Βρείτε τρένο από Αλίαρτος προς Λάρισα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 22 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 03:11
Τελευταία αναχώρηση 03:11
απόσταση 153 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλίαρτος προς Λάρισα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αλίαρτος προς Λάρισα με τρένο

Θέλετε να ταξιδέψετε από Αλίαρτος προς Λάρισα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αλίαρτος και Λάρισα.

Τρένα από Αλίαρτος προς Λάρισα

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Αλίαρτος προς Λάρισα και πότε φεύγουν τα τρένα

Τα δρομολόγια τρένων που εκτελούνται μεταξύ Αλίαρτος και Λάρισα διαρκούν 2 ω 22 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει στις 03:11, ενώ το τελευταίο στις 03:11

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αλίαρτος και Λάρισα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αλίαρτος από τον σταθμό Αλίαρτος και φτάνουν στον σταθμό Λάρισα.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αλίαρτος και Λάρισα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αλίαρτος προς Λάρισα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 1 για να φθάσετε στην πόλη Λάρισα από την πόλη Αλίαρτος. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 1 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Λάρισα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αλίαρτος προς Λάρισα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 1, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.