Βρείτε τρένο από Αλίαρτος προς Καρδίτσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 7 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 03:11
Τελευταία αναχώρηση 11:45
απόσταση 151 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αλίαρτος προς Καρδίτσα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αλίαρτος προς Καρδίτσα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αλίαρτος προς Καρδίτσα με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αλίαρτος - Καρδίτσα.

Τρένα από Αλίαρτος προς Καρδίτσα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αλίαρτος προς Καρδίτσα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Καρδίτσα σε 2 ω 7 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 2 ω 7 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Καρδίτσα είναι στις 03:11, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αλίαρτος στις 11:45.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αλίαρτος και Καρδίτσα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καρδίτσα από τον σταθμό Αλίαρτος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Καρδίτσα.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αλίαρτος προς Καρδίτσα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αλίαρτος προς Καρδίτσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 1 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.