Βρείτε τρένο από Αλίαρτος προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 31 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 11:05
Τελευταία αναχώρηση 23:06
απόσταση 50 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αλίαρτος προς Κόρινθος στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αλίαρτος προς Κόρινθος. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αλίαρτος προς Κόρινθος με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αλίαρτος προς Κόρινθος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Αλίαρτος προς Κόρινθος

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αλίαρτος προς Κόρινθος

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κόρινθος φεύγει στις 11:05, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 31 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κόρινθος σε 2 ω 31 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κόρινθος

Τα τρένα προς Κόρινθος μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αλίαρτος και να φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αλίαρτος προς Κόρινθος

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αλίαρτος προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αλίαρτος προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.