατύ από τον σταθμό Λεπτοκαρυά, το οποίο φτάνει στον σταθμό Πλατύ.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λεπτοκαρυά προς Πλατύ

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πλατύ από την πόλη Λεπτοκαρυά, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 11. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 11 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λεπτοκαρυά προς Πλατύ και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 37 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Πλατύ σε 37 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Λεπτοκαρυά στις 06:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 15:05.