Βρείτε τρένο από Διδυμότειχο προς Αθήνα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 31,40€
Διάρκεια ταξιδιού 19 ω 33 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 07:09
Τελευταία αναχώρηση: 13:09
Απόσταση 444km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Διδυμότειχο προς Αθήνα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Διδυμότειχο προς Αθήνα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Διδυμότειχο προς Αθήνα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Διδυμότειχο και Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Διδυμότειχο προς Αθήνα

Κατά μέσον όρο, τα εισιτήρια τρένων από Διδυμότειχο προς Αθήνα κοστίζουν 31,95 €, αλλά, αν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή να επιλέξετε λιγότερο δημοφιλείς ημερομηνίες και ώρες, θα μπορούσατε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από 31,40 €.

Τρένα από Διδυμότειχο προς Αθήνα


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Διδυμότειχο και Αθήνα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Διδυμότειχο προς Αθήνα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα από τον σταθμό Διδυμότειχο, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αθήνα or Ρουφ.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Διδυμότειχο προς Αθήνα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Διδυμότειχο, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 4. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 4 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Διδυμότειχο προς Αθήνα και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αθήνα φεύγει στις 07:08, ενώ το τελευταίο στις 13:08. Το ταξίδι διαρκεί 19 hours and 33 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αθήνα σε 15 hours and 52 minutes.