Βρείτε τρένο από Διδυμότειχο προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αθήνα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 19 ω 46 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 07:09
Τελευταία αναχώρηση: 13:09
Απόσταση 444km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Διδυμότειχο προς Αθήνα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Διδυμότειχο προς Αθήνα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Διδυμότειχο προς Αθήνα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Διδυμότειχο και Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Διδυμότειχο προς Αθήνα

Τρένα από Διδυμότειχο προς Αθήνα


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Διδυμότειχο και Αθήνα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα από τον σταθμό Διδυμότειχο, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αθήνα or Ρουφ.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Διδυμότειχο προς Αθήνα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Διδυμότειχο προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 4 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αθήνα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 19 hours and 33 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 15 hours and 52 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Διδυμότειχο στις 07:08, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 13:08.