Βρείτε τρένο από Αλίαρτος προς Πάτρα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 33 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση: 03:49
Τελευταία αναχώρηση: 17:06
Απόσταση 120km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αλίαρτος προς Πάτρα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αλίαρτος προς Πάτρα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αλίαρτος προς Πάτρα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αλίαρτος και Πάτρα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αλίαρτος προς Πάτρα

Τρένα από Αλίαρτος προς Πάτρα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αλίαρτος προς Πάτρα

Τα τρένα προς Πάτρα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Αλίαρτος και θα αφιχθούν στον σταθμό Πάτρα or Αγ. Ανδρέας.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αλίαρτος προς Πάτρα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πάτρα από την πόλη Αλίαρτος, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 6. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 6 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Αλίαρτος προς Πάτρα και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Πάτρα φεύγει στις 03:09, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 17:09. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 hours and 38 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Πάτρα σε 4 hours and 24 minutes.